- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.841
Bende suyu çok aZ içiyorum hiç bir zaman suyu çok içmedim hayatımda.bir türlü sevemedim su içmeyi.bu sıcakta bile çok içtiğim soylenemez.masallh siz iyi içiyorsunuz.insalh bende içmeyi artiririmSadece emziriyorum günde neredeyse 5 litre su içiyorum ama mecburiyetten degilde agzim kuruyor. Oda süt yapiyor.sutum ilk oglmda cok yagliydi.suan oldukca sulu gibi ama almıs kilosunu cok sukur. Ilk hafta 2 saatte bir emziriyordm smdi ne zamn isterse .bazen 3 saat oluyor bazen yarim saat .
Bizde 12 gunluk oldukk canim normal mi oldu seninGeçmişi pek okuyamadım pek 13 günlük olduk . Kızlar ağzında emmeden kaynaklı galiba aflar çıktı onun için ne yapmalı
Canım gecmis olsun ateş yaptı miAnneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?
Canım inşallah kendi sancın gelir ama gelmezse sezaryen yerine epidurali düşün biBenim bugün 40+4 oldu. Hala su,sancı veya nişan Yok. Üstelik bebeğim çok hareketli. Yarın kontrolüm var. Pazartesi günü yatışım yapılacak. Suni sancı deneyeceğim olmazsa sezaryen artık
Maşallah canım.. Allah güzel ömürler versin inşallah.. Kimyonu nasıl yapıyorsun? Toz kimyon baharat mı kullanıyorsun?Selam anneler biz bugun 1.ay aşimizi olduk.goz muaynesi yaptrdk artik saglik bakanligi istiyorms kalca ultrasonu cektrdik.kizim 3 haftada 1600 gr almis ve 5 kiloya ulasti cok sukur 7 cm uzamis.gözlerinde hafif sarilik varmis ama zamanka gecermis. Sizde durumlar nasil.ayrica gaz problemi bizdede var ama ilac kullanilacak kadar degil dedi doktor.kimyonlu su ve rezene demleyip veriorum bi kaç kaşik ☺
Amin inşallah canımAmin inşallah canım seninde kalmaz kendi sancin daha rahat oluyo ilkinde kendi geldi suni hiç almadim bunda da gelir ya heralde
Rahat olacak Allah'ın izniyle, ben birincisi rahattı derken, Bu dogumum ondan da rahat oldu şükürler olsun Rabbime. Pozitif olmak gerçekten insana kuvvet veriyor.Okudum bunu hergün pozitif dogum hikayesi okuyorum ki olsun öyle diye inşallah rahatca normal dogum olur dr perşembeye kadar beklicek gelmezse suni şancı başlatırız dedi
Inşallah öyle olur artık akışına bıraktım hayırlısı neyse o olur :)Rahat olacak Allah'ın izniyle, ben birincisi rahattı derken, Bu dogumum ondan da rahat oldu şükürler olsun Rabbime. Pozitif olmak gerçekten insana kuvvet veriyor.
Canım inşallah kendi sancın gelir ama gelmezse sezaryen yerine epidurali düşün bi
Maşallah canım.. Allah güzel ömürler versin inşallah.. Kimyonu nasıl yapıyorsun? Toz kimyon baharat mı kullanıyorsun?
Arkadaşlar merhaba, bebeği yıkamak için Sebamed yenidoğan şampuanı aldım ama saçında kullanmak istiyorum vücudunda kullanmak istemiyorum pek. Kafama takıldı. Sizler vücudunu ne ile yıkıyorsunuz? Bir de rezene çayı aktardan mı temin ediliyor yoksa poşet çay olarak mı tüketiliyor?
amin canim allah razi olsunnn hepimizin ewladini korusun rabbim
Ben o yüzden ememiyorum uzanarak sağıp veriyorum. Evde yalniziz acilen iyileşmem lazimki ona da bakayim .4 gün gecti dogumdan hala oturamiyorumYa hiç sorma canım, benim makat ile vajina arasında bir nokta da açıklık var.. İçi kırmızı görünüyor.. Doktora gittim, orayı bir güzel sıktı.. Şimdi daha beter oldum.. İki ilaca ilaveten yara iyileştirici krem verdi, o da cayır cayır yakıyor.. O tarafa oturma dedi ama nasıl emzireceksem çocuğu.. İnşallah geçer yaa
Iki satte bir 60 miligram. Ama sutum yetmeyince mama veriyorum 40 miligram .arasından en az 1 saat gecmeliBebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz
Sonucu bana da soylermisin? MastidinYarısını bana gönder ikimizinde işi görülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?