- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.201
Dün lekelenmem olmustu benim bugün sordum. Önemli değil dedi 11.haftada yani yarın son gün crinone jelde. Bulantı içinde zofer diye bi ilaç verdi. Sabahları bir tane alacakmışımCanım benimde bulantim coktu 2 gün hastanede kaldım doktor bi hap verdi vitamin içerikli bulantiyi da kesti şükür. Sadece sabah bulantim var oda 1 haftadır cikti
Canım benimde bulantim coktu 2 gün hastanede kaldım doktor bi hap verdi vitamin içerikli bulantiyi da kesti şükür. Sadece sabah bulantim var oda 1 haftadır cikti
Şimdi beni görenler aa çok kilo almışsın diyorlar sonrada teselli olarak yo sen başarırsın kilo sevmez verirsin diyorlar gerçekten veririz 2015 de dogum yaptım 33 kg verdim dogumdan sonra hep beraber veriirz inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz yeterki tek sıkıntımız kilo olsun canım
aynen hiç sorun değil evvelAllah veririzama itiraf et rekor bende değil mi ?
bende 40 kiloya yakın verdim . iradem sağlam şükür metam hızlı yaşıma göre
Kizlar benim cildim cok yagki bir cilt ve ben bu yaşıma kadar ellerime yüzüme nemlendirici sürdüğünü hatırlamıyorum. Cünkü gerek yoktu. Ama şu aralar krem bitti resmen gerçekten cildimiz kuruyor.. Benim ki böyleyse zaten kuru olan ciltleri düşünemiyorum..
Ben yaptırdım cnm çok şükür temiz çıktı bu testle cinsiyette kesin öğreniliyor benim bir kızım daha olacak nasipse. Benim sigortam testin ücretini karşıladığı için direk yaptırdım zaten senden alınan kanla bakılıyor çok basit yani ve kesin sonuç allahın izniyle:)Allaha şükür iyi kızlar elleri oynuyo kendini kaydırıyo falan çok güzeldi. Ağlattı yine annesinifetal dna testi hakkında ne düşünüyorsunuz. Doktorum yaptırmayı tavsiye etti ama çok pahalı 2650 lira yaptırmayı düşünen varmı
Cok iyiymis burda nasil bilmiyorum benimde ilk tecrubesizim insallah burdada oyledir ne guzel izleriz yawrulari doya doya :)Daha teknolojik, Biz çok fazla ultrasona girmediginiz için bir kere ayrıntılı bakıp cinsiyet ile beraber herseyine bakılacak, Bizim 30 dk falan sürüyor, inceleme yapıyorlar bizde TV ekranı gibi kocaman bir ekrandan izliyoruz :) çok heyecanlı.
Detaylı ultrasona radyoloji veya perinatoloji uzmanı bakiyor heryerine uzun uzun bakiyorlar bebeğin ortalama 30 dk sürüyor burdada. Tek fark ekran büyük değil normal usg cihazı görüntüsü.Cok iyiymis burda nasil bilmiyorum benimde ilk tecrubesizim insallah burdada oyledir ne guzel izleriz yawrulari doya doya :)
Ben ingilteredeyim canim artik nasil olur bilmiyorum ama umarim oyledir her yerini goruruz ne guzel miniklerinDetaylı ultrasona radyoloji veya perinatoloji uzmanı bakiyor heryerine uzun uzun bakiyorlar bebeğin ortalama 30 dk sürüyor burdada. Tek fark ekran büyük değil normal usg cihazı görüntüsü.
