2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Normal standart boyutu ne cnm peki?birde ne markaydi seniniki?
şimdi netten baktım modeline bizimki kraft modeli calipso 70*120cm. 80cm olanları var başka markalarda büyük yani kapınızı ölçün 70cm kurtarıyorsa alın bizimki kurtarmıyodu mesela zor oluyordu odalar arasında geçişimiz. ondan yazdım normal boy diye :) başımıza gelince araştırmıştım keşke 60cm olanlarından alsaydık diye :)

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Aslinda bende buyuyen besik dolap ve sifonyerle oda yapmak istedim acikcasi cok bebeksi olmadan.ama iste park yatagin katlanip koyulabilmesi filan hosuma gtti yada tatile goturulebilmesi

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah yeniden nasip eder saglikla kucağına alırsın inşallah

Evet cnm benimde aklima yatti alicam nasipse.nelere para harcanmiyo ki..ama bu model biras pahaliudi sanirim girdum nette.nekadar bu

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım sebep neydi ne oldu birden bire Rabbim sağlıcakla tekrardan nasip etsin inşallah

Kapinin enini mi olcucez cnm nereyi anlamadim??

Aslinda bende buyuyen besik dolap ve sifonyerle oda yapmak istedim acikcasi cok bebeksi olmadan.ama iste park yatagin katlanip koyulabilmesi filan hosuma gtti yada tatile goturulebilmesi

Park yatak zaten olacak canım oda yapsam bile.. biyere giderken çok kullanışlı olur park yatak

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım sebep neydi ne oldu birden bire Rabbim sağlıcakla tekrardan nasip etsin inşallah
Kanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .

Evet cnm benimde aklima yatti alicam nasipse.nelere para harcanmiyo ki..ama bu model biras pahaliudi sanirim girdum nette.nekadar bu
Evet canım birde oyun halısı da çok kullanışlı oluyor ben ikisinden de çok memnun kalmıştım onu da playgro almıştım.tiny love 550 ₺ ydi sanırım onu annem hediye almıştı.playro oyun halısı da 250 ₺ ye aldım ben ama şu anda e bebekte indirimde 170 lira.

çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim rabbim sana sağlık versin tekrar anne olmayı nasıp etsin

Rabbim sabır versin canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim bi daha yaştmasın aynı acıyı

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım allahım sana o güzel duyguyu hemencecik yaşatsın

Canım sen 13.haftada değil miydin tüp bebekti bi de zor elde edilen of ya 13.haftada tüp bebek te nadiren yaşanır .doktor bana 10.haftadan sonra çok nadir olur düşük demişti .inan çok üzüldüm .acaba servikal yetmezlik falan mi çok üzüldüm ya

Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .

14 haftanın icindeydik. 13+3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…