• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bgn kayınvalidem bebeği banyo yaptırdıktan sonra göğüslerini yağlayıp sıktı ve gözüme inanamadım süt aktı hep göğüslerde süt doluyormuş sizin de böyle bişey oldu mu
Benim annemde yapıyor onu canım, ben yapamam ama :) Kızimda da yapmıştı. Annem ne yaparsa itiraz etmiyorum bı bildikleri oluyor. Gerçi doktorlar tavsiye etmiyor

Kızlar benim göğsümün birinde sertleşme oldu bazı yerlerinde sanırım süt birikip tıkandı elimde sıkıyorum tek lamba gelmedi emziriyorum ama kavga ediyor memeyle çok gelmiyor galiba. Bu sertlik nasıl geçer bilgisi olan varmı
Sıcak soğuk uygulama yaparak pompa ile sag ve yağ ile masaj yaparak acmaya calış benim de öyle olmuştu

Kızlar bgn kayınvalidem bebeği banyo yaptırdıktan sonra göğüslerini yağlayıp sıktı ve gözüme inanamadım süt aktı hep göğüslerde süt doluyormuş sizin de böyle bişey oldu mu
Böyle olacağını okumuştum ama bebek üzerinde denemedim gerek yok bence buna, kızımda ilk hafta iki gün benzinde çok az kan görmüştüm çişli bezde, doktora götürdük bezi de gösterdik kız bebeklerde anneden gecen hormonlar adet kanaması gibi yapabileceğini normal olduğunu söylemişti

Böyle olacağını okumuştum ama bebek üzerinde denemedim gerek yok bence buna, kızımda ilk hafta iki gün benzinde çok az kan görmüştüm çişli bezde, doktora götürdük bezi de gösterdik kız bebeklerde anneden gecen hormonlar adet kanaması gibi yapabileceğini normal olduğunu söylemişti
Benim kızımdanda geldi kan ve akıntı ilk hafta. Allahtan çocuk doktoru hastaneden çıkmadan söylemişti normal bir durum olduğunu yoksa bende çok korkardim

Kizlar, sutu az gelip mama veren arkadaslara bi sorum olcak. Kac saatte bir, kaç ml. veriyosunuz mamayi? Benim sutum artmadi hala yeterli gelmiyor naptiysam fazlasi olmuyor. 3 saatte bir sagip veriyorum 25-30 ml.kadar anne sutunu. aralarda da meme veriyorum ama bazen cekiyor bazen 2 dk.icinde memeyi birakip uyuyor. Mamayi da 2-3 saatte bir veriyorum bazen 40, bazen 60 ml. Acaba fazla mi mama veriyorum? Sutum yeterli olnadigi icin doymuyor ve devamli araniyor acikip.
Canım aranması bence aç old anlamına gelmiyor benim çok şükür sütüm var saatlerce memede duruyor yine aranıyor sadece Anne kokusu süt kokusu istiyor diye düşünüyorum uyanık old her an memede durmak istiyor

Sinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.

Kızlar benim göğsümün birinde sertleşme oldu bazı yerlerinde sanırım süt birikip tıkandı elimde sıkıyorum tek lamba gelmedi emziriyorum ama kavga ediyor memeyle çok gelmiyor galiba. Bu sertlik nasıl geçer bilgisi olan varmı
Eşine emzir tukurt. Bebeğin gücü yetmiyor . Sadece tikaniklik açılsın sonra sağ

Sıcak suyla sonra yağ ile masaj yaptım sıkıca süt geldi hiç gelmiyordu inşallah işe yaramistir uyanmak üzere emziricem bakalım şişlik gidecekmi
Tek seferde gitmeyebilir ben neredeyse üç dört gün boyunca 3 saatte bir yaparak kurtardım, sagarken sıcak su ve bez ile kompres yaparak sagdır hatta ilk sertliği ve agrıyı hıssettiğimde arılar sokuyormuş gibiydi hastaneye gittim hemşireler yardımcı oldu, onlar söyledi

Sinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Seni çok iyi anlıyorum benimde annem geldi sağolsjn her işimi yapıyor ama çocuğa mama hazırlayıp gelip kucağımda emzirirken alıveriyor sinir oluyorum dün ağladım artık mamayı da bana verdirmiyor ben vercem diyo neyse dün aldı gene sütün bitmiş çocuk doymuyor diye sinirim bozuldu ağladım yattım yatağıma kaç saat uğraşmışlar mama yedi yatar sanıyor gazını çıkarmışlar ama çocuk uyumadı eşim geldi beni uyandırdı gittim çocuğumu aldım memeye verdim benim kokumu alınca hemen uyudu insanın sinirini bozuyorlar cidden ha bire sütün mü Yok niye çocuk gazlı ne yiyorsan gaz yapıyor ha bire böyle şeyler duyuyorum sadece ev işi yapıp ses etmeseler çok güzel

Bizde sıkmak değilde her banyodan sonra giydirmeden yağ ile yada kuru masaj yapıyoruz göğüslerine

Benimde oldu seni çok iyi anlıyorum ama emzirmeden gecmez. Sıcak duş yap göğüslerine masaj yap emzir , sicak havlu yaptim göğüslerime koydum o rahatlattı beni. Bende sagma makinasinda sagiyordum bir iki damla anca geliyor du bebeğimin emisi daha güçlü deyip sürekli emzirdim acıyordu bebegimde süt gelmeyince memede savasip ağlıyordu ama ısrarla denedim . Bebegin emerken o sertliklere masaj yaparak yumuşat emdikce rahatlarsin .

Back
X