2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok teşekkürler bakacağım :) Açıkçası bir kaç ay giyeceğim şey için çok para vermek bana da mantıklı gelmiyor..

Lc'den aldığımı bende beğendim paçası felan dar kısa şuan ki normal pantolonuma göre beli çok rahat ama biraz kilo alsam kullanamam gibi sanırım bir beden büyüğüne bakacağım.
bende lcw dan aldım 36 beden bel kısmınıda begendim ben :) giydigim bedeniden bile küçük aldım. hamile pantolonlarının yapısı bana bedenine göre geniş kalıp geldi

canım ben evde yaptım bunlardaan aynı değil tabi profosyonel de değil ama idare ediyor çok şükür

birde bendede göbek var idare eder artık..

ankaradaysanız 3500 var elimde verebilirim size yada posta ile gönderebilirim. ay aspirin falan için ben iki kez düşük yaptım iğne kullanmadan korkuyorum şimdi. belki farklı bi yer yazıyordur yoksa para almamaları lazım, genelde doktorlar çok söylemiyorlar rapor olayını benim tüp bebek doktorum kendisi söylemişti. hoş tansiyon hapımın da raporu var tek kan sulandırıcı için değil raporu olan tüm ilaçları önceden yazdırıp alabiliyoruz ama kan sulandırıcılar sanırım daha erken yazılabiliyor diğerlerine göre.

benim çok ilginçti her öğün özellikle şu anda bile dışarıda yesem hemen tuvalete koşuyorum. bazı yemekleri de bebek mi sevmiyordu anlamadım :) ama cidden rahatlatıyor istifra etmek ben genelde çabuk midesi bulanan biri olduğumdan çok istifra ettim.

Merhaba sevgili haziran hamişleri.hetkesin iyi olmasına seviniyorum postları okudukca.hergun bugun acaba kim cinsiyet öğrendi diye mrrakla giriyorum.
Benim haftaya kontrolum devlettrn ikili test sonoçlarımı alıp ozeldeki doktoruma gösterecegim orda söyler herhalde.3.gbeliğim iki kızım var buda değişik olsun diye geçiriyoruz içimizden ama kısmet ve sağlık tabii önceliğimiz.
Hamilepantolonları alınmaya baslandı artık.normal bol kotlarım elastikli olsalarda artık bu hafta oturdugımda rahatsız eymeye basladı.bende lcw.den elastik bi kot aldım gecrn hamileliklerimden kalan bi kaç parca da var idare ederim.ust zaten kolay bol trıkolar ış görür.pantolanları hamilelikten sonrada giyiyorsunuz .tabii yapıdan yapıya degişir ama göbek dogumdan sonra şıp diye gitmiyor .

canım banada eczacı söylemişti ilerde rapor yazdır diye..bende arayıp sordum para istiyorlar rapor için ama ne yapayım iğnesiz kalmaktan iyidir.

Canım aspirin kullanııyorum zaten iğne olmayınca günde iki defa aldım bende.. benim devletteki doktorum zaten kullanma diyor onun için çok önemsemedim iğnenin bitmesini. 3 gün sıkıntı olmaz diye.. yarın gidince hem raporu hem igneyı yazacagım tekrar.

canım senın düşük neden oldu? Kan pıhtılaşması mı?

Merhaba sevgili anneler 7+6 gunluk hamileyim iki gundur pembe sulu bir akintim oluyor kuruyunca kan kuruyunca verdigi rengi aliyor...sizler benden ondesiniz basina gelen var mi? Gecen hfta kntrolumde kese etrafinda kan yok demisti doktor.endiseliyim

Benim 3-5 gündür yok. 16. Haftada geçti yani. İlki 12 de bitmişti. Zaten ya 12 de ya 16 da bitiyor diye duymuştum.
Ilkte 7.haftada baslayip 10 hafta gibi bitmisti kisa sureliydi ama felaketti, bu hafif suruyor ama gecmiyor bakalim kac hafta daha surecek :) su an hastanede esime refakatcilik yapiyorum icim disima cikti bulantidan eve bir gideydim :)

Kizlaar benim bugun cinsiyet belli olma.ihtimali varmi cinsiyet organlari olusumunu tamamlamismidir 13+5im kontrolum varr cok heyecanliyimm
Tam aynı zamandayız biraz önce dr dan geldim biri kız biri erkek denmişti galiba iki kız ama yılbaşında gel hediye olur sana dedi yani ne denirse densin kesin olması için daha bi haftamız var

Merhaba sevgili anneler 7+6 gunluk hamileyim iki gundur pembe sulu bir akintim oluyor kuruyunca kan kuruyunca verdigi rengi aliyor...sizler benden ondesiniz basina gelen var mi? Gecen hfta kntrolumde kese etrafinda kan yok demisti doktor.endiseliyim
Gecmis olsun canim kanamayla birlikte siddetli bel kasik agrin yogun baski hissi yoksa, ultrasonda kese ve kalp atisi gorunuyorsa kanama normal olabiliyor ve doktorlar progestanla kanamayi kesmeye calisiyorlar. Bir cok arkadasimiz yasadi ayni durumu, insallah saglicakla kavusursun evladina

Protestan desteği gerekebilir bence dr unla irtibata geç

Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin phuket79 mi-nick .. doktorum la gorustum gel bakalim ogleden sonra dedi..bikac saate gidicem.insallah hepiniz saglikla evlatlarina kavusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…