2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim ilk doğumum, dikiş bende de var kırka kadar iyileşiyor mu dikişler

Benim bebeğim de öyle cıkarsa da emmek istiyor ,uyursa da yarım saat uuyuyor sonra yine meme ama mama verirsem iki saat uyuyor ben ancak o zaman dinlenebiliyorum sizinki peki emdikten sonra ne kadar uyuyor dinlenebiliyor musunuz

Peki o içindeki ince ucu ne diyip aldın canım
Canim serce parmagini agzinin bi kenarina gelecek sekilde koy emsin diger tarafa siringanin ucunu koy zaten o parmagini emerken mamanin hepsini cekecek sen sıkmicaksin. Insallah anlatabilmisimdir :)
Şırınganın ucu dediğin hortum falan mı yoksa enjektörün ucu mu canim. Enjektör ucu sert olmuyor mu tam anlamadım
Bende öyle düşünüyorum ama ilk kilo kaybı var deyince panikle mamaya koştuk. Sonrada günde 2-3 vermeye basladim bakalım vermiycem bu aralar zaten içmiyordu
Bizimkide öyle emmeden memede duruyor çekince başlıyor ağlamaya :))

oinone27 canim arkadasim da enjektorle besliyordu ama ucu cok sert bebegin damagini yara yapti maalesef kasiga gecmek zorunda kaldi .

oinone27 canim arkadasim da enjektorle besliyordu ama ucu cok sert bebegin damagini yara yapti maalesef kasiga gecmek zorunda kaldi .
Bende ondan korkuyorum canım sonuçta sert uç bebeğe zarar verebilir ama kaşıkla da hava yutuyor gazı artıyor biberon da vermek istemiyorum napıcam bilemedim

Allah yardimcimiz olsun cnm ne diyelim anca sinir ediolar insani:/

Galiba ondan oluyor alinganligimiz.ama yokya genede ondan degil bence.insanlar agzindan cikani tartip solemesi lazim.dengesiz dolu etrafimiz

Ya boşver kaynanı da diğerlerini de anneler her zaman en iyisini bilir ve hisseder yutkunma sesini duyman ve bebeğin kusması artı olarak da kilo alımı iyiyse hiç takma he de geç yine kendi bildiğini yap

Aynen hepsi iyi cnm.hatta bugun bidaha goturduk doktora kilo almis.doktor sorun yok dedi gayet iyi kilo alimi dedi

Iste bak insani sinir etmek icin birebirler.senin isin daha zor cnm Allah yardim etsin.bende yumusak dille soluom kilo aliyor emdikten sora kusuyor hickiriyor bunlar hep doyma isareti desemde cahil oldumu insan anlamiyo napcan cnm

Kyamam sana ya.uzuldum sanada bak smdi.bosver he he de gec.ama olurmu illa uzcekler insani..gereksiz konusup uzucene destek ol demi nerdeeeeeee

Aynen cnm ya.duymak istemiom artik emiyomu uyuyomu yok yedigin seyler gaz yapiyo yok cocugun gazimi war bence ac bu cocuk mamam werelim.cahilce konusmalar deliriyorum bende iste.bu arada kendi annen mi kucandan alip mamayi ben vercem diyen?

Benim bebeğim de öyle cıkarsa da emmek istiyor ,uyursa da yarım saat uuyuyor sonra yine meme ama mama verirsem iki saat uyuyor ben ancak o zaman dinlenebiliyorum sizinki peki emdikten sonra ne kadar uyuyor dinlenebiliyor musunuz
Hiç belli olmuyor canım günü gününü tutmuyor bazen saat başı kalkıyor bazen 4 saate kadar uyuyor

Kızlar bgn kayınvalidem bebeği banyo yaptırdıktan sonra göğüslerini yağlayıp sıktı ve gözüme inanamadım süt aktı hep göğüslerde süt doluyormuş sizin de böyle bişey oldu mu
Canım bir daha sakın yaptırma o çok ağrırmış yazık bebeğine. Geçer kendisi çocuğa eziyet etmesinler. Ne kadar cahillik ya

Aynen cnm ya.duymak istemiom artik emiyomu uyuyomu yok yedigin seyler gaz yapiyo yok cocugun gazimi war bence ac bu cocuk mamam werelim.cahilce konusmalar deliriyorum bende iste.bu arada kendi annen mi kucandan alip mamayi ben vercem diyen?
Evet canım kendi annem İdare ediyorum o olmasa da çok zorlanırdım her işimi yaptı bide böyle yapmasa daha iyi olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…