• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğinizin kafa şekli nasıl bizimki biraz sivri duruyor

Normal doğum mu oldu.

Ben normal doğum yaptım öyle bizimkisi de biraz sivri arkası hindistan cevizi kafalı diye seviyoruz :KK37:
Normal doğumda kanaldan geçerken beyne zarar gelmesin diye kafatası arasındaki boşluklara kemikler büzüşerek sivriliyor ve zamanla düzeliyor merak etme sağlıklı olsunlar da herşeyleri taptatli minnoslarmzin:anne::KK200::nazar::emir_bebek:

ewt ben sifir babasi A bebegimde A .
ilk kizimdada ayni sorun du.ortanca kizim 0 Pozitif o olmadi sarilik.
hic boyle bir t3st oldugunu bilmiyordum.
Ayni bizim de, ben 0 pozitif esim A pozitif. Kizim da esimin kan grubunu almis. Ben ilk kez boyle bir uyusmazlik oldugunu duydum dogumdan sonra ve sasirdim. Negatif pozitif Rh uyusmazligini bilirdim eşler arasindaki. Bu bahsettigim testi her kan uyusmazligi durumunda yapiyorlar diye biliyorum. Belki sizde de bakmislardir.

Kizlar doktorunuza sordunuz mu bu su olayını verelim mi diye . Ben bezde turunculuk görünce demiştim 6 günlükken iki çay kaşığı su verebilirsin demişti. sonra gözü enfeksiyon olunca antibiyotik kullandik oda isal yaptı hala devam ediyor ben de su vermeye devam ediyorum vücut susuz kalmasin diye .
Simdi 35 günlüğuz anne sütü içiyoruz tek doktorlariniz bu konuda ne dedi .

Gunaydin kizlar bizim bebegin diz kapagindan ve kalcasindan kirt kirt sesler geliyo.Normal mi bu sizce Gaz masaji yapiyorm ona surekli acaba bi yerini mi incittim yada kalca cikisi mi yaptm diye korkuyorm Var mi sizin bebeklrde bole olan

Normal doğum mu oldu.

Ben normal doğum yaptım öyle bizimkisi de biraz sivri arkası hindistan cevizi kafalı diye seviyoruz :KK37:
Normal doğumda kanaldan geçerken beyne zarar gelmesin diye kafatası arasındaki boşluklara kemikler büzüşerek sivriliyor ve zamanla düzeliyor merak etme sağlıklı olsunlar da herşeyleri taptatli minnoslarmzin:anne::KK200::nazar::emir_bebek:
Sezeryan canım düzelirmiş evet yapabileceğimiz birsey var mı diye araştırdım yanlış birsey yapmayalım da ondan tedirgin oldum tabi sağlıkları yerinde olsun da

Geçen bir güçlü çrkti elinde saçı vardı birde çok ağlıyor çoğu hareketlerine bende çok gülüyorum özellikle uyurken genleşmesine bayılıyorum elini ayağını kaldırmasına

Yok canım biraz beklemek istedim yaptirmadim ama adet de olmadım daha olacakmisim gibi ağrı var ama olamıyorum.
Ben de çok korkuyorum bugün 40 ımız cıktı. Kirk çıktıktan sonra adet olmasakta hemen hamile kalır miyiz ?? Kızlar yumurtlama günümüzü falan nasıl bilcez adet olmadan

Back
X