- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.421
benim ilk bebekte 50 nin altındaymış ve şuan rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ellerinizden öpen bi kızım var. Bence bu da bi yanılgı olabilir fb hcg olayı yaniFb hcg değerin 50nin üstü çıkmış bu kıza işaret :)
Canım sen sanirjm yurt dışında yaşıyorsun .Burda ultrason ve kan alımı aynı gün oldu bence bir günden birsey olmaz benimde sonucum haftaya çıkacak bakalım.inşallah sonuçlar iyidirBenim kagitlarimda 10. Haftadan itibaren yazıyordu o yüzden verdim, birde haftaya hiç zamanım yok çalışıyorum yoğun, ultrasondan 1 hafta erken olsun dedi ebe bana
Bende bunu solda hissediyorum, oğlum sagdaydi, ağrılarım, hareketleri falan sagdaydi. Oğlumda hiç tatlı asermedim, Canım hep peynir, yoğurt vs tuzlu eksi şeyler istemişti, Şimdi bunda tam tersi, tatlıyı normalde aramam ama deli gibi tatlı istiyorum. Yoğurt ve peynir gibi şeylerden de tiksindim gibiben hep sol kasıgımda hıssettım bastan berı oğlumda ordaydı aynı sekılde kızımı hatırlamıyorum yasım küçüktü ama cok ekşi yerdım bunda ve oğlumda cok tatlı aserıyorum sutlu tatlılar delı gıbı canım cekıyor buda bır tez
Evet canım yurtdisindayim, İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıksınCanım sen sanirjm yurt dışında yaşıyorsun .Burda ultrason ve kan alımı aynı gün oldu bence bir günden birsey olmaz benimde sonucum haftaya çıkacak bakalım.inşallah sonuçlar iyidir
benim ilk bebekte 50 nin altındaymış ve şuan rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ellerinizden öpen bi kızım var. Bence bu da bi yanılgı olabilir fb hcg olayı yani
Ilk hamileligimde ben de öyle sanıyordum ama gerçekten gaz baloncugu oluyor yani gaz oluyor karnimizda bazen, Daha hissedemeyecegimiz kadar küçükler, Bir portakal kadar bile değiller, rahim büyüklüğünü saymazsak. Ve öyle bir zaman gelecek ki hafta 16-17 lerden sonra, o zaman anlaşılacak onların bebek hareketimi Yoksa gaz mi olduğuKızlar dün gece uyurken elim karnimdaydi . Bisey hissettim uyandım sağ tarafıma gelmişti bebek sağda şişlik vardı sol inikti .eşime anlatıyorum inanmıyorbu gerçek olamaz mi ya
Hoşgeldin canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Amin canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallahHerkesin kan sonucu 1 hafta sonra cikiyor benim ki neden ertesi gün cıktı ya. Elime alıp görmedim de. Doktoru aradım sorun yok dedi. Şimdi iskillendim
Fb hcg değerin 50nin üstü çıkmış bu kıza işaret :)
Amin canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallah
En azından meraka kalmamışsın canım ben de bekliyorum bir hafta sonra cıkacak dedi doktor . Hem bu bahaneyle benim minnagı görürüm
İnşallah herkes güzel sonuclar alır
ben de burdan duydum bazılarının tutmuş, ya tutarsa iştee :)
Hmm sende bebek değil diyorsun :) ilerde göre inşallahIlk hamileligimde ben de öyle sanıyordum ama gerçekten gaz baloncugu oluyor yani gaz oluyor karnimizda bazen, Daha hissedemeyecegimiz kadar küçükler, Bir portakal kadar bile değiller, rahim büyüklüğünü saymazsak. Ve öyle bir zaman gelecek ki hafta 16-17 lerden sonra, o zaman anlaşılacak onların bebek hareketimi Yoksa gaz mi olduğuaz kaldı kızlar , gerkecketnde çok şey değişiyor o bir iki hafta sonra ki süreçte :) tarif edilemez hareketler başlayacak, bebeğin vücudunun neresinin oynadığını bile bileceksiniz, bileceğiz
Üzülerek söylüyorum ama değildirHmm sende bebek değil diyorsun :) ilerde göre inşallah
herkese merhaba
devlet hastanesinde ikili tarama testi yaptirmistim
bugünde özele gittim ense kalınlığı 2.4 çıktı dr kontrol edelim fakat korkulacak bir şey yok falan dedi . Bebeklerinizin ense kalınlığı kaç cm çıktı bizim gibi olan var mı merak ettim dr larınız nasıl yorum yaptılar? insan ister istemez bir acaba diyor Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın insallah . Cinsiyetide yüksek ihtimal erkek dedi dr bakalım hayırlısı
Benimki daha bakilmadi ama içini ferah tut canım,
Üzülerek söylüyorum ama değildirama ben de ilk hamileligimde öyleydim, eşime dokundurturdum falan, :) gerçek hareketler başlayınca meğer benim adama gazimi hissettirmisim :)
Allah'ın izniyle o güzel hareketleri hissedecegiz, tarifsiz bir duygu o hareketleri yaşamak.bende o zaman
herkese merhaba
devlet hastanesinde ikili tarama testi yaptirmistim
bugünde özele gittim ense kalınlığı 2.4 çıktı dr kontrol edelim fakat korkulacak bir şey yok falan dedi . Bebeklerinizin ense kalınlığı kaç cm çıktı bizim gibi olan var mı merak ettim dr larınız nasıl yorum yaptılar? insan ister istemez bir acaba diyor Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın insallah . Cinsiyetide yüksek ihtimal erkek dedi dr bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?