2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba , 14+3 haftalık hamileyim geçen hafta kanamamla beraber parça geldi . Hastanede yattım, bu sürede kanamam azalarak bitti. Dün tekrar kahverengi akıntım başladı. Doktor kanama alanı var progestan ve istirahat verdi. İnşallah bir sıkıntı olmaz .
Öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) 9 ay kanaması olarak doğurdu benim kuzenim. Ama tabi telaslandiriyor lekelenme,kanama. Doktor kontrolünde umarım hiç bişey olmadan sağ salim gelsin bebislerimiz

Kizlar iki gundur karin we kasiklarimlarimda dolgunluk we sizi war neden acaba rahim buyudugunden mi acaba sizdede war mi degisik bi agri ama adet sancisi gibi deil

Kizlar iki gundur karin we kasiklarimlarimda dolgunluk we sizi war neden acaba rahim buyudugunden mi acaba sizdede war mi degisik bi agri ama adet sancisi gibi deil
Ben de ağrı , kramp oluyor ama ben de şu dolgunluk olayını anlamıyorum. Bazen sabah yatakta elimle karnımı kontrol ediyorum ne biliyim hafif bastırarak Hani kimisi diyor ya bebeğin nerde olduğunu, rahimi hissediyorum diye işte ben hiç hissetmiyorum

Doktor hatasından mı kaynaklanmış kötü doğumlar canım. Eğer öyleyse hiç düşünme bile. Allah göstermesin tabi ne zaman ne olacağını ya da bizim dogumumuz sırasında ne olacağını bilemeyiz ama bile bile de ne biliyim risk gibi geldi bana.

öyle konuşuluyor canım .. ya söylentiler o kadar çok ki ... mesela doğuma yalnız girmesi yasakmış .. böyle bir şey mümkün değil ki ?
iki kusurlu doğum sebebi ile .. doğuma yalnız girme ehliyeti alınmış ... böyle bir şey de olamaz yani.

bilemedim .

açıkça konuşacağım ... Bu söylentiler var .. doğuma da eşinizle giriyormuşsunuz bu sebeple(eşi de kadın doğum) .... yani ..doktorluğu elinden alınır da ..... doğuma yalnız girmemek bilemedim

Benim oğlandı 11 de bilmişti dr hemde kesin diyip
Bende tam 11+3 ikizlerin biri poposunu ekranda gördük hiç bişey yoktu bacak arasında kız olabilir dedi ama kısmet pazartesi kesin öğrencim ayrıntılıya giriyorum çok heyecanlı inşallah sağlıkla biri bari kız olsun
Canım Allah gonlundekini versin bebişlerini sağsalim al kucağına inş

öyle konuşuluyor canım .. ya söylentiler o kadar çok ki ... mesela doğuma yalnız girmesi yasakmış .. böyle bir şey mümkün değil ki ?
iki kusurlu doğum sebebi ile .. doğuma yalnız girme ehliyeti alınmış ... böyle bir şey de olamaz yani.

bilemedim .

açıkça konuşacağım ... Bu söylentiler var .. doğuma da eşinizle giriyormuşsunuz bu sebeple(eşi de kadın doğum) .... yani ..doktorluğu elinden alınır da ..... doğuma yalnız girmemek bilemedim
evet canım,sor tabi kafan rahatlasin. Yani dediğin gibi yalnız girmemek de kusurluysa bişey değiştirmez ki.. Ama sen başka doktor da bakınadur yine de.

evet canım,sor tabi kafan rahatlasin. Yani dediğin gibi yalnız girmemek de kusurluysa bişey değiştirmez ki.. Ama sen başka doktor da bakınadur yine de.

