2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kagitlarimda 10. Haftadan itibaren yazıyordu o yüzden verdim, birde haftaya hiç zamanım yok çalışıyorum yoğun, ultrasondan 1 hafta erken olsun dedi ebe bana
Canım sen sanirjm yurt dışında yaşıyorsun .Burda ultrason ve kan alımı aynı gün oldu bence bir günden birsey olmaz benimde sonucum haftaya çıkacak bakalım.inşallah sonuçlar iyidir

Bende bunu solda hissediyorum, oğlum sagdaydi, ağrılarım, hareketleri falan sagdaydi. Oğlumda hiç tatlı asermedim, Canım hep peynir, yoğurt vs tuzlu eksi şeyler istemişti, Şimdi bunda tam tersi, tatlıyı normalde aramam ama deli gibi tatlı istiyorum. Yoğurt ve peynir gibi şeylerden de tiksindim gibi

Canım sen sanirjm yurt dışında yaşıyorsun .Burda ultrason ve kan alımı aynı gün oldu bence bir günden birsey olmaz benimde sonucum haftaya çıkacak bakalım.inşallah sonuçlar iyidir
Evet canım yurtdisindayim, İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıksın

Kızlar dün gece uyurken elim karnimdaydi . Bisey hissettim uyandım sağ tarafıma gelmişti bebek sağda şişlik vardı sol inikti .eşime anlatıyorum inanmıyor bu gerçek olamaz mi ya
Ilk hamileligimde ben de öyle sanıyordum ama gerçekten gaz baloncugu oluyor yani gaz oluyor karnimizda bazen, Daha hissedemeyecegimiz kadar küçükler, Bir portakal kadar bile değiller, rahim büyüklüğünü saymazsak. Ve öyle bir zaman gelecek ki hafta 16-17 lerden sonra, o zaman anlaşılacak onların bebek hareketimi Yoksa gaz mi olduğuaz kaldı kızlar , gerkecketnde çok şey değişiyor o bir iki hafta sonra ki süreçte :) tarif edilemez hareketler başlayacak, bebeğin vücudunun neresinin oynadığını bile bileceksiniz, bileceğiz

Hoşgeldin canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Herkesin kan sonucu 1 hafta sonra cikiyor benim ki neden ertesi gün cıktı ya. Elime alıp görmedim de. Doktoru aradım sorun yok dedi. Şimdi iskillendim
Amin canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallah
En azından meraka kalmamışsın canım ben de bekliyorum bir hafta sonra cıkacak dedi doktor . Hem bu bahaneyle benim minnagı görürüm
İnşallah herkes güzel sonuclar alır

Inşallah canım güzel haberler gelir

herkese merhaba
devlet hastanesinde ikili tarama testi yaptirmistim
bugünde özele gittim ense kalınlığı 2.4 çıktı dr kontrol edelim fakat korkulacak bir şey yok falan dedi . Bebeklerinizin ense kalınlığı kaç cm çıktı bizim gibi olan var mı merak ettim dr larınız nasıl yorum yaptılar? insan ister istemez bir acaba diyor Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın insallah . Cinsiyetide yüksek ihtimal erkek dedi dr bakalım hayırlısı

Hmm sende bebek değil diyorsun :) ilerde göre inşallah

Bugün sağlık ocağına gittim Ebe 12. haftada d vitamine baslıtacaz demişti. Aslında erteledim hep yorgunluk halsizlikten kalkıp gidememiştim. Çok ilgili tatlı bir ebemiz var çok şükür hatta beni telefonla arayıp tiroid hapını içiyorsum dimi ihmal etmemen lazım diyip hapın, veren doktorun bilgilerini aldı.
Tiroid için euthyrox , decavit, en son gittiğimdede doktorum gyno ferro sanol hapını verdi . Bide D vitamini var bu kadar ilacı nasıl içecem ilaç içmek zararlı ama baya bir takviye alıoruz diye düşünürken . Ebem şikayetin var mı dedi bnde mide bulantılar hafifledi ama baş ağrıları başladı normal mi dedim . Tansiyonunu ölçelim mi dedi . tamam dedim 14/9 cıktı Yüksek dedi baya korkuttu ölüme kadar götürür diye . cumaya kadar takibe aldılar . tuz diyeti verdi tuzsuz yiyip bol su içilecekmiş . Moralim cok bozuk bilgisi olan arkadaslar vardı bana yardımcı olurlar mı ? düşer mi hemen

Benim doktorum deger söylemiyor araştırma yapıp aklımı karıştırmaması açısından. Sadece normal bi sıkıntı yok dedi yani söylememişti ölçüsünü tam olarak..
Ama içini ferah tut. Bi sıkıntı olmuş olsaydı direk söylerdi. Zaten kanda vermişsin. Orda da belli olur
Ben sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum Canım. Ayrica Gözün aydın erkek bebiş geliyor ..

Bizim 1,7 çıkmış ama 3ün altı normal değerler. korkmayın bence, endişelenirseniz 3 lü test zamanı 3lü yü yaparsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…