2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz
Benimde tutmuyordu sütümu sagip Şıringayla çekip memeye damlattik oyle öyle kavradi . Sütünü sag Şıringayla cekip birisi göğsüne yavas yavas damlatsin bebek onu ala ala kavrayacaktir memeyi . Biz her emmede sagip hazırladık Şıringayi 3-4 denemeden sonra öğrendi.

Selam kızlar giremiyorum malüm lütfen yardımcı olun perşembe saat 4 gibi ameliyatım bitti bebeğim çok güzel kavrıyor ama benim sütüm bir türlü gelmedi taburcu olduk sezeryan yerinden dolayı hemen kalkıp çocuğumla ilgilenemiyorum meme uçlarım çok acıyor boş boş emiyor yavrum yazık kilo verdi mama yapıp veriyoruz ama beni iyice emip yorulduktan sonra veriyorum sütüm ne zaman gelir sizce sürekli su hoşaf yeşilllik anne çayı süt artıran damla kullanıyorum. Ama sütüm gelmedi ya napsam yarın ilk kez duş aldan tek ümidim ondan sonda gelmesi bide bu sezeryan dikişi kaç güne toparlar acaba

Teşekkürler canım bir de o sekilde deneyeceğim kaşıkla veriyoruz heryerimiz süt savaş veriyorum bazen emiyormuyuz napiyoruz belki değil inşallah tekrar alır memeyi küstü resmen

Yaşı uzun olsun. Sezaryen 5.günüm daha iyiyim canım onu yazmak istedim İkinci gün bende aynı soruyu sormaya başladım Bebek çektikçe süt gelir. Ya da makina ile Sağa bilirsin.bi kaç gün mama ile destekle dedi doktor bana süt yokken önce boş da olsa meme emsin sonra mama dedi. 20 30 cc kadar . Kilo vermesi Şişin inmesinden olabilir.

Teşekkürler canım bir de o sekilde deneyeceğim kaşıkla veriyoruz heryerimiz süt savaş veriyorum bazen emiyormuyuz napiyoruz belki değil inşallah tekrar alır memeyi küstü resmen
Mümkün mertebe stres olmadan bebeği yavaşca oksaya konusa tutun. Sizin stresinizi hissediyor olabilir . Emmezse bile göğsünüze bastırıp meme etrafında kokusunu almasına yardımcı olur .

İlk çocugumu 1 at sonra kestik. Banyo sonrası kesmemeye özen gösterin dibi derin olabilir . Bebek makası ya da tırnak makası kullanabilirsiniz. Elini keşfetmeye başlıycak çünkü sürekli eldiven takması iyi olmaz

Benim 8. Günüm nispeten ilk günlere göre iyiyim ama tam anlamıyla toparlanmış değilim. Sütümde hala gelmedi

Kaç günde geldi canım sütün

Kızlar üzülmeyin benimde gelmedi boş boş emdi hatta açlıktan ağladı ama hiç pes etmedim sürekli tuttum memeye her ağladığında her vızırdandığında sonra yavaş yavaş gelmeye başladı biraz sabır . Hatta fazlaca sabır . Tomris in emzirme günlükleri var nette okuyun belki faydası olur. Eczanede malt içecekler var hatta e bebekte de indirime girmişti kullanmadım ama süt arttırdığına dair yorumlar okudum sitede tabiki siz lütfen yinede doktora danışmadan kullanmayın. Gaz bizim içinde oldukça büyük sorun ben acı elma yağı bazen tatlı elma yağı denedim karnına saat yönünde masaj yapıyorum ayak altlarına sürüyorum kokusu çok keskin geldiğinden tatlı elmayı daha çok kullanıyorum elime biraz döküp ellerimi birbirine sürtüp ovuşturup ısıtıyorum sonra karnına masaj çok büyük etki göremesem de rahatlıyor bir süreliğine Sadece masaj da iyi gelebilir yuotube da gaz masaj videoları var ve humana stell tea kimyonlu olandanda aldım kendim içiyorum soğuyunca bir çay kaşığı bebeğe içiriyorum. Pişik için hiç krem kullanmadım ben delikleri büyük olan tuzluk aldım içine nişasta koydum çok sık alt değiştiriyorum ve her seferinde nişasta döküyorum başlarda olan pişik sorunumuda bölelikle çözdüm. Ancak lütfen siz doktorunuza danışamadan yapmayın benimkiler annemin (annane)yöntemleri ve her bebek farklıdır bize iyi gelen size gelmeyebilir. Sadece belki yardımım dokunur diye yazıyorum.

