2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok tatlı görünüyorsun Blackbluee1 'ciğim hamilelik yakışmış maşallah
Benim hâlâ gobegim yuvarlanamadi ya yani gobekle mide arasında çizgi var ya orası. Boy uzun diye mi anlamadim. Seninki nasıl düzleşti mi?

Yok sanırım boydan dolayı. Herkes diyor göbeğin aşağıda göbeğin aşağıda diye napiyim tutup yukarı mi cekiyim

Çokşükür ateşi düşmüş. Amin. İnsan çocuk söz konusu olunca mahvoluyor. Ben de öyleyim. Çabucak atlatır inşallah.
Bence gayet normal duruyorsun. Boyun uzun en azından. Ben Pigme gibiyim:) İlerleyen haftalarda topiş olacağım.
Inci kuşumun ahşap isimligi de bitti teyzeleri
Çok güzel olmuş. Sen mi yaptın?

Kizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimle hala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar

ben varım ama daha hafta m gelmedi öğrenirseniz bana da haber verir misiniz

fnd_50

Gunaydin hanimlar iyi haftalar herkese.benim asagiya yani icerden vajinaya bicak saplanr gbi sancilarm oluyor keskin bi aci.bi saplaniyor bikac saniye icinde geciyor sonra tekrar oluyor ama o saniyelerde ben ne yuruyebiliyorm ne hareket edebiliyrm.cuma gunu dr um dinlen demisti.bu hafta raporluyum ama sancilarm devam ediyor.daha once dogum yapmis olan arkadaslar dogum sancisi neye benziyor bi anlatin hele

çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun canim insaallahh bisey olmaz da bebisin iyidir vaktini bekler.yipratma kendini bebegin etkilenmesin

Kıyamam çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir sıkıntı olmaz korkma kendini strese sokma dinlen bol bol

Ah canım ne korkmuşsundur çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bu aylar çok riskliymis doktor öyle demişti 26-34.haftalar arası adımınıza bile dikkat etmek zorundasiniz demişti riski olmayanlar bile istirahat etmeye özen göstermeliymis.
İnşallah bir daha olmaz bol bol dinlenmeye çalış.

Canim bi nstye gir ne olur ihmal etme. Sancılar iyi değil. En azından erken müdahale imkanı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…