- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.481
Sorma canim uzakta olsalarda yetişiyor lar . İnsan halinden anlamıyorlar ki biz onlarin annesiyiz birsey olsa en cok biz üzülürüz ama bir tek onlar düşünüyor uzülüyorlar ya . Benimde dogumdan sonra üç gün sütüm gelmedi kayinvalidem başımda yok meme ucun yok ,sütun gelmiyor , çocuk aç , cocuk cok ağlıyor erkek çocuğu bu aglatmayin yarım olacak , yok göbeği catlayacak sürekli bunlari dedi . Lohusaligim berbat gecti. 30 günlük kontrol de az kilo almis dedi . Doktorum bile anlayışla" "cok heveslisin hevesini kırmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim sonra mamayi düşünürüz ""dedi . O gün gördüler hic kilo almamış bu çocuk ayni yok diger torunu bunun iki katiymis . Uzaktalar ama Dün kayinpederim eşimi aradı . Mama veriyor musunuz kilo almamış cocuk diyorSinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Hastane kontrolum de bebegin kilo alımı nin iyi olduğunu mama ya gerek olmadığını söyledi doktor deyinSinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Buyukler yaşı geregi herseyi cok biliyor tutumu sergiliyorlar.. Ama sen normal bir dille soyle devamli, benim sutum yetiyor doktoru da kilo aliminin saglikli oldugunu soyluyor aç degil, bebek bu tabiki aglayacak falan de. Neyseki kayinvaliden yemegini yapiyormus, benim kayinvalide geldi de suyunu bile önüne bekledi... dogumdan sonra sabah hastaneden ciktik eve geldik, kv evde bekliyordu, bi cay demlememisti... annem ve esim kahvaltiyi hazirladi, kv.oturdu yedi tabagini bile kaldirmadan gecti baş koseye oturdu.. ilac icecekmis, suyunu onüne bekledi... stresten sutum gelmeyince resti cektim ve esimle konustum, evde misafir agirlayamayacagimizi soyledim ve istemedim kayinvalideyi.... ve gitti.... benim bugune kadar kimseye bir saygisizligim olmamistir, beni bile evde kayinvalide istemeyen gelin haline getirdiler ya, helal olsun diyorum.Sinirimden aglicam wallahi ya://
ac cocuk memedede aglar.oyle soyleyin.bizde 32 gunluguz surekli memede kendini orda mutlu hissediyor orda uyumak istiyor.gak dese meme guk dese meme veriyorum.iki gundur anca 10 15 dk bakinmaya basladiHastane kontrolum de bebegin kilo alımı nin iyi olduğunu mama ya gerek olmadığını söyledi doktor deyin
Benim doktorumda asla göğüslerini ovmayın dedi. Bence yapmayın o şişlik zamanla kendi inecek dediGerçekten mi neden tavsiye etmiyorlar bida sıkcakmış kayınvalidem
Ya boşver kaynanı da diğerlerini de anneler her zaman en iyisini bilir ve hisseder yutkunma sesini duyman ve bebeğin kusması artı olarak da kilo alımı iyiyse hiç takma he de geç yine kendi bildiğini yapSinirimden aglicam wallahi ya://
Ben sağarken hep ovuyorum ya şişlik şnsin diye bir de öyle sağınca süt daha hızlı akıyor öbür türkü çok yavaş akıyorBenim doktorumda asla göğüslerini ovmayın dedi. Bence yapmayın o şişlik zamanla kendi inecek dedi
Bebegin göğüslerini ovmaktan bahsetmiştim..Ben sağarken hep ovuyorum ya şişlik şnsin diye bir de öyle sağınca süt daha hızlı akıyor öbür türkü çok yavaş akıyor
Tek seferde gitmeyebilir ben neredeyse üç dört gün boyunca 3 saatte bir yaparak kurtardım, sagarken sıcak su ve bez ile kompres yaparak sagdır hatta ilk sertliği ve agrıyı hıssettiğimde arılar sokuyormuş gibiydi hastaneye gittim hemşireler yardımcı oldu, onlar söyledi
Sabaha karşı Ateşlendim sonra titreme oldu yün ceket giydim yatakta ağlarken uyumuşum uyandım yine şişmis memeler sıcak duş aldım banyodayken süt gelmeye başladı hemen çıkıp emzirdim 2 göğsümüde. Karnı doydu ama süt tamamen bosalmadi sıcak suya tulbenti bastirip memelere koydum sonra sagdim onuda verdim bebeğime. Ama pompa kullanıyorum. Ve cok can yakıyor sağma makinesi alicam daha az acı veren makine ne önerirsiniz bu iş hemen gececege benzemiyor teşekkür ederim bilgiler içinBenimde oldu seni çok iyi anlıyorum ama emzirmeden gecmez. Sıcak duş yap göğüslerine masaj yap emzir , sicak havlu yaptim göğüslerime koydum o rahatlattı beni. Bende sagma makinasinda sagiyordum bir iki damla anca geliyor du bebeğimin emisi daha güçlü deyip sürekli emzirdim acıyordu bebegimde süt gelmeyince memede savasip ağlıyordu ama ısrarla denedim . Bebegin emerken o sertliklere masaj yaparak yumuşat emdikce rahatlarsin .
Sinirimden aglicam wallahi ya://
28 mayista dogdu kizim sadece zibin giydiriyorum . Bazen elbise yada tulumda giydirdiğim oluyor ama sırf suslu dursun diye 1 saat sonra cikariyorm29 Mayıs doğumlu bebeğim. Bu havalarda bebeginize ne giydiriyorsunuz acaba
Kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum sadece .29 Mayıs doğumlu bebeğim. Bu havalarda bebeginize ne giydiriyorsunuz acaba
Bende doğum yapalı 30 gün olduKizlar bnim gibi kanamadi devam eden var mi ? 33 gun oldu dogum yapali
Ben varım bazen çoğalıyor bazen azalıyor 29 gün oldu bana dün dikiş yerim çok yandı benden miyom alındı birdeKizlar bnim gibi kanamadi devam eden var mi ? 33 gun oldu dogum yapali
Bende doğum yapalı 30 gün oldu
İnce ped kullanıyorum
Hafif biraz lekelneme şeklinde benimkide
Ben varım bazen çoğalıyor bazen azalıyor 29 gün oldu bana dün dikiş yerim çok yandı benden miyom alındı birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?