- Konu Sahibi Blackbluee1
- #11.961
gecmiş olsun canım ne oldu pekı cok uzuldumBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun canım ne oldu pekı cok uzuldumBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
20. haftadan önce de oluyor canım daha bir kaç ay önce eltimin çocuğu düştü bu haftalarda. Bir hafta sonra alttan dikis atilcakti ama oraya kadar gidemedi bile. Ama onun servikal yetmezliği olduğu biliniyordu yani daha önce çekilen hsgde görülmüştü bu durum.Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .
Bence de canım benim de tüp bebek olduğu için seni çok iyi anlayabiliyorum.hatirladigima göre doktor sana kız demişti erkekmiş öyle miDoktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .
Kanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Canım benim, ALLAH sabır versin, gerçekten ne desek şuanki acını hafifletmez, tarifte edemez.Kanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Canim bn bu modellerde bi sey düşünüyorm ama onada odadan odaya taşıması zor oluyor diyolar bn yatak odama koyucam bazen oturma odasina gözümün önüe koyyuyun desem koyamam Bakicaz artik :) Belki daha kullanişlilarini buluruzz![]()
Eki Görüntüle 2076598
Evet canım birde oyun halısı da çok kullanışlı oluyor ben ikisinden de çok memnun kalmıştım onu da playgro almıştım.tiny love 550 ₺ ydi sanırım onu annem hediye almıştı.playro oyun halısı da 250 ₺ ye aldım ben ama şu anda e bebekte indirimde 170 lira.
Allahım sabır versin tekrar sağlıkla kucaginiza alacağınız bebekler nasip etsinKanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
ben tecrübeli bir anne olarak tecrübelerimi paylaşayım. 4 sene önce ilk çocukta alışverişin gözünü çıkarmışız. suan pek bişey almama gerek yok ama herşey pembe erkek olursa sanırım birkaç ay kadar pembeleri idare edip daha sonra park yatak alırım. kızım da oda hazırlamıştım iki kapılı bir gardırop. ve büyüyen karyola.korkuluklarını 3 yastan sonra çıkardık çünkü dönerken düşüyorlar. suan 4 yasında daha yeni buyutup tek kişilik baza halıne getirdik. ilk 2 sene genelde bebekler emdiği için yatak odanıza park yatak çok uygun olur isterseniz taşırsınız da. ben çalışitığım için geceleri odasından git al emzir çok zor oldu ben park yatak almamıştım ama sepet beşik tarzında bir beşikle ilk 6 ay yatağımın yanında idare ettim sonra odasına geçirdim tabi o da zor oldu çalışıyordum yanımda yatması daha kolayıma geldi emzirme bitene kadar. geceleri odasında yatması 2 yasını buldu. tabi doğru yanlış ilk kez anne olacaklar şimdi okudukları kitaplardan etkilenebilirler. ama inanın hiçbirşey kitaplardaki gibi olmuyor. bu bebeğimde park yatak almayı düşünüyorum. sanırım 2 yasına kadar idare ederiz. ana kucağı meselesine gelirsek çok elzem bence. ilk 2-3 ay en azından hareket etmeye başlamadan önce mutfakta banyoda siz nerdeyseniz onu da oraya götürüyorsunuz duş alırken bile bırakamayacaksınız emin olun park yatağı da heryere sokamayacağınıza göre ana kucağı en iyisi. günlük işlerinizi yapaken kullanılır. tabi bebek dönmeye başlayınca çok oynatıyorlar minik anakucağını kemerleri oluyor ama yine de kullanım ömrü ilk 6 ay diyelim bebeğin hareketlenmesine bağlı. yalnız benım bahsettiğim ev tipi anakucağı travel sistem bebek arabalarının üzerine takılan pusetlerin iç kısmı çok derin oluyor bebek onlarda rahat edemiyor gün boyu. biz travel sistem puseti oto koltuğu olarak kullandık içine örtü koyuyorduk bel boşluğu rahatsız olmasın diye. 1 yasından sonra isofiksli oto koltuğuna geçmiştik. yani demem o ki suan en mantıklı görünen 2 yasına kadar kullanabileceği bir park yatak sonra oda.
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla, sağlıklı bir bebişin olur en kısa zamanda. hayırlısıyla.Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
CANIM sonucun güzel çıkmış çok şükür riski düşük çıkmış darısı başıma inşallahYorumlayabilir misiniz arkadaşlar. Henüz doktora göster medim. Eki Görüntüle 2076625
Amin inşallah darısı başına ve bekleyen herkeseCANIM sonucun güzel çıkmış çok şükür riski düşük çıkmış darısı başıma inşallah
Çocuğun park yataktan bebekken düşmesi mümkün değil ve bence gayet kullanisli. Ablam kullanmıştı. 3 4 yaşina kadar park yatakta yattı gayet sağlam üstelik gündüzleri de onun içind e bırakıyordu biraz daha büyüyünce diledi vardı oradan bakıp kontrolde edebiliyordu. Oyun sepeti gibi kullanıyordu . Tekerlekli ve hafif olduğu içind e odadan odaya taşıyabiliyordu.Aynenn cnm bide cocuk ordan düşmesin mii Guvenilir mii kullananlar yardimci olursa cok memnun oluruzz:))
çok üzüldüm inan Alllah sabır versin kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBiz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
sonucun ıyi görünüyor canım ense kalınlığı 1.4 çıkmış anladigim kadarıylaYorumlayabilir misiniz arkadaşlar. Henüz doktora göster medim. Eki Görüntüle 2076625
Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttumCanım bi sorunu olmayan her kadın doğurabilir..
Çatın dar falan değil se neden doguramayacakmissin..
Tam tersi bende sezaryenden çok korkuyorum.. ameliyat kolay bişey değil inşallah normal doğum yaparım diye hergun dua ediyorum.. korkma bence.
Geçen gün gebe kursunda düşünsenize her çektiğiniz doğum dalgası sizi bebeğinize biraz daha yaklaştırıyor.. ve doğum yaparken ne kadar hayal kurarsan o kadar kolay olurmuş:))
Evet :) teşekkür ederimçok üzüldüm inan Alllah sabır versin kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
sonucun ıyi görünüyor canım ense kalınlığı 1.4 çıkmış anladigim kadarıyla