2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet öyle canım. Bir de bizim ailedeki kadınların doğumu çok zor oluyor. Alttan anneme 27 dikiş atmışlar hepsi baya bi dikişli uzun süre oturamamış . Annem kesinlikle normal doğum yapma diyor . Bilemiyorum şimdilik kararsızım :/

Anneler çok evhamlı oluyor :) benim annemin çatısı darmış ve ilk olarak abimi doğururken az daha canım çıkıyordu der 32 dikiş atmışlar filan diye anlatır ben oğlumu doğurana kadar annem dokuz doğurdu, telefonda bana moral vereceğine hep korkuturdu, ben ona moral vermeye çalışırdım :)) sonuç olarak ben çok kolay bi doğum yaptım ve sadece 5tane dikişim vardı belki o bile olmazdı ama ben ıkınamayı beceremeyince mecbur kesi attılar :)

Şimdi hastanede doğum kursu varmış dr git faydalı olur dedi ona kayıt yaptırıcam, nefes tekniklerini filan öğretiyorlarmış, inşallah bir aksilik çıkmaz da bu da normal olur :)

Peki seker cikmazsa nasil bir yol izleyecek acaba suyun fazlaligi icin. Iyi degilmis cunku fazla olmasi da

Allah zamanı gelince kucagına sağsalim almayı nasip etsin inşAllah cnm AMİNNNN❣ o kasılma bendede ck oluyor ama düzensiz baze üst üste oluyor bazende baua bi aralıklarla ve dünden beri belim kırık gibi agrıyor

Peki seker cikmazsa nasil bir yol izleyecek acaba suyun fazlaligi icin. Iyi degilmis cunku fazla olmasi da
Şekere bağlı değilse yapısal bişeyse çok önlenebilir olmuyor ancak erken doğum ihtimali oluşursa sıvıyı biraz boşaltabiliyolar diye biliyorum.ama bunlara yoğunlaşma bence,çünkü çoğu kişide bir sonraki kontrole düzelmiş olabiliyor canım ( karbonhidrat tan uzak durmalı yine de)

Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm bu duruma insallah vakti zamanında gelir sende çok üzülüp bebeği daha çok strese sokma tatlim doktorlar bi yolunu bulur mutlaka erken farketmen iyi olmuş en azından şimdi emin ellerdesin

Günaydın kizlar dün çok ağrılarım vardı vucudumun sol tarafında hem kaşık hem kalp hemde başımın sol tarafı ağrıyordu bide tansiyonum düştü durdu mahvoldum vallahi bi sıkıntı vardı ama ben anlayamadım ne olduğunu bütün gecede devam etti sabah uyandım kalmamış bişey şükürler olsun sizler iyisinizdir inşallah

Özgeye cok üzüldüm kızlar ya dünde benim çok ağrım vardı bende bebegin herseyinı tamamladım bebek bezine kadar aldım sadece nevresim takımı kaldı bide bir kaç ufak tefek şey şimdi erkenmi davrandım aceba almakla diye düşünüyorum

O
Öyle düşunme canım.benim arkadaşımın da erken doğum riski vardı.detauli ultrasonda çıkmıştı.rahim ağzıyla ilgili birşey sanırım.her hafta iğne vuruldu ilaçlar kullandı ve evde istirahat etti doktoru sürekli rapor verdi ve bebeğini 38.haftada dünyaya getirdi.onemli olan erken farkedip önlem almak.cok şükür Özge de erken davranmış insallahbir sorun olmadan zamanında bebeğini kucağına alacaktır

Kızlar sadece kasılma doğum habercisi olmaz ama sık sık sürekli oluyorsa tedbirli olmak şart, kendimden biliyorum oğlum da daha hamileliğimin en başında kasılmalar başlamıştı 27.haftaya kadar da baya baya oldu ve magnezyuma başlayınca biraz rahatlamıştım, üstüne çok şiddetli ağrılar da yaşıyorum ama erken doğum yaşamadık çok şükür, sizlerde kasılma olunca korkmayın ama bol bol dinlenin. Bu arada kız kardeşimde hamile ve onunda sancısı kasılması ve açılması var 32.haftada evde dinleniyor inşallah evlatlarımız acele etmez de zamanlıca doğarlar. Siz stres yapmayın ki bebişler de etkilenmesinler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız bende de 21+5 te olmuştu serum sonrası geçti çok şükür.tekrarı olmaması için istirahat bol su canım.Rabbim kuzularımızın zamanında ve sağlıkla gelmesini nasip etsin canım

Canım çok geçmiş olsun, güzel haberlerle gelirsin ve bebeğin zamanında sağlıkla gelir inşallah. Haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…