- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.941
şimdi netten baktım modeline bizimki kraft modeli calipso 70*120cm. 80cm olanları var başka markalarda büyük yani kapınızı ölçün 70cm kurtarıyorsa alın bizimki kurtarmıyodu mesela zor oluyordu odalar arasında geçişimiz. ondan yazdım normal boy diye :) başımıza gelince araştırmıştım keşke 60cm olanlarından alsaydık diye :)Normal standart boyutu ne cnm peki?birde ne markaydi seniniki?
Öyle tabi ki ama ben zaten bebeksi bişey almam beyaz mobilya alırım. Genç odasından farkı olan biseyi yok ki büyüyen beşiği 3 4 yaşına kadar kullansa ona zaten yepyeni bir yatak alıcaz ki beşik kardeşine kalacak.. ee digeride 3 4 yaşına kadar kullansa zaten 7. 8 seneye kadar beşiği miyadi dolar ona da yeni baza alırız diye düşünüyorum. :)
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Eki Görüntüle 2076583
Canım ben almıştım oğluma bayağı kullanışlı bence salonda , mutfakta ya da nerdeysen oraya götürüyorsun hep gözün üstünde oluyor o da seni izliyor .Benim ki tiny Love 3 ü bi arada.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım sebep neydi ne oldu birden bireBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
şimdi netten baktım modeline bizimki kraft modeli calipso 70*120cm. 80cm olanları var başka markalarda büyük yani kapınızı ölçün 70cm kurtarıyorsa alın bizimki kurtarmıyodu mesela zor oluyordu odalar arasında geçişimiz. ondan yazdım normal boy diye :) başımıza gelince araştırmıştım keşke 60cm olanlarından alsaydık diye :)
Aslinda bende buyuyen besik dolap ve sifonyerle oda yapmak istedim acikcasi cok bebeksi olmadan.ama iste park yatagin katlanip koyulabilmesi filan hosuma gtti yada tatile goturulebilmesi
Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Kanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım sebep neydi ne oldu birden bireRabbim sağlıcakla tekrardan nasip etsin inşallah
Evet canım birde oyun halısı da çok kullanışlı oluyor ben ikisinden de çok memnun kalmıştım onu da playgro almıştım.tiny love 550 ₺ ydi sanırım onu annem hediye almıştı.playro oyun halısı da 250 ₺ ye aldım ben ama şu anda e bebekte indirimde 170 lira.Evet cnm benimde aklima yatti alicam nasipse.nelere para harcanmiyo ki..ama bu model biras pahaliudi sanirim girdum nette.nekadar bu
çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim rabbim sana sağlık versin tekrar anne olmayı nasıp etsinKanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Rabbim sabır versin canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim bi daha yaştmasın aynı acıyıKanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım allahım sana o güzel duyguyu hemencecik yaşatsınBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Rabbim sabrını artırsın canım benim. En yakın zamanda hayırlısıyla muradına kavuştursunBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Canım sen 13.haftada değil miydin tüp bebekti bi de zor elde edilen of ya 13.haftada tüp bebek te nadiren yaşanır .doktor bana 10.haftadan sonra çok nadir olur düşük demişti .inan çok üzüldüm .acaba servikal yetmezlik falan mi çok üzüldüm yaKanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
evet cnm.Kapinin enini mi olcucez cnm nereyi anlamadim??
Canım sen 13.haftada değil miydin tüp bebekti bi de zor elde edilen of ya 13.haftada tüp bebek te nadiren yaşanır .doktor bana 10.haftadan sonra çok nadir olur düşük demişti .inan çok üzüldüm .acaba servikal yetmezlik falan mi çok üzüldüm ya
Canım sen 13.haftada değil miydin tüp bebekti bi de zor elde edilen of ya 13.haftada tüp bebek te nadiren yaşanır .doktor bana 10.haftadan sonra çok nadir olur düşük demişti .inan çok üzüldüm .acaba servikal yetmezlik falan mi çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?