2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla bende valize mi koysam dedim.. Anca çünkü.. Aslında bebek çantasını güzel alayım doğumdan sonrada bebeğin ihtiyaçları için kullanırım diyorum ama çanta bulmak zor ya..

Instagramda kumbazar die bi sayfa war bak canm bende ordan almayi düşünüyorum

kızlar dogum için lohusa pijaması kısa kollumu yoksa uzun kollumu düşünüyorsunuz? benim erkn dogum yapma riskimde var mayıs içinde olabilir dogum ve sezeryan dogum olcak büyük ihtimal sizce ne almalıyım?
Ben oğluma ekimde doğum yapmıştım pijamanın üzeri kısa kolluydu, ama o soğuklarda bile sırılsıklam terliyordum

Benim Lökosit P4+ çıkmıştı(yani 4 artı) çok yüksek bir rakam demişti hemen kadın doğuma git dedi beni telaşlandırdı.Aradım kadın dmu ürolojiye git dedi.Oraya gittim tekrar idrar test yapıldı.Ve böbreklerde taş olduğu çıktı.Arkadaşların dediği gibi her zaman enfeksiyon olmuyor..Geçenlerde idrarımda kan parçaları gördüm soluğu ürolojide aldım.İdrar örneğinde 12-13 eritrosit çıktıÇok yüksek yani doktor 15 günde bir gel takip edelim dedi.(ama nedeni taş dedi yine) Üroloji doktorum hamilelrin idrarlarının genelde çok bulanık olduğunu o yüzden çok net konuşalamayacağını anlattı.En önemli şey yanma ağrı var mı ,bulantı varmı ve ateş varmı ona dikkat et dedi.Aklınızda olsun.Ben sıksık ürolojiye gitmek zorunda kaldığım için bıktı adam benden,anlatayımda kurtalayım dedi galiba

Rune nasıl gidiyo canım ? Sınava girdin mi ? Doğumu normal mi sezaryen mi düşünüyorsun
merhaba canım. iyi gidiyor ya yediğim tekmeler hariç :)) sözde kız kayar erkek tekmelermiş. yalannn!!! sınavım 16 martta istanbulda gireceğim. valla doğuma gelincee gönlümden normal geçiyor ama çok korkuyorum. nasip. sen ne düşünüyorsun?

kızlar dogum için lohusa pijaması kısa kollumu yoksa uzun kollumu düşünüyorsunuz? benim erkn dogum yapma riskimde var mayıs içinde olabilir dogum ve sezeryan dogum olcak büyük ihtimal sizce ne almalıyım?

Canm bence birini uzun digerini kisa al tek alacaksan uzun al mayisa havalr asiri ısınmıyor bide kesigin olacak vucudun bedenin üşür ayrıca bi hirka koyun diolar cok kalin olmayan soncta ameliyat yani

acaba kısa kollu alsanda üzerinede giyebileceğin uzun kollu bir parçasıda olmuyormu.Üşüyünce onu giyersin.Ben öyle düşünüyordum ,hastaneler klima yüzünden yazın bile serin oluyor ben üşüyordum

Çok terliyorsun canım ince ve kısa kollu olması iyi olur.üzrrine sabahlık bulundurursun gerektiğinde giyersin
Editcak ayında sezeryan oldum kalın değildi pijamam ama yinede yanıyordum .sadece çorabı kalın giymiştim nedense ayaklarım üşüdü sadece

Kızlar ya dün temizlik yaparken çıkarıp konsolun üzerine bıraktığım küpelerimi de yanlışlıkla çöpe atmışım,//peçetenin üzerine koymuştum alırım diye, peçeteyle birlikte atmışım//yok böyle bişey sinir oldum kendime yaa küpe dayanmıyor kulağıma, biri kulağımda kırılır birini farketmeden çöpe atarım tövbestafrllah

Olmamasından iyidir yine de bazılarının hiç sütü olmuyor özellikle sezeryan sonrası geç geliyormuş ondan sormuştum

Altinmiydi canmm .

benimki de genelde tekme şeklinde yalan :) inşallah iyi geçer sınavın . Ben de kararsızım normalden çok korktuğum için sezeryane daha sıcak bakmaktayim :/

Bende de acayip unutkanlık yaptı hamilelik . Mutfağa bir amaç için gidip buzdolabının açıp boş boş bakıp geri dönüyorum .ne yapacağımı unutuyorum :/

Altinmiydi canmm .
evet canım yaa eşim de alkışladı bravo dedi iyice canımı sıktı sanki bilerek attık

Bende de acayip unutkanlık yaptı hamilelik . Mutfağa bir amaç için gidip buzdolabının açıp boş boş bakıp geri dönüyorum .ne yapacağımı unutuyorum :/
off off aynen öyleyim valla bazen kafam o kadar bulanıyor ki saniyeler öncesini unutuyorum

benimki de genelde tekme şeklinde yalan :) inşallah iyi geçer sınavın . Ben de kararsızım normalden çok korktuğum için sezeryane daha sıcak bakmaktayim :/
sağol canım benim. ya sezeryan da ameliyat sonuçta . sonrası ağrılı.ben her halükarda korkuyorum. ya valla bulduk bunuyoruz haa :))

Kızlar ben ilk hamileliğimde böyle bir çanta aldım. Hem hastane için kullandım. Hemde oğlumla biyere giderken kol çantası olarak kullandım. Cok memnun kalmıştım. Böyle kullanışlı bişey alırsanız her zaman kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…