2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iki test sonuçlarımi aldım çok şükür iyi çıktı sonuç . Tansiyonum kadin dogumcumda ölçü 16/9 cikti ilac yazdi artik . Cinsiyet icin yine birsey demedi ya :63:
Doktorumla ilgili daha önce de yazmıştım .. hakkında çok iyi yorumlar duymadım ona gittiğimi söyledikten sonra ...
ama ben çok iyi bir elektrik almıştım .. devam ettim ..bugün duyduğum bir iki doğum olayının (acı sonuçlanan) gerçek olduğunu öğrendim .

kafam karıştı .
Bende malesef kötü yorumlar duyuyorum. Hatta doguma gelmemis :KK43: ondan ilce lere hatta ile bile gittim doktor icin ama yol sıkıntı olursa dogumda diye korkup tekrar yyakindakine devam ettim

iyi akşamlar kızlar pek yazmıyorum ama hep takip ediyorum ben de bugün ikili teste gittin ense ölçümü yapamadı doktor bir türlü kalkmadı bebişimiz oynamadı ama cinsiyet tahmini yaptı erkek gibi dedi haftaya tekrar gidicez :))))
Gözün aydın canım benim :KK200::nazar:

Kizlar bizde bugun doktora gittik. 11+5im.hersey normal dedi cok sukur. Darisi hayirli haber bekleyen herkesin basina. Burun kemigi olusmus ve ensesini olctu iyi dedi. Ikili test icin kan verdik. Hafta içi cikacak.
Folio kullaniyorduk onu biraktirdi.
Gyneferon draje
Calcimax D3
Magvital verdi. Kasilmalar icinmis kramp falan
Cinsiyet ne biz sorduk ne o soyledi.

Doktorumla ilgili daha önce de yazmıştım .. hakkında çok iyi yorumlar duymadım ona gittiğimi söyledikten sonra ...
ama ben çok iyi bir elektrik almıştım .. devam ettim ..bugün duyduğum bir iki doğum olayının (acı sonuçlanan) gerçek olduğunu öğrendim .

kafam karıştı .
Doktor değiştirmek elbette can sıkıcı bir iş ama biraz araştırıp iyi bir doktor bulabilirsen en azindan bir iki hafta doktor bulana kadar canın sıkılır öbür türlü doğuma kadar icinde kuşku kalabilir. Ne gibi seyler duydun doktorla ilgili bir de o da önemli

Kizlar bizde bugun doktora gittik. 11+5im.hersey normal dedi cok sukur. Darisi hayirli haber bekleyen herkesin basina. Burun kemigi olusmus ve ensesini olctu iyi dedi. Ikili test icin kan verdik. Hafta içi cikacak.
Folio kullaniyorduk onu biraktirdi.
Gyneferon draje
Calcimax D3
Magvital verdi. Kasilmalar icinmis kramp falan
Cinsiyet ne biz sorduk ne o soyledi.
Gözün aydın canım benim

Gözün aydın canım benim
Tesekkurler canim. Darisi hayirli haber bekleyen herkesin basina IMG_20171208_214708.webp

Bende hissetmiyorum onu dolgunluk derken bahsettigim sanki boyle agirlik gibi karnimda kasigimda bi agirlik war iki gundurde dewam eden sizi sendede warsa normalmi o zaman biraz canimi sikiyor benim
Benimde ağrılarım oluyor sanırım normal canım, Sen de yurtdisindasin biliyorsun, Bizim çok fazla kontrol ettirme şansımız olmadığı için bizim doktorlar hep diyorlar kanama olmadığı sürece sorun olmaz diye. Allaha şükür yok , olmasında ama hayırlısı deyip herşeyi çok kafamıza takmadan onlara guvenecez artık, ben de haftaya cuma göreceğim İlk kez Allah'ın izniyle, ölçüm yapılacak. Insallah Hayırlı haberlerle gelirim.

Canim bende cok kararsizim yaaa park yatakmi yoksa buyuyen besikmi arada kaldim???okuyorum yorumlari bi turlu karar veremedim.buyuyen besik ilerde de kullanilabiliyo.ama park yatak 3 yada4 yasina kadar sanirim.birde sanki saglam degil gibi gelio bana naylon gibi :) buyuyen besiklerin en buyuk ilcusu 80×180 sanirim yada 190.coktta dar degil aslinda.ayyyy napcami sastimmm.Rabbim sag saglim kucamiza aldirsin ins.saglikla.
İlk çocuguna hamile olan, ikinci çocugu düşünen, yatak odası geniş olan kişiler bence büyüyen beşik alsın. Park yatakların fiyatı yüksek nerdeyse mobilya yatak fiyatına yaklaşmış. Ben mobilya yatak aldım ilkine çokta memnundum. İçinede ortopedik yatak aldım.rahat rahat yattı oğlum.Hiç park yatak aramadım. Arkadasım çocugunun park yatagını verdiği halde geri verdim gerekli görmediğim için. Benim fikrim bu yönde...

