2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay ufak bir odam var ful bebek şeyleri ile dolu , oğlumdan kalan yepyeni gibi resmen, mama sandalyesi, oyun halısı, ana kucağı, bebek oyuncaklari vs vs. Heyecanlandım şimdiden, demem o ki , ikinci çocukta olsa o eşyaları görmek, tekrar kurmak , ortaya çıkarmak harika bir duyguymuş , Rabbim o günleri hayırla göstersin inşallah hepimize :emir_bebek::nazar::KK200:

Kızlar nub dan anlıyan varmı Bi bakarmısınız

Eklentiler

• WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 103
  • WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    WP_20171207_20_08_25_Pro.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 91
İnşallah canım, çekirdek ailenle güzel olur..
Annene de Rabbim şifa versin inşallah.. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.. Takma kafana.. Yemekte çok önemli değil.. Yiyebilirsen süt, nesquik ye.. Bende sade tost, gözleme yiyebiliyorum.. Su içemiyorum bile.. Doktorun da vitamin hapını verecektir hem.. İlginç şekilde belirli haftalarda baş ağrısı hepimizde var.. Geçecek inşallah bu zamanlar.. Üzme kendini :KK200: Rabbim şifamızı, bebelerimizin sağlığını versin inşallah..
Ayy canım allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağlıklı birsekilde alırız benim 16sında kontrol var umarım iyidir yemekanka yemiyince vicdan azabı çekiyorum resmen o n iyi olsunda rabbim sanada bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah

Ay ufak bir odam var ful bebek şeyleri ile dolu , oğlumdan kalan yepyeni gibi resmen, mama sandalyesi, oyun halısı, ana kucağı, bebek oyuncaklari vs vs. Heyecanlandım şimdiden, demem o ki , ikinci çocukta olsa o eşyaları görmek, tekrar kurmak , ortaya çıkarmak harika bir duyguymuş , Rabbim o günleri hayırla göstersin inşallah hepimize :emir_bebek::nazar::KK200:

kesinlikle canım 1i 2 si yokmuş bu işin aynı heyecan oluyormuş bende alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum biri erkek biri kız dedi kaldık ortada

kesinlikle canım 1i 2 si yokmuş bu işin aynı heyecan oluyormuş bende alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum biri erkek biri kız dedi kaldık ortada
Allah hayırla sağlıkla, gönlünüze göre versin inşallah :) 18. Haftada falan aslında net oluyor, ondan öncesi belli olmuyor. Benim arkadasimada kiz dediler İlk önce daha sonra 20. Haftada bir kez daha bakılınca erkek olduğu belli oldu :) hayırlısı olsun

Ayy canım allah razı olsun amin inşallah hepimiz sağlıklı birsekilde alırız benim 16sında kontrol var umarım iyidir yemekanka yemiyince vicdan azabı çekiyorum resmen o n iyi olsunda rabbim sanada bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah
Aminn canım, hepimize ve yavrularımıza inşallah.. 16sında görünce, rahatlayacaksın Allahın izniyle.. :KK200:

Canım her seferinde kalp atışına baksın demiyorum ki teyzem antalyada konuşuyoruz kızı hamile falan benden 5 ay önce hamile kaldı diyo nasıl bi yer öyle hiç bakmiyorlar flan neyseki 10 günüm var doktora gitmeye

canım erken donemde ellerindeki aletle duyamıyorlar kalp atışını sağlık ocaklarında o yuzden 18. hafta ve sonrasında ne zaman ıstersen gıdıp dınleyebılırsın.. ama gerek kalmıyor cunku hareketlerı hıssetmeye baslıyorsun o donemde gitmeye gerek kalmıyor :)

canım erken donemde ellerindeki aletle duyamıyorlar kalp atışını sağlık ocaklarında o yuzden 18. hafta ve sonrasında ne zaman ıstersen gıdıp dınleyebılırsın.. ama gerek kalmıyor cunku hareketlerı hıssetmeye baslıyorsun o donemde gitmeye gerek kalmıyor :)
Saol canım hiç bi bilgim yoktu valla:KK200:

park yatak kaç yasına ladar kullanılıyor ben normal beşik bakınıyorum :)

Back
X