2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benimde bulantim coktu 2 gün hastanede kaldım doktor bi hap verdi vitamin içerikli bulantiyi da kesti şükür. Sadece sabah bulantim var oda 1 haftadır cikti
Dün lekelenmem olmustu benim bugün sordum. Önemli değil dedi 11.haftada yani yarın son gün crinone jelde. Bulantı içinde zofer diye bi ilaç verdi. Sabahları bir tane alacakmışım

kızlar ;

Bakıyorum birçoğunuz cinsiyeti öğrenmişsiniz tebrikler...yavas yavas alışverişe başlarsınız artık :) malum ben öğrenmek istemiyorum ama sizi okudukça heyecan ve merak içinde kalıyorum

kilo konusunda konuşmuşsunuz :) ben vermeye calıstığım için almadım 65 ten 62 ye düştüm .. ama bundan sonra kilo verebileceğimi sanmıyorum artık yavaş yavaş almaya başlarım heralde..

bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş allahım sabır versin o lanet acıyı çok iyi bilirim malesef.

Canım benimde bulantim coktu 2 gün hastanede kaldım doktor bi hap verdi vitamin içerikli bulantiyi da kesti şükür. Sadece sabah bulantim var oda 1 haftadır cikti

bu son zamanlarda ne olmuş anlamadım.. bendede oluyor arada özellikle aç iken ve yemek yerken oluyor.. ben birde çok rahat geçiriyorum ilk defa oluyor bulantılar.. ayda yılda bir olurdu..

aynen hiç sorun değil evvelAllah veririz ama itiraf et rekor bende değil mi ?

bende 40 kiloya yakın verdim . iradem sağlam şükür metam hızlı yaşıma göre

kız ben 7 kilo veremedim ya :) diğer doğumda 7 kilo kendime aldım 15 e yakında ödem olmuştu.. 58 ile hamile kaldım ama ilk 5 ay sadece kendime almışım.. doğumdan sonra çok hızlı verdim ama sadece ödem gitti sonra 65te kaldı ilk başta verdim ama hamile kaldığım ay çok yedim 65 e tekrar çıktım şimdide hamilelikte tutyor vücut kiloyu 3 kilo anca verebildim..

yaa bendede var aynı dert.. benim cildim karma .. hamilelikte acayip kuruyup döküldü..krem sürdüm sivilce yaptı cildim çok kötü olmuştu ama geçende aklıma geldi ben bekarken her türlü cilt problemi ve saç problemi için sirke kullanırdım.. hemen sürdüm.. nasıl ipek gibi oldu cildim ne kuru ne yağlı.. sivilceyi söktü attı 1 saate ...eski pürüzsüz cildim geldi ne krem ne başka birşey etki etmemişti vala

Ben yaptırdım cnm çok şükür temiz çıktı bu testle cinsiyette kesin öğreniliyor benim bir kızım daha olacak nasipse. Benim sigortam testin ücretini karşıladığı için direk yaptırdım zaten senden alınan kanla bakılıyor çok basit yani ve kesin sonuç allahın izniyle:)

Cok iyiymis burda nasil bilmiyorum benimde ilk tecrubesizim insallah burdada oyledir ne guzel izleriz yawrulari doya doya :)

Cok iyiymis burda nasil bilmiyorum benimde ilk tecrubesizim insallah burdada oyledir ne guzel izleriz yawrulari doya doya :)
Detaylı ultrasona radyoloji veya perinatoloji uzmanı bakiyor heryerine uzun uzun bakiyorlar bebeğin ortalama 30 dk sürüyor burdada. Tek fark ekran büyük değil normal usg cihazı görüntüsü.
Düzenli kontrollerdeki gibi birde bol bol usg çıktısı alıyor sun bebisin

kızlaarr acil yardımınız lazım.. benim test sonuçlarım çıkmış değerler yüksek gibi geldi bir bakar mısınız?

papp-a
2924.38

hcg
151.76

hcg değerim yüksek yine. sanırım bu sefer de preeklampsi olacağım.. Allahım ne olursun geç olsun olacaksada.. bebeğim büyüsün beslensin yaa...

Ben ingilteredeyim canim artik nasil olur bilmiyorum ama umarim oyledir her yerini goruruz ne guzel miniklerin

Canım sen nerde yaptırdın birde fiyat olarak ne kadar verdin acaba

Yani anlaiyorum ama içini ferah tut Bu değerin yüksek olması preeklampsi olacağı anlamına gelmiyor dur heralde tamamen.
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Dün lekelenmem olmustu benim bugün sordum. Önemli değil dedi 11.haftada yani yarın son gün crinone jelde. Bulantı içinde zofer diye bi ilaç verdi. Sabahları bir tane alacakmışım
Bende 2 gündür bıraktım jeli. Bugun hafif leke geldi ama kesildi sukur.Canım zofer bana da verdi ama pek içeriği hakkında bilgi yok diye icmedim ben.zaten 1 tane içtim fayda etmedi. Bence vitamin içerikli olanlar var adını burda yazmayayim onlardan işte hem zararı olmaz.

Nasi ya benim de t-hcg degerim 160lardaydi.oyle olunca preeklampsi mi oluyor

Merhaba canım benim kızimda forma tüp bebek diye işaret attılar sonucum 1.50 risk grubunda gelmişti yaşım 28 di sonra devlet Dr gidip durumu anlattım forma işaret atıldı dediğimde güldü nasıl olsa tüp bebek kıymetli bebek diye size as önerecek yok riskli işlem derseniz fetal testine yönlendirecek para kazanacak dedi bende gittiğim ve doğum yaptığım doktora tüp bebek olduğunu dememistim karar sizin sonuçta hasta çıkarsa doğurmak istemem dersen yaptir yok kabulüm her şekilde diyorsan ayrıntılı ultrason a gir derim ben ozaman bunalima girince riskli gebelik uzmanı gidip baktirdim %99saglikli bir kız demişti.

Nasi ya benim de t-hcg degerim 160lardaydi.oyle olunca preeklampsi mi oluyor

yok canım seni korkutmayayım.. ben geçen hamileliğimde yaşadığım için yüksek risk altındayım.. herhangi farklı bir durum hcg nin yüksek olusu damarda direnc vs benim preeklampsi riskini artırıyor.. senin için bu durum farklı canım. benim zaten %50 riskim vardı bu son hesaplar biraz daha yükseltti gibi riskimi..

aynen kuzum karıştırdın Şimdilik iyi de bakalım ilerleyen zaman da nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…