Iki test sonuçlarımi aldım çok şükür iyi çıktı sonuç . Tansiyonum kadin dogumcumda ölçü 16/9 cikti ilac yazdi artik . Cinsiyet icin yine birsey demedi ya :63:

Bende malesef kötü yorumlar duyuyorum. Hatta doguma gelmemis :KK43: ondan ilce lere hatta ile bile gittim doktor icin ama yol sıkıntı olursa dogumda diye korkup tekrar yyakindakine devam ettim

yani insanın içine bir kurt düşüyor .. senin kötü yorumlar ne ile ilgili ? bende çok ve doğum hataları ..ölümle sonuçlanmış iki tane

iyi akşamlar kızlar pek yazmıyorum ama hep takip ediyorum ben de bugün ikili teste gittin ense ölçümü yapamadı doktor bir türlü kalkmadı bebişimiz oynamadı ama cinsiyet tahmini yaptı erkek gibi dedi haftaya tekrar gidicez :))))

hayırlı olsun canım ... netleşince mi yazalım listeye?

Doktor değiştirmek elbette can sıkıcı bir iş ama biraz araştırıp iyi bir doktor bulabilirsen en azindan bir iki hafta doktor bulana kadar canın sıkılır öbür türlü doğuma kadar icinde kuşku kalabilir. Ne gibi seyler duydun doktorla ilgili bir de o da önemli

Kuşku fena ...
Benim 8 sene önce doğu yaptığım ve çokta memnun olduğum dr um hala görevde ..sadece buna göre bir 20 dk daha uzakta diye bu sefer bu dr a gittim .
Ölümle sonuçlanmış doğum hikayesi duyulan ... ama ve yerel gazete arşivlerinde ne başka bir mecrada bulamadım bu tarz bir haber .
Ama anlatılan bu

Herkesin aldığı kiloları okudum ..bence rekor kesinlikle bende :halay::halay::halay:

sıkı rakibim @asivemai idi ondan da ses çıkmıyor ...

15. haftanın sonunda .. toplamda 8 kilo aldım :skandal:

ahahahahhh aynen ya ..şimdi doğum anılarımı yazmayayım burada ... hayal kurmak çok ütopik geldi :deli::deli:

ama inşallah yine de normal doğum isterim 2.de de .

Şimdi beni görenler aa çok kilo almışsın diyorlar sonrada teselli olarak yo sen başarırsın kilo sevmez verirsin diyorlar gerçekten veririz 2015 de dogum yaptım 33 kg verdim dogumdan sonra hep beraber veriirz inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz yeterki tek sıkıntımız kilo olsun canım

Şimdi beni görenler aa çok kilo almışsın diyorlar sonrada teselli olarak yo sen başarırsın kilo sevmez verirsin diyorlar gerçekten veririz 2015 de dogum yaptım 33 kg verdim dogumdan sonra hep beraber veriirz inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz yeterki tek sıkıntımız kilo olsun canım

aynen hiç sorun değil evvelAllah veririz :halay: ama itiraf et rekor bende değil mi ? :KK48:

bende 40 kiloya yakın verdim . iradem sağlam şükür metam hızlı yaşıma göre

Arkadaşlar çok ciddi kabızlık yaşıyorum kayısı suyu içtim bir sürü fayda etmedi. Yarım saat lavaboda ikinip agladim sanırım artık ilaç kullanmam gerekiyor. Duphalac şurup alıp kullanayim mi yoksa doktora mi gideyim? Sata göre 10+2 yım. Ama bebek 11+1 şuanda gitmişken ikili test de yapar mı?

Arkadaşlar çok ciddi kabızlık yaşıyorum kayısı suyu içtim bir sürü fayda etmedi. Yarım saat lavaboda ikinip agladim sanırım artık ilaç kullanmam gerekiyor. Duphalac şurup alıp kullanayim mi yoksa doktora mi gideyim? Sata göre 10+2 yım. Ama bebek 11+1 şuanda gitmişken ikili test de yapar mı?
kesinlikle ıkınma doktora git. geçer inşAllah. ikili testte yaparlar

İlk çocuguna hamile olan, ikinci çocugu düşünen, yatak odası geniş olan kişiler bence büyüyen beşik alsın. Park yatakların fiyatı yüksek nerdeyse mobilya yatak fiyatına yaklaşmış. Ben mobilya yatak aldım ilkine çokta memnundum. İçinede ortopedik yatak aldım.rahat rahat yattı oğlum.Hiç park yatak aramadım. Arkadasım çocugunun park yatagını verdiği halde geri verdim gerekli görmediğim için. Benim fikrim bu yönde...

Bende kardesiminkini getirilen park yatak lazım olur diye..
Ama büyüyen beşikte alacağım inşallah

Evet canım ıkınmak iyi değil diye duydum. Doktora gitmen iyi olur

Ikinma canım , ben de yaşadım hatta paylaştım burda söylemesi ayıp oluk oluk kan gelmişti her seferinde ama ilk hamileligimde de doktorum önermişti kivi resmen birebir. (Insallah mevsimi gelmiştir TR de) Eğer bulursan bol bol kivi tüket hamilelik boyunca. Ben maşallah diyim her gün düzenli oldu :)

Back
X