- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.021
canım 26. haftadıym çok şükür sizler gibi.Haziranın 21 gözüküyor doğum adete göre ama ultrasona göre haziranın 13(arife günü yani)arka arkaya doğum yapacağız hatta bazılarıyla aynı gün :)Bende etrafımdakiler yüzünden normalden daha çok korkuyorum.sen kaç haftaliksin canım ?
tatlım ya içimi rahatlattın o zaman başka birşey almam.Masraf yapmayalım yok yere yazık
Canım ben 24+3 um ama belki aynı olur ya da sen önce dogurursuncanım 26. haftadıym çok şükür sizler gibi.Haziranın 21 gözüküyor doğum adete göre ama ultrasona göre haziranın 13(arife günü yani)arka arkaya doğum yapacağız hatta bazılarıyla aynı gün :)
Canim benim iyi dusunelim ki iyi olsun. Hayirlisiyla atlatacaksın, atlatacagiz hepimiz. Evlatlarimizi kucagimiza aldigimizda hepsini unutacagiz. Bir arkadasimda da olmustu 32.haftasinda dogum sancilari baslayinca nst.den sonra acilen ciger gelistirici igne vuruldu ve 1 gece hastanee kaldi. Ilaclar serumlarla onlediler evine çıktı.. sonrasinda dogumuna kadar duzenli olarak nst.ye girdi, 38.haftasinda da sezeryan ile bebegini kucagina aldi. Hayirlisiyla sen de atlatacaksin insallah, inaniyorum.Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam.
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
İnşallah cnm ya ne biliyim kafaya takıyorum işte kötü bişey duyunca benimde erken doğum riskim var rabbim bebişlerimizı korusünO
Öyle düşunme canım.benim arkadaşımın da erken doğum riski vardı.detauli ultrasonda çıkmıştı.rahim ağzıyla ilgili birşey sanırım.her hafta iğne vuruldu ilaçlar kullandı ve evde istirahat etti doktoru sürekli rapor verdi ve bebeğini 38.haftada dünyaya getirdi.onemli olan erken farkedip önlem almak.cok şükür Özge de erken davranmış insallahbir sorun olmadan zamanında bebeğini kucağına alacaktır
canm çok geçmiş olsun.neden böyle oldu çokmu yordun buara kendini kasılmaların niye durmuyor bişey dedimi doktorlar?Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam.
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
Amin canım inşallahBöyle düşünme canım herkes her şeyini aldı çoğumuz yani.
Insan o hevesle alıyor ve asla konduramıyoruz. Bisey olur diye. Ve olmicakta asla böyle düşünmeyin. Bol bol dua edelim birbirimiz için. Inşallah ozgede sıkıntısız çıkar hastanesinden evine doner.
Kizlar akinti durumunuz nasil? Bende bugun renksiz akinti yogun.. dun kontrolde de dr.suyun fazla deyince paranoyalar basladi.. su mu akinti mi diye kendi kendimi yiyorum yabu hamilelik benim psikolojimi cok kotu yapti..
Herseyin en büyüğü nü alın.Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
Aynen canim su gibi. Camasirima koydugum pecete tamamen islanmis tuvalete girince farkettimYa resmen bugun benden akinti su gibi geldi bebek hic hareket etmedi daha az oncr yeni hateket etti bende bazen korkmuyor degilim
Bence kişiye göre değişir hiç öyle olmadı bendeUnutmadan yazayım kızlar.doğumdan sonr artık ne zaman olursunuz bilmem ama inanılmaz regl oluyorsunuz. Yani sular seller gibi. İlk dört regl im o şeşekilde oldu.herkesin öyleymiş.o zaman da dependler işinize çok yarıycak
Siz istisna olabilirsiniz. :)Bence kişiye göre değişir hiç öyle olmadı bende
Bende 11 ay sonra oldumSiz istisna olabilirsiniz. :)
Bizim haziran annannelerinde az olan hiç olmadı amaa reglsi geciken iki üç kişi olmuştu.
Çok teşekkür ederim. Cuma günü bir meseleye daha doğrusu bir kişinin yaptığına çok canım sıkıldı inanılmaz sinirlendim. Kasılmaların yanına sancı da eklendi bıçak saplanir gibi girip çıkıyordu sanci. Sonraki gün sancı geçti. Geçen hafta da yemekli misafir almıştım çok yotulmustum onun da yansıması oldu mu bilmiyorum.canm çok geçmiş olsun.neden böyle oldu çokmu yordun buara kendini kasılmaların niye durmuyor bişey dedimi doktorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?