Canım inşallah kendi sancın gelir ama gelmezse sezaryen yerine epidurali düşün bi

Maşallah canım.. Allah güzel ömürler versin inşallah.. Kimyonu nasıl yapıyorsun? Toz kimyon baharat mı kullanıyorsun?
Suni sancıyla açılma olursa epidural düşünüyorum ama açılma olmazsa sezaryen mecbur

Kaç günde geldi canım sütün
2 gün sıkınca kendim ucunda beyaz sıvı Bi damla. 3 gün Bi damla belirginleşti ve 2-3 damlaya cıktı Ama altın değerinde dedi bu hemşire bebek için.

3 gün 5cc falan. Sonra artıyor cnm. İlk sezaryen de öyleydi. Sık sık boş çekse de bebeğe çektir. Ilık duş. Kayısı üzüm komposto su içtim bol bol. O kadar sık tuvalete cıkmak zorunda kalıyorsun ki ama geliyor. Bi de sütüm olacak çocuga yetişecek diye hep pozitif düşün. Ki bence senin de gelir. Mucize gb sakın stres olma Eninde sonunda bebek emdikçe geliyor. Manayı cok vermeyin ya da emdikten sonra verin diye o yüzden diyor doktorlar

Ne yapcaz Kızlar biz süt gelmesi için sıkınca 1 damla falan sarı şeffaf arası su gibi geliyor devamı yok
O bahsettiğin sarı su varya en kıymetli süt ilk aşı diyor doktorlar demek ki ardı gelecek pes etme bol sütlü günler,duş alın masaj yapın ve gerekirse acımasızlık ama zorla ağzına verin burnunu sıkın ayak tabanına vurun çocuk Dr öyle gösterdi bebek uyanıp emiyor
Kızlar birde 10. Gün dikişler alınca daha iyi hissediyor insan kendin,ağır kaldırmayın sakın

Kızlar bu çatlakları ne yapacağız hala kirmiziyken bebeğe zarar vermeden geçirecek bi yol yok mu ? Çok kötü duruyorlar
Canım malesef çatlağın tedavisi yok bir ara lazer gündemdeydi netten bak istersen bir müddet sonra beyaz renk oluyor benim biraz bacağım çatladi senin ki çok mu

Kızlar bgn sütüm geldi şükür sabaha kadar dua ettim emzirirken Rabbim sen verdin aç bırakma diye çocuğuma bakarken bakarken süt geldi 48 saat sonra duş alabilirsiniz dediler saat 4 ü bekliyorum inşlah daha da çoğalır arkadaşım bir tarif verdi bende işe yararsa burayada yazıcam çay tarifini inşlah hepimizin bol sütü olur

Canım ben pazartesi sezeryan oldum perşembe geldi sütum ama bol bol emzir ya da elinle boşalt çünkü memelerim taş gibi oldu ve memeleri tutamıyor yavrum simdi

Ne yapcaz Kızlar biz süt gelmesi için sıkınca 1 damla falan sarı şeffaf arası su gibi geliyor devamı yok
Vallahi canım bende çaresizim, humana still tea, promalt içiyorum. Bebelak damla, imom vitamin kullanıyorum. Elimden su komposto düşmüyor. Hurma iyi gelir dediler hurma yiyorum sürekli sıcak suyla masaj yapıyorum. Mümkün olduğunca emziriyorum. Mamayı emzirme destek sistemiyle vermeye başladım. Sağım yapıyorum. Bunca şeye rağmen 20 ml bile çıkmadı biberonun dibinde kaldı çıldıracağım

Canım benim de kenarda dikiş var ama alınacak demedi doktor. Sana söyledi mi özellikle ? İnşallah iyi oluruz Bir an önce hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…