Aynı hastanede bir doktor daha var , burada da bir arkadaşımız gidiyordu çok memnundu ..gebeliği sonlandı maalesef onun.
belki ona giderim .
ya da hiç risk almam artık ...oğlumun doktoruna dönüş yaparım

Allah sabrını versin inşAllah. yeniden hamile kalıp sağlıcakla kucagına nasip etsin yüce Rabb'im.AMİNNNN❣
Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Ben de ilk oğlumda bu tarz bir karyola kullanmıştım ama bunlar çok hantal :KK43: boşu boşuna çok yer kaplıyor bunun yerine ilk 1-2 yıl park yatak kullanıp sonra da güzel bir çocuk odası alınabilir. Bize kuzen vermişti bu karyoladan o yüzden bir süre sonra bana çok kaba geldi bir yere sığdıramadım kaldırıp oğluma güzel bir arabalı çocuk odası aldım 2 yaşından beri kullanıyoruz oğlum da çok seviyor odasını... bir de bunlar çok pahalı ilk bebeklik için çok şirin görünüyor ama bebek hızlı büyüdüğünden bir süre sonra çocuk odasında kalıyor aklınız benden söylemesi...

Canim bende cok kararsizim yaaa park yatakmi yoksa buyuyen besikmi arada kaldim???okuyorum yorumlari bi turlu karar veremedim.buyuyen besik ilerde de kullanilabiliyo.ama park yatak 3 yada4 yasina kadar sanirim.birde sanki saglam degil gibi gelio bana naylon gibi :) buyuyen besiklerin en buyuk ilcusu 80×180 sanirim yada 190.coktta dar degil aslinda.ayyyy napcami sastimmm.Rabbim sag saglim kucamiza aldirsin ins.saglikla.

Ben de ağrı , kramp oluyor ama ben de şu dolgunluk olayını anlamıyorum. Bazen sabah yatakta elimle karnımı kontrol ediyorum ne biliyim hafif bastırarak Hani kimisi diyor ya bebeğin nerde olduğunu, rahimi hissediyorum diye işte ben hiç hissetmiyorum
Bende hissetmiyorum onu dolgunluk derken bahsettigim sanki boyle agirlik gibi karnimda kasigimda bi agirlik war iki gundurde dewam eden sizi sendede warsa normalmi o zaman biraz canimi sikiyor benim

Bende hissetmiyorum onu dolgunluk derken bahsettigim sanki boyle agirlik gibi karnimda kasigimda bi agirlik war iki gundurde dewam eden sizi sendede warsa normalmi o zaman biraz canimi sikiyor benim
Normalmiş canım benimde alt tarafa doğru baskı ve ağrı hissediyordum bu gun doktoruma sordum rahim büyüyor dedi

Normalmiş canım benimde alt tarafa doğru baskı ve ağrı hissediyordum bu gun doktoruma sordum rahim büyüyor dedi
Ay saol canm ya simdi rahat edebilirim biraz zaten degisik bi agri kas agrisi gibimi desem baska biseymi rahim buyumesindense sorun deil cekerim yeterki yawrular iyi olsun

Ay saol canm ya simdi rahat edebilirim biraz zaten degisik bi agri kas agrisi gibimi desem baska biseymi rahim buyumesindense sorun deil cekerim yeterki yawrular iyi olsun
Ay biliyorum canım o ağrıyı dun acile gittim doktora anlatamadım bile yuruyemiyorum resmen bugün sabah kendi doktoruma gidince beni rahatlattı kanaman olmadığı muddetçe sıkıntı olmaz rahmin genişliyo kaslar acılıyo dedi

Ay biliyorum canım o ağrıyı dun acile gittim doktora anlatamadım bile yuruyemiyorum resmen bugün sabah kendi doktoruma gidince beni rahatlattı kanaman olmadığı muddetçe sıkıntı olmaz rahmin genişliyo kaslar acılıyo dedi
Aynen walla anlatilacak bi turden deil o yuzden googledanda bakamadim kanama yok cok sukur insallah olmasinda bize bagislasin Rabbim yawrularimizi

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Allah sabırlar verdin canım cok zor . Rabbim inşallah en kisa zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin

14 haftanın icindeydik. 13+3
Canım Allah sabır versin ne diyecem bilemedim. İnsallah zamanla unutursun bu aciyi. Allah sana istedigin zaman hayirlisiyla evlat versin. elinden gelen bir şey yok. Kendini uzmemeye çalış insallah saglikli istedigin kadar cocugun olur. Allaha emanet ol

Back
X