2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaa ne guzel ne die geciyo bu ultrason ve hangi brans bakiyo canim

Icmedim cnm dayandim walla

Aynen cnm bende icm3dim.dayandim walla napim

Nasıl kuzum yüzüne sirkeni sürüyorsun doğru mu anladım

Canım 65 ideal aslında belki çok zayıftın hamilelik kapattı o arayı kendini çok şişman görseydin zaten verirdin hırs yapıp demekki iyisin ben bildigin obez idim:)

Tabi birbirimize destek olacaz diyet konusundada sen acarsın konuyu bizde katılırız canım Rabbim o günleri gösterir ınşallah hayırlısıyla

Kızlar kızlarrr bugün çok isim vardı hiç giremedim yeni gelen kişiler var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz
Ben yine uyandım bu satte ve açım aç diye evde dolaşıyorum.. geçen gece de karşılaşmistik yine.
mi-nick Ausencia ya döndü sonum ikinize de doktor kız dedi yoksaaaa ben de mi tabi ki herşeyden bişey çıkarıyorum .. başka var mı bilmiyorum böyle olan
ama gerçekten ne yesem de ben hep açım napıcaz ya.

Son düzenleme:
Ben simdi gunden cikip geldim gece acikmayayim diye biraz fazla yedim, karin agrisi ve mide bulantisindan mahvoldum daha yeni kendime geliyorum. tovbeler olsun gerekirse gece on kere kalkayim yine de az az yicem

bakalim seninkinin cinsiyeti ne cikicak dr sana da kiz derse demek ki kiz bebislerden dolayi bu acikma hissi :))

Ben simdi gunden cikip geldim gece acikmayayim diye biraz fazla yedim, karin agrisi ve mide bulantisindan mahvoldum daha yeni kendime geliyorum. tovbeler olsun gerekirse gece on kere kalkayim yine de az az yicem
Evet bende birden yiyemiyorum. Yediğim an mahvediyor. Yanıyor midem az az sık sık yemek daha iyi zaten.. kalkar yeriz napalim

Peki bisi sorucam cogu kiside free hcg ye bakilmis.seninki de mi oyle yoksa benimki gbi t-hcg mi yaziyor.insaallah senin de bebisin zamaninda sağlıkla gelir canim Allah yasatmasin kimseye

Nasıl kuzum yüzüne sirkeni sürüyorsun doğru mu anladım

evet canımcok az suyla karıstırıp makyaj pamuğu ile sürüyorum hemen etki ediyor.. Ama tabi eşimede sürüyorum ki kokmasın ona

Canım 65 ideal aslında belki çok zayıftın hamilelik kapattı o arayı kendini çok şişman görseydin zaten verirdin hırs yapıp demekki iyisin ben bildigin obez idim:)

belkide olabilir canım.. benden ödemler gidince tanıyamadım vücudumu elim ayağım o kadar küçük geliyordu ki gözüme.. şimdi düşünüyorumda neymişim ben öyle 58 le hamile kalmıştım o yuzden amacım 58 olmaktı ama hamile kaldım :)

Peki bisi sorucam cogu kiside free hcg ye bakilmis.seninki de mi oyle yoksa benimki gbi t-hcg mi yaziyor.insaallah senin de bebisin zamaninda sağlıkla gelir canim Allah yasatmasin kimseye

ay canım inşallah tek isteğim o şuan.. en azından 35 i görmek istiyorum olsam bile..

şimdi baktım *Free B-HCG(Ikili Test) 151.76 3,62 yazmışlar

aynı testleri isterler canım belki isim farklıdır.. doktorlarda düzeltilmiş mom bakıyorlar zaten şu ikinci kısım

Maşallah diyorum ben 2. Gebelikte 8 kilo aldim onu bile veremedim süt olsun diye yedim sonra tansiyon düşüklüğü çıktı aç kalınca baş dönmesi vs oldu veremedim sizi tebrik ediyorum siz nasıl başardınız

bakalim seninkinin cinsiyeti ne cikicak dr sana da kiz derse demek ki kiz bebislerden dolayi bu acikma hissi :))
Kesinlikle bu doğru ve diğer arkadaşinda kız bebeği olucak.
Ben kızıma hamileyken aman Allahım ne yesem açtım eşimin tabağına gözüm düşerdi
Yemesede onuda ben yesem diye
Ve sürekli midem siyrilirdi çok kilo aldım
Geçen sm2014 yazmış içimde kedi var gibi tirmiklardi bişey benimde
Ağızda geçmeyen bir metalimsi tat midede geçmeyen açlık hissi kız bebeğin sinyalidir ve kesindir
Bu hamileliğinde hiç açılmamış hissim yok
Kalkınca dayanıp yiyorum hazırlamaya kadar akşam meyve yiyip yatıyorum ama
Kizimda sürekli yerdim

Bu arada kızlar ben test yaptırdım sonuç daha çıkmadı kızım su çiçeği olmuştu ya
Babamız izin aldı evde ona bakıyor bende ablamgilr geldim onda kalıyorum
Ama bir belirti yok bende cok şükür
Ama kızımı bırakıp evde gidişin opemeden
Beni çok yıktı ben onu opemeden sürekli sarilmadan duramam çok üzülüyorum.
Kızimi çok seviyorum.cok harika bir evladım var.ben şu hayatta onun için yaşıyorum sanki umarım bu bebeğimide onun kadar sevebilirim
Hemen iyilessin benim canım yavrum

Tuhaf ama bende kız hissediyordum en başından beri ve hep midem kazınıyor. Bütün hamileliğim böyle geçecekse yandım ye ye bitmiyor günde beş öğün bulsam yiyorum mide borum tırmalanıyor sanıyorum bende. Çarşamba ikili teste gidicem eğer bi tahmin olursa yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…