2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .
20. haftadan önce de oluyor canım daha bir kaç ay önce eltimin çocuğu düştü bu haftalarda. Bir hafta sonra alttan dikis atilcakti ama oraya kadar gidemedi bile. Ama onun servikal yetmezliği olduğu biliniyordu yani daha önce çekilen hsgde görülmüştü bu durum.

Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .
Bence de canım benim de tüp bebek olduğu için seni çok iyi anlayabiliyorum.hatirladigima göre doktor sana kız demişti erkekmiş öyle mi yaa çok üzgünüm gözlerim doldu inan.Rabbim tez elden yerini doldursun . Bu yavrucak da cennette seni bekleyecek zaten inşallah

Canım Allah sabır versin, inşallah çok beklemeden kavuşmak nasip olur bebeğine.

Canım benim, ALLAH sabır versin, gerçekten ne desek şuanki acını hafifletmez, tarifte edemez. Allahım gücüne güç katsın, üzüntünüzu hafifledecek güzel zamanlar göstersin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile tekrar nasip etsin

Ben de ilk oğlumda bu tarz bir karyola kullanmıştım ama bunlar çok hantal boşu boşuna çok yer kaplıyor bunun yerine ilk 1-2 yıl park yatak kullanıp sonra da güzel bir çocuk odası alınabilir. Bize kuzen vermişti bu karyoladan o yüzden bir süre sonra bana çok kaba geldi bir yere sığdıramadım kaldırıp oğluma güzel bir arabalı çocuk odası aldım 2 yaşından beri kullanıyoruz oğlum da çok seviyor odasını... bir de bunlar çok pahalı ilk bebeklik için çok şirin görünüyor ama bebek hızlı büyüdüğünden bir süre sonra çocuk odasında kalıyor aklınız benden söylemesi...

lolita555 bunlarla bebek çok güzel vakit geçiriyor kızlar gönül rahatlığı ile alabilirsiniz sonuna kadar parayı hakediyor :)

Allahım sabır versin tekrar sağlıkla kucaginiza alacağınız bebekler nasip etsin

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

çok üzgünüm Allah sabır versin düşünmemeye çalış . İnşallah kısa süre sonra tekrar hamile kalıp bu acını atlatırsın..

aynen sana katılıyorum :)

Slm Kızlar. Nasip olursa temmuz annesi olacağım ben de. Ama genelde tam vaktini doldurmaz bebekler diyorlar. Oyüzden haziran annesi de olabilirim sanırım :) arada okuyorum yazdıklarınızı. Biz de şuan kalp atışını duyduk. Haftaya doktor randevumuz var. İnş cinsiyeti de öğreniriz çok merak ediyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş:)

Aynenn cnm bide cocuk ordan düşmesin mii Guvenilir mii kullananlar yardimci olursa cok memnun oluruzz:))
Çocuğun park yataktan bebekken düşmesi mümkün değil ve bence gayet kullanisli. Ablam kullanmıştı. 3 4 yaşina kadar park yatakta yattı gayet sağlam üstelik gündüzleri de onun içind e bırakıyordu biraz daha büyüyünce diledi vardı oradan bakıp kontrolde edebiliyordu. Oyun sepeti gibi kullanıyordu . Tekerlekli ve hafif olduğu içind e odadan odaya taşıyabiliyordu.

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
çok üzüldüm inan Alllah sabır versin kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Yorumlayabilir misiniz arkadaşlar. Henüz doktora göster medim. Eki Görüntüle 2076625
sonucun ıyi görünüyor canım ense kalınlığı 1.4 çıkmış anladigim kadarıyla

Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttum sancı çekerken dua edersen Allah kabul eder dediler onu bile edemedim. Ama tabiki herşeye rağmen normal tercih edilmeli. Bende sezeryandan daha cok korkuyorum

Arkadaşlar yatak konusunda kesinlikle park yatak tavsiye ederim.
Oğlum bir yaşında ara katı hiç kullanmadım direkt alt katı hazırladım geç aldığım için oyuncak ları atiyordum muzikte açıp kendi haline bırakıyor dum. Benim yatağıma yapışık vaziyette suan ama artık alıştı çok rahat bir şekilde çıkıyor içinden :))
İlk 6 ay ana kucağı degilde puset inanılmaz işime yaradı sürekli içindeydi arabada falan oto koltuguda olarak kullandım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…