- 8 Ağustos 2016
- 156
- 201
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.881
defactodan aldım . uygun fiyatlar ... diğer mağazalarda hamile pantalonları çok pahalı .. kotonda uygun .
evet ya tam bir ay oldu ... hasret gidereyim , sağlıklı haberlerini alayım ... sana da hemen geçiversin bir hafta
bende lcw dan aldım 36 beden bel kısmınıda begendim ben :) giydigim bedeniden bile küçük aldım. hamile pantolonlarının yapısı bana bedenine göre geniş kalıp geldi
benim zaten karın maşallah 6 aylık gibi
bi jean bi kumaş idare edeceğim ...
ha bu arada bunları almadan biraz sıkarken düğme kısmı , kendi pantalonlarımın düğme kısmına toka takmıştım , bi müddet öyle idare etmiştim
şuna benzer
Teşekkür ederim. Acıbadem İzzet Bey'e gidiyorum.İlk doğumumu da orda yaptım.Çok memnun kaldım her konuda.Evime de çok yakın 2 dk. :))Hayırlı olsun annesi ... ekledim
hangi hastaneye gidiyordun sen ?
canım ben evde yaptım bunlardaan aynı değil tabi profosyonel de değil ama idare ediyor çok şükür
birde bendede göbek var idare eder artık..
Teşekkür ederim. Acıbadem İzzet Bey'e gidiyorum.İlk doğumumu da orda yaptım.Çok memnun kaldım her konuda.Evime de çok yakın 2 dk. :))
canım benim gideceğim yerde paralıymış.. Bende gıcık oldum nefes alsam para isteyecekler diye.. hibor 5000 kullanıyorum 1 kutu da 2 adet var.. bitti 3 gündür kullanmıyorum ne yapayım.. yarın gideceğim halledeceğim artık..
insallah canim tam iyiyim diyorum hop mide bulantisi tam gecti diyorum bel agrisi... yine de sukur diyorum ilk gebeligim daha fenaydi
Cok fazla istifra etmiyorum ama surekli bulaniyor bekliyorum ciksa da bi rahatlasam diye ama yok
ayy hadi guzel haberlerle insallahhh bakalim cinsiyet kesin kiz mi insallah degismezz :)
ankaradaysanız 3500 var elimde verebilirim size yada posta ile gönderebilirim. ay aspirin falan için ben iki kez düşük yaptım iğne kullanmadan korkuyorum şimdi. belki farklı bi yer yazıyordur yoksa para almamaları lazım, genelde doktorlar çok söylemiyorlar rapor olayını benim tüp bebek doktorum kendisi söylemişti. hoş tansiyon hapımın da raporu var tek kan sulandırıcı için değil raporu olan tüm ilaçları önceden yazdırıp alabiliyoruz ama kan sulandırıcılar sanırım daha erken yazılabiliyor diğerlerine göre.
Benim 3-5 gündür yok. 16. Haftada geçti yani. İlki 12 de bitmişti. Zaten ya 12 de ya 16 da bitiyor diye duymuştum.Uyandım yine mide bulantısıyla dönüp duruyorumbu 13.hafta bana pek iyi gelmedi agrilar basladi mide bulantilarim artti nasil is anlamiyorum
Ilkte 7.haftada baslayip 10 hafta gibi bitmisti kisa sureliydi ama felaketti, bu hafif suruyor ama gecmiyor bakalim kac hafta daha surecek :) su an hastanede esime refakatcilik yapiyorum icim disima cikti bulantidan eve bir gideydim :)Benim 3-5 gündür yok. 16. Haftada geçti yani. İlki 12 de bitmişti. Zaten ya 12 de ya 16 da bitiyor diye duymuştum.
Tam aynı zamandayız biraz önce dr dan geldim biri kız biri erkek denmişti galiba iki kız ama yılbaşında gel hediye olur sana dedi yani ne denirse densin kesin olması için daha bi haftamız varKizlaar benim bugun cinsiyet belli olma.ihtimali varmi cinsiyet organlari olusumunu tamamlamismidir 13+5im kontrolum varr cok heyecanliyimm
Gecmis olsun canim kanamayla birlikte siddetli bel kasik agrin yogun baski hissi yoksa, ultrasonda kese ve kalp atisi gorunuyorsa kanama normal olabiliyor ve doktorlar progestanla kanamayi kesmeye calisiyorlar. Bir cok arkadasimiz yasadi ayni durumu, insallah saglicakla kavusursun evladinaMerhaba sevgili anneler 7+6 gunluk hamileyim iki gundur pembe sulu bir akintim oluyor kuruyunca kan kuruyunca verdigi rengi aliyor...sizler benden ondesiniz basina gelen var mi? Gecen hfta kntrolumde kese etrafinda kan yok demisti doktor.endiseliyim
Protestan desteği gerekebilir bence dr unla irtibata geçMerhaba sevgili anneler 7+6 gunluk hamileyim iki gundur pembe sulu bir akintim oluyor kuruyunca kan kuruyunca verdigi rengi aliyor...sizler benden ondesiniz basina gelen var mi? Gecen hfta kntrolumde kese etrafinda kan yok demisti doktor.endiseliyim
Erkekse belli olur ama kiz olunca tereddut ediyor doktorlar :)Kizlaar benim bugun cinsiyet belli olma.ihtimali varmi cinsiyet organlari olusumunu tamamlamismidir 13+5im kontrolum varr cok heyecanliyimm
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icinGecmis olsun canim kanamayla birlikte siddetli bel kasik agrin yogun baski hissi yoksa, ultrasonda kese ve kalp atisi gorunuyorsa kanama normal olabiliyor ve doktorlar progestanla kanamayi kesmeye calisiyorlar. Bir cok arkadasimiz yasadi ayni durumu, insallah saglicakla kavusursun evladina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?