• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar kızlar giremedim önceki yazılarıda okuyamadım özür 25 haziranda doğum yaptım çok şükür ama normal değil maalesef 40+5teydim vede bebiğim hala kanala girmemişti artık beklemeyelim dedi doktorum ve pazartesi doğumum oldu kucağıma meleğimi sağ salim aldım ama sonrasında epidural yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirdim hatta şuanda da pek rahat yazı yazamıyorum sadece sizlere haber vermek için girdim nete.Doğum henüz yapmamış arkadaşlara güzel doğumlar nasip etsin Allahım. Bir sürede daha maalesef kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Geçmiş olsun herşey geçer
Diğer hafta daha iyi hissedeceksiniz kendini merak etme.
İlk doğumda doğumdan çıkınca ağlayarak bağırarak yengeme geçerli bu ağrılar yenge diye abimin eşine sesleniyorum işim nasıl kötüydü herşey gecti

Kızlar havalar çok sıcak Allah'ım nasıl ısındı birden siz neler yapıyorsunuz.
Bu sıcak havalarda bebekler nasıl.simdi balkona oturdum serin serin kızım aşağıda oynuyor onu izliyorum .bebeğim içerde uyuyor.esim dugune gitti bir köylüsünün.bende yalnız takılıyorum:))

Canım nasılsınız ? Bizde dün çıkardık çok şükür. Sürekli emmek istiyor benimki de
Allaha sukurler olsun canim cok iyiyimew bebek kokuyo resmen uykusuzum bitik gözüküyorum ama normal bunlarda agrilarim bile gecti yawrum ewimize gelince. Seninde gozun aydin kendim kadar sewindim walla Allahim daha ayirmasin yawrularimizdan. cok zorr cok cok cok..
Bizimkide gaz problemi ikiniyo surekli emmek istiyo emerkende ikiniyo ugrasyoruz alismaya calisyo yawrum

Allaha sukurler olsun canim cok iyiyimew bebek kokuyo resmen uykusuzum bitik gözüküyorum ama normal bunlarda agrilarim bile gecti yawrum ewimize gelince. Seninde gozun aydin kendim kadar sewindim walla Allahim daha ayirmasin yawrularimizdan. cok zorr cok cok cok..
Bizimkide gaz problemi ikiniyo surekli emmek istiyo emerkende ikiniyo ugrasyoruz alismaya calisyo yawrum

Bnimkininde gazi cok canm emerkn ikiniyor memeyi birakip agliyo Napicaz bilmiyorm ne zamana kadar surer bu gaz

Bende puf puf oldum bacaklarımda ki ödem ne zaman geçecek bekliyorum Dr normal dedi bol su içiyorum bide hareket etmek lazımmış tabi sizin durum farklı geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir süt için rızık diyorum kendini çok üzme bu 3. Bebeğim rabbim 3. De çok az süt nasip etti 2 sinde çılgın gibi herşeyi denedim baktım olmuyor yettiği kadar diyorum mama ile takviye yapıyorum buna şükür bebeklerimiz sağlıklı sıkıntı etme emdikce biraz artıyor kanallar genişler göğsüne biraz mama damlat öyle ver ucunu inşallah artar
Canım senin 3 ü de sezeryanmıydı araları ne kadar Benim iki Doğumum arası 2 yıl ama dikişlerim yapışmış bi daha çocuk için en az 3 yıl bekle diyor dr ilk kızımı kaybetmiştim bu yavruma kardeş düşünüyorduk çok uzatmadan ama dikişlerim sıkıntılıymış böyle birşey yaşadın mı

Kizlar bbek bezi olarak ne kullaniyosnz.Bn canbebe aldm ilk cok memnun kaldm.Tekrar esime aldirirken 1 numarasi bitti dedi bnde sleepy al dedim.Dmez olaydim surekli disari cikariyo cisini gunde 4 5 defa kiyafet degistiriyorm Carsaf yikiyorm ya Alicak olan arkadaslar bn begenmedm Almayin

Kizlar bbek bezi olarak ne kullaniyosnz.Bn canbebe aldm ilk cok memnun kaldm.Tekrar esime aldirirken 1 numarasi bitti dedi bnde sleepy al dedim.Dmez olaydim surekli disari cikariyo cisini gunde 4 5 defa kiyafet degistiriyorm Carsaf yikiyorm ya Alicak olan arkadaslar bn begenmedm Almayin
Ben de araştırarak aldım sleepy iyi diyordu herkes :110: neyse artık bu bitince canbebe alırım teşekkür ederim canım tavsiye için bebek Bi doğsaydı hayırlısı ile bez kolay da işte günüm doldu onun gelmeye niyeti yok:KK12:

Canım senin 3 ü de sezeryanmıydı araları ne kadar Benim iki Doğumum arası 2 yıl ama dikişlerim yapışmış bi daha çocuk için en az 3 yıl bekle diyor dr ilk kızımı kaybetmiştim bu yavruma kardeş düşünüyorduk çok uzatmadan ama dikişlerim sıkıntılıymış böyle birşey yaşadın mı
Evet canım 3.sezeryan şükür sıkıntı olmadı benim ameliyat yerim dikişli Dr yapıştırma yapmamisti bu arada bizim çocukların arası hep 2 yaş var inşallah sende tekrar sıkıntı yasamazsin bebeğine sağ salim bir kardeş nasip etsin rabbim

Anneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?

Anneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?

Canim mayis annelerinde bir ebe var o solgar in lesitin diye bir vitamin gibi birseyi var ony oneriyor hepsi kullanmis ve vok memnunlar bir arastir istersen. Bir de bebegi ters emzirmek bayagi ise yariyormus. Bunlari deneyebilursin.

Back
X