2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oo senin daha kalabalikmis.. wala ben nereye koycam die dusunuyom sen nereye koycan bukadar esyayi.ya ne bilim cnm herkes park yatak al dio ya buyuyen besik alanlar cok pisman..ole yapcana genc osasi alirsin diyen cok

Yani canım çocuk ne zamana kadar yanında yatabilir. Belli bir süreden sonra riskli yatak odasında uyuması yani park besikte cocuk odasinda öylece hos durmicak 3 . 4 sene ..

Canım o konuda isteyene her türlü destek sözü verdim ..KK nın Diyet bölümü editörü olarak tüm haziran annelerine vaadimdir :)) güzelceee sütümüzü azaltmadan sağlıklı vereceğiz kilolarımızı

canım akşam eşimle konuştum ... bir dk bile tereddüte mahal yok dedi ..
doğuma da gece yetişmiştik ..onu düşünüyorsan geç dedi :)
yani değiştiriyorum kesin .

Haklisin cnm ya bnde bole cok şaşalı bi sey almak isttemiyorum.Boyle hafif park yatak vb. Seyler bakinicamn sagol ilgin iicn❤❤

Aynen canim malesef simdi arasam kanama yoksa normal diyecekler Alpah esirgesin yawrularimizi zamaninda annelerimizde hic doktor gormuyordu onlar neler yasadilar sirtlarini Allaha dayadilar acaba bizde sirtimizi Allaha dayiyoruz o korusun insallah iyi bari az kalmis saglikli sihhatli olsun bebisin guzel bi sekilde gor gel insallah cinsiyeti soyleyeceklermi peki.. Benim 18 ine ozele gidecem cinsiyet icin ama sadece cinsiyete bakacak o zaman sorarim yine agrilari normal demezse tabi

İyi yaptın eşin doğru söylemiş bende etkilemek istemedim ama sonucta söylentiler çıkmış doktor hakkinda e canımizi bebeklerimizi emanet ediyoruz once Allaha sonra doktorlara İnsallah hepimiz bebeklerimize sag salim kavusuruz. Allah iyi doktorla karsilastirsin hepimizi.

Aminnn canım aminnnn .

Haklisin cnm ya Rabbim korusun insallah Üzme canini vardir her serde bir hayir❤:) bnim bi akrabanin eside bole hamileydi cocuk dogunca anca gelebildi hamileigini falab goremedi cok zor b durum ama o da sizin icin yapiyor herseyi Sen sıkma o tatlı canını bebişde üzme bak

Sen boyle dedikce kafam iyce karisti :))))buyuyen besige dogru goturuuon beni suanda

Yok canım belli bi zamandan sonra alışıyor insan başlarda çok zorlanmıştım. Onların durumu daha kötüymüş biz yine görüşüyoruz arada bir..

Aynı sorun bende de cıktı sanırım midemde kedi var sanki tırmalıyor. Yatağın içinde çubuk kraker yiyorum. Günah olurmu
Bende mide yanmasindan bir sey yemek istemiyorum ilk hamileligimde ne bulsam goturuyordum gerci ondada cok yandi midem ama bunda hala istifra ediyorum afiyet olsun canim

Diğer randevun ne zamana denk geliyor

ayın 21 inde gitmiştim , 1 ay sonra dedi ... ama o kadar beklemem önümüzdeki hafta içi giderim herhalde .
bir yandan da oyalanıyorum artık gittiğim de cinsiyeti söylesin diye .
Oğlumu 17.haftada görebilmişti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…