- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.221
Yaa ne guzel ne die geciyo bu ultrason ve hangi brans bakiyo canimDaha teknolojik, Biz çok fazla ultrasona girmediginiz için bir kere ayrıntılı bakıp cinsiyet ile beraber herseyine bakılacak, Bizim 30 dk falan sürüyor, inceleme yapıyorlar bizde TV ekranı gibi kocaman bir ekrandan izliyoruz :) çok heyecanlı.
Bizim beşiğin önündeki ızgaralar yükselip alçalabiliyo. Düşmesi zor o yönden. Kafasını çarpmaması içinde yan koruma satılıyo lcw de 40 liraydı. Cok seyehat eden biriysen park yatakta alabilirsin sen bilirsin.
benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galiba
bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorum
geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum ben
İcebilirsin canim burda doktor ayni icerikte olan sanirim parasetamolu bana gun icerisinde 8 tane alabilirsin 500 mg hicbir sorun olmaz dedi basim bir haftadir catliyor cok dayanamazsam aliyorum gunde bi tane tabi ben cok sewmem ilaci wicdanimda rahat etmiyor
Canim bendede ayni sıkıntı vardi arastirdim gece yatarken yuksek yastikla yatın cok rahat ediceksinizMerhaba arkadaşlar, bu dönemlerde burun tıkanıklığı normal mi?
yaa bendede var aynı dert.. benim cildim karma .. hamilelikte acayip kuruyup döküldü..krem sürdüm sivilce yaptı cildim çok kötü olmuştu ama geçende aklıma geldi ben bekarken her türlü cilt problemi ve saç problemi için sirke kullanırdım.. hemen sürdüm.. nasıl ipek gibi oldu cildim ne kuru ne yağlı.. sivilceyi söktü attı 1 saate ...eski pürüzsüz cildim geldi ne krem ne başka birşey etki etmemişti vala
kız ben 7 kilo veremedim ya :) diğer doğumda 7 kilo kendime aldım 15 e yakında ödem olmuştu.. 58 ile hamile kaldım ama ilk 5 ay sadece kendime almışım.. doğumdan sonra çok hızlı verdim ama sadece ödem gitti sonra 65te kaldı ilk başta verdim ama hamile kaldığım ay çok yedim 65 e tekrar çıktım şimdide hamilelikte tutyor vücut kiloyu 3 kilo anca verebildim..
Canım o konuda isteyene her türlü destek sözü verdim ..KK nın Diyet bölümü editörü olarak tüm haziran annelerine vaadimdir :)) güzelceee sütümüzü azaltmadan sağlıklı vereceğiz kilolarımızı
canım akşam eşimle konuştum ... bir dk bile tereddüte mahal yok dedi ..
doğuma da gece yetişmiştik ..onu düşünüyorsan geç dedi :)
yani değiştiriyorum kesin .
Ben simdi gunden cikip geldim gece acikmayayim diye biraz fazla yedim, karin agrisi ve mide bulantisindan mahvoldum daha yeni kendime geliyorum. tovbeler olsun gerekirse gece on kere kalkayim yine de az az yicemKızlar kızlarrrbugün çok isim vardı hiç giremedim yeni gelen kişiler var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz
Ben yine uyandım bu satte ve açım aç diye evde dolaşıyorum..geçen gece de karşılaşmistik yine.
mi-nick Ausencia ya döndü sonum ikinize de doktor kız dedi yoksaaaa ben de mi tabi ki herşeyden bişey çıkarıyorum .. başka var mı bilmiyorum böyle olan
ama gerçekten ne yesem de ben hep açım napıcaz ya.
bakalim seninkinin cinsiyeti ne cikicak dr sana da kiz derse demek ki kiz bebislerden dolayi bu acikma hissi :))Kızlar kızlarrrbugün çok isim vardı hiç giremedim yeni gelen kişiler var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz
Ben yine uyandım bu satte ve açım aç diye evde dolaşıyorum..geçen gece de karşılaşmistik yine.
mi-nick Ausencia ya döndü sonum ikinize de doktor kız dedi yoksaaaa ben de mi tabi ki herşeyden bişey çıkarıyorum .. başka var mı bilmiyorum böyle olan
ama gerçekten ne yesem de ben hep açım napıcaz ya.
Evet bende birden yiyemiyorum. Yediğim an mahvediyor. Yanıyor midem az az sık sık yemek daha iyi zaten.. kalkar yeriz napalimBen simdi gunden cikip geldim gece acikmayayim diye biraz fazla yedim, karin agrisi ve mide bulantisindan mahvoldum daha yeni kendime geliyorum. tovbeler olsun gerekirse gece on kere kalkayim yine de az az yicem
bakalim seninkinin cinsiyeti ne cikicak dr sana da kiz derse demek ki kiz bebislerden dolayi bu acikma hissi :))
yok canım seni korkutmayayım.. ben geçen hamileliğimde yaşadığım için yüksek risk altındayım.. herhangi farklı bir durum hcg nin yüksek olusu damarda direnc vs benim preeklampsi riskini artırıyor.. senin için bu durum farklı canım. benim zaten %50 riskim vardı bu son hesaplar biraz daha yükseltti gibi riskimi..
Evet bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum.. bir hafta sonra randevum :)))
Nasıl kuzum yüzüne sirkeni sürüyorsun doğru mu anladım
Canım 65 ideal aslında belki çok zayıftın hamilelik kapattı o arayı kendini çok şişman görseydin zaten verirdin hırs yapıp demekki iyisin ben bildigin obez idim:)
Peki bisi sorucam cogu kiside free hcg ye bakilmis.seninki de mi oyle yoksa benimki gbi t-hcg mi yaziyor.insaallah senin de bebisin zamaninda sağlıkla gelir canim Allah yasatmasin kimseye
Maşallah diyorum ben 2. Gebelikte 8 kilo aldim onu bile veremedim süt olsun diye yedim sonra tansiyon düşüklüğü çıktı aç kalınca baş dönmesi vs oldu veremedim sizi tebrik ediyorum siz nasıl başardınızCanım 65 ideal aslında belki çok zayıftın hamilelik kapattı o arayı kendini çok şişman görseydin zaten verirdin hırs yapıp demekki iyisin ben bildigin obez idim:)
Kesinlikle bu doğru ve diğer arkadaşinda kız bebeği olucak.bakalim seninkinin cinsiyeti ne cikicak dr sana da kiz derse demek ki kiz bebislerden dolayi bu acikma hissi :))
Kesinlikle bu doğru ve diğer arkadaşinda kız bebeği olucak.
Ben kızıma hamileyken aman Allahım ne yesem açtım eşimin tabağına gözüm düşerdi
Yemesede onuda ben yesem diye
Ve sürekli midem siyrilirdi çok kilo aldım
Geçen sm2014 yazmış içimde kedi var gibi tirmiklardi bişey benimde
Ağızda geçmeyen bir metalimsi tat midede geçmeyen açlık hissi kız bebeğin sinyalidir ve kesindir
Bu hamileliğinde hiç açılmamış hissim yok
Kalkınca dayanıp yiyorum hazırlamaya kadar akşam meyve yiyip yatıyorum ama
Kizimda sürekli yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?