2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canı

Gündüz bebek uyuyunca bende uyuyorum yemek çamaşır bulaşık v.s akşam gelince eşim hallediyor sağolsun hamileliktede çok yardımcı olmuştu bana benim bebeğimin gece uykusu düzensiz bende gündüzleri uyuyorum mecburen gecede yine eşim destek oluyo tabi başka çocuğum yok olsaydı böyle dinlenemezdim

Ya kizlar sol meme acıyor mastit olmasin diye bebegim basta kabul etmedi zorladin solu emsin diye gece ve bu sabah ağırlıklı sol tarafi verdim bosalip rahatlar diye .sag tarafla sol tarafıda sagdim. Simdi ilk sagmayi soldan başlayınca farkettim . Sol meme damla damla geliyor cok az gelip sonra gelmiyor bebegim bütün gun gelmeyen memeyi emmis olamaz dimi. Saginca gelmeyen süt bebegim emince geliyor mudur

Canım banada suni verdiler.. Açılmam en başta yoktu.. Sıyırma yaptı doktor.. Ondan bir gün sonra açılma başladı.. Hastanede yatış yaptığımda 2 cm açılma vardı.. Suni ile ilerlettiler.. Ben epidural istedim.. Çünkü suninin şiddetini giderek artırdılar.. 2 saatte 1 cm açıldım.. 4 saat geçince 4 cm olmuştu.. O saatten sonra rahim yumuşatan iğne yaptılar ve bir saatte 3 cm daha açıldım.. Sonrası doğum oldu.. Yani açılman iyi ilerlerse zaten sezaryene girmezsin, katlanamayacak gibi olursan epidural düşün derim.. Karnın ve tek ayağın uyuşuyor, sancıları çok fazla hissetmeden açılıyorsun

Sağol canım benim, benim de aynen öyleydi ağrısı git gide arttı sırtıma sağ yanıma vurmaya başladı sağdığım halde az süt geliyodu ve göğsüm rahatlamıyodu emzirirken de inanılmaz ağrıyodu kan beynime sıçrıyodu tabiri caizse... bu problemle genel cerrah ilgileniyor hiç bekleme git eğer iltihap olursa tedavisi daha da zorlaşıyormuş

benim eşim de sağolsun elinden geleni yapıyor ama yine de evde başka çocuk olunca yorgunluk daha çok hissediliyor Yoksa herkesin dediği gibi ikinci bebiş e bakmak gerçekten kolaymış yorgunluğu da halledersek Insallah

Mama takviyesi yapab arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz ? Ben evolvia yı kullanıyorum ama 2 gündür büyük tuvaletini yapmadı.
ben sütüme takviye aptamil veriyorum hiç sıkıntı yaşamadık sende kabızlık oluşmuş bence önce conformil ver düzelince normal aptamil verebilirsin bence sorun hallolur

Canım ben pazartesi sezeryan oldum perşembe geldi sütum ama bol bol emzir ya da elinle boşalt çünkü memelerim taş gibi oldu ve memeleri tutamıyor yavrum simdi
canım sen mastit mi oldun ? Ben ilk çocuğum da oldum çekmediğim kalmadı ,bana ameliyat demişlerdi tek onerim var sana pompa ile fazla sütü sağ sürekli ,sakin bırakma ,bırakınca enfeksiyona çevirip kist çıkıyor göğsünde ,ne ağlamıştım, ne acılar ,bunda ilk haftadan emdiği göğsün kalanını hemen sağıyorum akıllandım buzluğa atıyorum sütü

Pompa işlemine Doğumdan hemen sonra başlamak gerekir mi ?

Selam tatli anneler.aranizda bebek mevludu yapan veya yapcak olan warmi??
Ben yapmayi disunuyorum bu ara.acaba ne ikram etmeli gelenlere?ve hediyelik ne vermeli sizce??fikir verin bana

Ya benimki her alt açtığımda kaka yspmış oluyor aşırı değil ama hatta emzşrdikten sonra yine almak zorunda kalıyorum acaba bi sıkıntı mı var korkuyorum kilo almayacak diye

Selam tatli anneler.aranizda bebek mevludu yapan veya yapcak olan warmi??
Ben yapmayi disunuyorum bu ara.acaba ne ikram etmeli gelenlere?ve hediyelik ne vermeli sizce??fikir verin bana
Saglikla buyutun bebeginizi.Hediye olarak genelde tesbih ve Yasin-i Serif dağıtılıyor. Isme ozel oluyor. Ozel bir sey düşünürseniz bu tarz seylere bakabilirsiniz. Benim cok hosuma gidiyor

Kızlar yaa.. Bende sütümü sandım, 10 ml çıktı.. Burada 60-80 leri görünce gaza geldim ama..
Ben bu sağdığım sütü dolaba, poşette koyacağım ama miktarı az ya, gece de sağıp üzerine ekleyebilir miyim?
Birde bizim kakamız sarı-yeşil arada sulu arada normal.. Bu sıkıntı mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…