- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.941
Bizim 1 ay oluyor 3 kez kestim şimdiyr kadarİlk çocugumu 1 at sonra kestik. Banyo sonrası kesmemeye özen gösterin dibi derin olabilir . Bebek makası ya da tırnak makası kullanabilirsiniz. Elini keşfetmeye başlıycak çünkü sürekli eldiven takması iyi olmaz
Ay canim geçmiş olsun .insallah ilaclarla gecer . Benimde dün gece sol memede sertlik oldu acimaya başladı üstüme bir halsizlik çöktü sicak basti sanki ateslenecem gibi oldu . Sen yazmistin aklima geldi eşime " acaba mastit mi oldum " dedim. Bakti netten belirtileri var . Sol göğsümde sertlik acima , halsizlik , atesim cikacak gibi . Sagma makinasini aldim soldam süt gelmiyor gibi damla danla geldi. Gece hep sol göğsümden emzirneye zorlandım bebegimi birazcik rahatladım. Halsizlik gitti . Gündüz de sagdim. Sicak havlu koydum biraz acısı o an gecti ama var duruyor sertlik ve acima. Hangi doktora gözüktün canim sencanım ya sütüm çok aşırı değil aslında ama ilk başlarda bebeğim az az emince var olan da düğümlenip kalmış
Denedim ama yapamadım canım
Kzlar çok sağolun, dr a gittim belirgin mastit var ama iltihap yok dedi ilaç verdi bi kaç tane antibiyotikle birlikte 14 gün boyunca onları kullanıcam bu süreçte göğsünü sık sık boşalt dedi dr, eğer 14 günde düzelmezse cerrahi işlemle temizliycekmişbüyük bir dirayetle ilaçları kullanıyorum inşallah operasyona gerek kalmaz, size tavsiyem sık sık emzirin ya da sağın
25inde sezeryan oldum.bugun biraz yorucu geçti canım ağrısını daha çok hissettimKaçıncı günesin cnm Benim de hafiflesin istiyorum artık. Bu felaket bir acı gb geliyor bana
Sağol canım cevabın için, ben sagdim mi 40 çıkıyor o da emdikten sonra manuel pompa ile. Onun harici mama vermiyorum daha o yüzden merak ettim, 4 günlük bebek için yeterlidir herhaldeBenimki tek meme emiyor diğer memeyi bazen sağıyorum 80 gibi geliyor sanırım 80 gibi bişi içiyor tek seferde 1 aylık luan
Ne dedi Dr dikiş için aradınız mi yoksa lazer mi merak ettim bide lazer mi daha iyi yoksa dikis miCanım benim de kenarda dikiş var ama alınacak demedi doktor. Sana söyledi mi özellikle ? İnşallah iyi oluruz Bir an önce hepimiz
Bende de ayni kivamda yiyordu sarilik cikti bol bol mama ver deeilerSağol canım cevabın için, ben sagdim mi 40 çıkıyor o da emdikten sonra manuel pompa ile. Onun harici mama vermiyorum daha o yüzden merak ettim, 4 günlük bebek için yeterlidir herhalde
Banyoya girip duş başlığıyla masaj yap canım sonra çıkınca sağ makinayla.ozaman rahatliyor.zatsn banyodan sonra süt akıyor kendi.bol bol sağmak gerekiyorAy canim geçmiş olsun .insallah ilaclarla gecer . Benimde dün gece sol memede sertlik oldu acimaya başladı üstüme bir halsizlik çöktü sicak basti sanki ateslenecem gibi oldu . Sen yazmistin aklima geldi eşime " acaba mastit mi oldum " dedim. Bakti netten belirtileri var . Sol göğsümde sertlik acima , halsizlik , atesim cikacak gibi . Sagma makinasini aldim soldam süt gelmiyor gibi damla danla geldi. Gece hep sol göğsümden emzirneye zorlandım bebegimi birazcik rahatladım. Halsizlik gitti . Gündüz de sagdim. Sicak havlu koydum biraz acısı o an gecti ama var duruyor sertlik ve acima. Hangi doktora gözüktün canim sen
Ay canim geçmiş olsun .insallah ilaclarla gecer . Benimde dün gece sol memede sertlik oldu acimaya başladı üstüme bir halsizlik çöktü sicak basti sanki ateslenecem gibi oldu . Sen yazmistin aklima geldi eşime " acaba mastit mi oldum " dedim. Bakti netten belirtileri var . Sol göğsümde sertlik acima , halsizlik , atesim cikacak gibi . Sagma makinasini aldim soldam süt gelmiyor gibi damla danla geldi. Gece hep sol göğsümden emzirneye zorlandım bebegimi birazcik rahatladım. Halsizlik gitti . Gündüz de sagdim. Sicak havlu koydum biraz acısı o an gecti ama var duruyor sertlik ve acima. Hangi doktora gözüktün canim sen
Aynı gün almışız kucağımıza yavruları25inde sezeryan oldum.bugun biraz yorucu geçti canım ağrısını daha çok hissettim
Benimki kız olmasına rağmen bekletti beni minnoş.cuma günü kontrole gittim doktora batikon falan sürdü ve kenarda dikiş varmış ya herhalde onları mı aldı bilmiyorum.agrim var dikislerimde yoğun olunca oluyor.ayaklarimda bacaklarimda acayip ödem vardı ayaklarını uzat sallandirma dedi doktor şimdi biraz daha dikkat ediyorum.sanki iniyor yavaş yavaş.Aynı gün almışız kucağımıza yavruları
Sagol canim duşa girdim ciktim simdi yaptim canimBanyoya girip duş başlığıyla masaj yap canım sonra çıkınca sağ makinayla.ozaman rahatliyor.zatsn banyodan sonra süt akıyor kendi.bol bol sağmak gerekiyor
Evde varsa onuda deneyim sagol canımSucak su torbası alın, büyün gece kolunuz altına göğüse doğru koyun ve uyuyun. İyi geliyor
Evet sıcak su torbasi da çok iyi oluyor.Sagol canim duşa girdim ciktim simdi yaptim canim
Evde varsa onuda deneyim sagol canım
Selam kızlar, benim 40 haftam bugün doldu. Sancım ve açılmam yok. Yarın sabah suni sancı ve rişecek. Normal doğumu istiyorum ama suni sancıdan korkuyorum. Sancıyı çektiripte sezaryana girmekten.Bu durumda olupta normal doğum yapabilen var mı? Yoksa direk sezaryan mı istiyorum desem.Lütfen cevap verin
Ben 2 saatte bir kaldırıyordum sarılığı atlattık dr bırak kendi uyansın dedi ama 3 veya 3.5 saat en fazla bekliyorum 11 günlüğüzKızlar bebelerinizi uyandırıyor musunuz ya ben 2 saatte 1 uyandırıp emziriyorum kendi uyanmazsa 11 günlük olduk . Yoksa geceleri bölmesem mi uykusunu çok kararsız kaldım. Acıkınca zaten kendisi uyanıyor ama bilemedim..
SMA almıştık ama 1 kere kullandıkMama takviyesi yapab arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz ? Ben evolvia yı kullanıyorum ama 2 gündür büyük tuvaletini yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?