Düzenli kontrollerdeki gibi birde bol bol usg çıktısı alıyor sun bebisin
Türkiye de olduğunu sandım :))Ben ingilteredeyim canim artik nasil olur bilmiyorum ama umarim oyledir her yerini goruruz ne guzel miniklerin
Canım sen nerde yaptırdın birde fiyat olarak ne kadar verdin acabaBen yaptırdım cnm çok şükür temiz çıktı bu testle cinsiyette kesin öğreniliyor benim bir kızım daha olacak nasipse. Benim sigortam testin ücretini karşıladığı için direk yaptırdım zaten senden alınan kanla bakılıyor çok basit yani ve kesin sonuç allahın izniyle:)
Yani anlaiyorum ama içini ferah tut Bu değerin yüksek olması preeklampsi olacağı anlamına gelmiyor dur heralde tamamen.kızlaarr acil yardımınız lazım.. benim test sonuçlarım çıkmış değerler yüksek gibi geldi bir bakar mısınız?
papp-a
2924.38
hcg
151.76
hcg değerim yüksek yine. sanırım bu sefer de preeklampsi olacağım.. Allahım ne olursun geç olsun olacaksada.. bebeğim büyüsün beslensin yaa...
Bende 2 gündür bıraktım jeli. Bugun hafif leke geldi ama kesildi sukur.Canım zofer bana da verdi ama pek içeriği hakkında bilgi yok diye icmedim ben.zaten 1 tane içtim fayda etmedi. Bence vitamin içerikli olanlar var adını burda yazmayayim onlardan işte hem zararı olmaz.Dün lekelenmem olmustu benim bugün sordum. Önemli değil dedi 11.haftada yani yarın son gün crinone jelde. Bulantı içinde zofer diye bi ilaç verdi. Sabahları bir tane alacakmışım
Benim hep vardı bulantim özellikle ilk 7 hafta öldüm. Çok zorbu son zamanlarda ne olmuş anlamadım.. bendede oluyor arada özellikle aç iken ve yemek yerken oluyor.. ben birde çok rahat geçiriyorum ilk defa oluyor bulantılar.. ayda yılda bir olurdu..
kızlaarr acil yardımınız lazım.. benim test sonuçlarım çıkmış değerler yüksek gibi geldi bir bakar mısınız?
papp-a
2924.38
hcg
151.76
hcg değerim yüksek yine. sanırım bu sefer de preeklampsi olacağım.. Allahım ne olursun geç olsun olacaksada.. bebeğim büyüsün beslensin yaa...
Merhaba canım benim kızimda forma tüp bebek diye işaret attılar sonucum 1.50 risk grubunda gelmişti yaşım 28 di sonra devlet Dr gidip durumu anlattım forma işaret atıldı dediğimde güldü nasıl olsa tüp bebek kıymetli bebek diye size as önerecek yok riskli işlem derseniz fetal testine yönlendirecek para kazanacak dedi bende gittiğim ve doğum yaptığım doktora tüp bebek olduğunu dememistim karar sizin sonuçta hasta çıkarsa doğurmak istemem dersen yaptir yok kabulüm her şekilde diyorsan ayrıntılı ultrason a gir derim ben ozaman bunalima girince riskli gebelik uzmanı gidip baktirdim %99saglikli bir kız demişti.İkili yada ölçümlerden bahsetmedi canım direkt bu testi söyledi. 12.haftaya kadar vaktiniz var dedi. Karar veremiyorum çok pahalı zaten 2.tüp denemesinde oldu maddi yönden batmış haldeyiz eşim taksitli.nakit avans çekip yapalım diyo ev kredisi hariç 2 kredi var zaten birde kredi kartları içime sinmiyor o yüzden
Cnm ben amerikada yaşıyorum burda yaptırdım fiyatı 1000 dolar ama dediğim gibi sigortam karşıladı. Ama türkiye de buraya bakarak daha uygunmuş fiyatıCanım sen nerde yaptırdın birde fiyat olarak ne kadar verdin acaba
Nasi ya benim de t-hcg degerim 160lardaydi.oyle olunca preeklampsi mi oluyor
aynen kuzum karıştırdın Şimdilik iyi de bakalım ilerleyen zaman da nasıl olacakişi bilene sor demişler üstatbu gece gelirse öyle yapayım :) iki sivri biberde katayım öyle pek severim
tamam canım ekledim
Güzel haberlerle geleceksin canım
çoook çok geçmiş olsun canım ... bol bol dinlen
1kilo çok iyi ya ... ben karıştırdım o zaman ... benle beraber 4-5 kilo alan kimdiiiii teee 2 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?