- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #39.501
Ben 22 haziranda doğum yaptım. Hala daha devam ediyor.Kizlar bnim gibi kanamadi devam eden var mi ? 33 gun oldu dogum yapali![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 22 haziranda doğum yaptım. Hala daha devam ediyor.Kizlar bnim gibi kanamadi devam eden var mi ? 33 gun oldu dogum yapali![]()
kizlar bebegim cilginlarca agliyo bi memede susuyo :'(
Mama ver kısmı dışında kendim yazmış gibi okudum benim kayınvalide de bana yakın her gün geliyor sabah yıkıyor gidiyor akşam yemek getirirse getirir eşim gece 1 de geliyor güya benimle kalıyor elinde tablet okey oynuyor ev almış başını gidiyor çocuğun çamaşırları ütülenecek dağ gibi dün ikidir ütü açtım 20 dk falan yapıyorum uyanıyor benimki de memeye yapışık dün yatsı okunurken yemek yedim eşime isyan bayrağını çektim anneme gidicem diye o da kaynanayı haşlamış bugün ütüledi çamaşırlar ı sözde yardım edecek mutfağı dağıttı gitti ön tarafa süpürge açtım bu halimle arka tarafa sen açarsın dedim süpürge ortalıkta pas pas ortalıkta bende bıraktım valla gelsin oğlu görsünSinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Evetsezeryanmi ?
Valla ben şunu bilir şunu söylerimEşi yardımcı olmayan tek ben varım herhalde![]()
ağlayınca kucağına veriyorum. Saniyesinde ama emmek istiyor bak diyip gerisi geriye bana veriyor. Aksam zaten geç geliyor. 10,11 gibi o saatte de Gündüz ceremesini ben çekiyorum. Ilk defa uyudugu saatler o oluyor. Çocuk uyumus oldugu icin yine bakma derdi olmuyor. Sabah bir uyandiginda sakin oldugunda seviyor. Bende anca Sevmesinde varsın diyorum. Dert yanıyorum suratına suratına "abartıyorsun" diyor. Tek dediği laf bu. Ya da hiçbir cevap vermiyor. Ağladığında bir ateşi var mı demeyi öğrenmiş. Her haltta ateşi var mı ateşi var mi... Ben de ateş dışında daha basit problemleri de oluyor bu cocugun dedim. Yeminle artik bunaldimm. Aglasam çocuğa yansiyor yazık diyorum. Destek çıkıp yok bak şöyle yok böyle diye de rahatlatmiyor. Ben hasta olsa bile yok nane limon yapayim mi yok aman ne derdin var derim. Konuşup iletişim kurmaya calisirim. Ama arkadas da Asla böyle yardimci olmak yok. Arkadaş diyorum çünkü sinir olmaya basladim artik
gülsem mi ağlasam mi... Esim icin de kotu düşünce beklentim yok. Ama bu davranışları cok zoruma gidiyor dert yanmak istedim :)
bende sut var gaz sancisi oluyor ondn agliyo sanirm memede susuyo baska bisey fayda edmiyo ya yataga yatiramiyom uykuszluktan ölecm cok fena agliyo 2gundur boyle aglamakli.Aynı durumdayız süt olmamasına rağmen gun boyu askıda yaşıyoruz
Kesinlikle ne masaj yapılmalı ne de sıkılmalı dokunmayın ve doktorunuza danışın. Eskiler sıkarmış çok yanlışKızlar bgn kayınvalidem bebeği banyo yaptırdıktan sonra göğüslerini yağlayıp sıktı ve gözüme inanamadım süt aktı hep göğüslerde süt doluyormuş sizin de böyle bişey oldu mu
Bende varım ben deAynı durumdayız süt olmamasına rağmen gun boyu askıda yaşıyoruz
Günde 3 defa emzirme den önce 15 damla veriyorum benKızlar simplex damla kullananlar ne kadar veriyorsunuz bebeğinize bizim kız ağızdan ve pirt yapıyor ama çok zorlanıyor ağlayarak uyanıyor.o yüzden aldım ben de ama ne kadar veriyorsunuz
Ateş kızarıklık varsa doktora danış canım, mastite çevirmesinSabaha karşı Ateşlendim sonra titreme oldu yün ceket giydim yatakta ağlarken uyumuşum uyandım yine şişmis memeler sıcak duş aldım banyodayken süt gelmeye başladı hemen çıkıp emzirdim 2 göğsümüde. Karnı doydu ama süt tamamen bosalmadi sıcak suya tulbenti bastirip memelere koydum sonra sagdim onuda verdim bebeğime. Ama pompa kullanıyorum. Ve cok can yakıyor sağma makinesi alicam daha az acı veren makine ne önerirsiniz bu iş hemen gececege benzemiyor teşekkür ederim bilgiler için
Uyurken nasıl giydiriyorsunux28 mayista dogdu kizim sadece zibin giydiriyorum . Bazen elbise yada tulumda giydirdiğim oluyor ama sırf suslu dursun diye 1 saat sonra cikariyorm
Benim ikinci bebeğim yine diyorum meğer ne çok boş vaktim varmş. Şuan sıfır bebekle ilgilenmediğimde cocuk la cocugum da uyutabilirsem ev işi bulaşık çamaşırla hiç oturmuyorum gb bişey artıkŞimdi ilk bebeği olanlar geriye döndüğünüzde ne kadar boş vaktim varmış diyorsunuz değilmi:)
Ben de şunu bilir şunu söylerim. Bebeğin olunca kendin hep ikinci plandasın. Babası dahil kimse cocugunu senden daha iyi anlayıp bakamaz. Anaların hasta olmaya bile vakti yoktur. Cocugum olduğundan beri hastalıkları ayakta atlatıyorum mesela. Aman evlatlar hasta olmasında Kendim olmayı tercih ederimValla ben şunu bilir şunu söylerim
Bebek bakmak sanat yetiştirmek sanat çok zor bişey anne olmak baba olmak
Heleki eşi yardım etmeyenler Allah sabır versin.bebek hem annenin hem babanın bakmasınlar büyüt annemin üstüne herşey atılmaz.
Yoksa anne kafayı bozar çok ciddiyim.ben eşim yardım ettiği halde ilk bebekte psikolojim bozulmuştu.cok ciddi ilgi ve destek lazım lohusalık döneminde
Bu işi bir cinnet çözer ben sana diyim![]()
Zaten ben de bunaldim. Dedigin gibi cocuk bakma işi sanat. Ayni dusuncedeyim. Cinnet geçirmeden duzelir insallahValla ben şunu bilir şunu söylerim
Bebek bakmak sanat yetiştirmek sanat çok zor bişey anne olmak baba olmak
Heleki eşi yardım etmeyenler Allah sabır versin.bebek hem annenin hem babanın bakmasınlar büyüt annemin üstüne herşey atılmaz.
Yoksa anne kafayı bozar çok ciddiyim.ben eşim yardım ettiği halde ilk bebekte psikolojim bozulmuştu.cok ciddi ilgi ve destek lazım lohusalık döneminde
Bu işi bir cinnet çözer ben sana diyim![]()
Teşekkürler canımGünde 3 defa emzirme den önce 15 damla veriyorum ben