2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk çocuguna hamile olan, ikinci çocugu düşünen, yatak odası geniş olan kişiler bence büyüyen beşik alsın. Park yatakların fiyatı yüksek nerdeyse mobilya yatak fiyatına yaklaşmış. Ben mobilya yatak aldım ilkine çokta memnundum. İçinede ortopedik yatak aldım.rahat rahat yattı oğlum.Hiç park yatak aramadım. Arkadasım çocugunun park yatagını verdiği halde geri verdim gerekli görmediğim için. Benim fikrim bu yönde...

Evet cnm ya pahalida park yataklar mobilyayla bir nerdeyse dimi?ama iste besikten dusuyo diyen war kafasini orasini burasini vuruyo diyen war.birde park yatak gibi katlayip goturemiosun gttigin yere.ne bilim ya.bende buyuyen besikle park yatak arasindayim..

Evet cnm ya pahalida park yataklar mobilyayla bir nerdeyse dimi?ama iste besikten dusuyo diyen war kafasini orasini burasini vuruyo diyen war.birde park yatak gibi katlayip goturemiosun gttigin yere.ne bilim ya.bende buyuyen besikle park yatak arasindayim..

Büyüyen besiklerin bazilarinda kenarlarinda kumas var canim ped gibi.
Onları çıkarıp yıkıyorsun. Hemde carpmalara karsi koruyor Senin çocuk odan var mı şu an boşta

Kizlar benim cildim cok yagki bir cilt ve ben bu yaşıma kadar ellerime yüzüme nemlendirici sürdüğünü hatırlamıyorum. Cünkü gerek yoktu. Ama şu aralar krem bitti resmen gerçekten cildimiz kuruyor.. Benim ki böyleyse zaten kuru olan ciltleri düşünemiyorum..

Çocuğun park yataktan bebekken düşmesi mümkün değil ve bence gayet kullanisli. Ablam kullanmıştı. 3 4 yaşina kadar park yatakta yattı gayet sağlam üstelik gündüzleri de onun içind e bırakıyordu biraz daha büyüyünce diledi vardı oradan bakıp kontrolde edebiliyordu. Oyun sepeti gibi kullanıyordu . Tekerlekli ve hafif olduğu içind e odadan odaya taşıyabiliyordu.

Canim insallah bnde kullanmak istiyorm ama eşim pek orali degil Vakti gelince dusunurzz sagol ilgin icin❤

War canim ama oradada esyalarim war.mesela sandigim calisma masam bilgisayar utu vs.

Benimde öyle çalışma masası iki çekyat bi şifonyer hali ütü masası ütü süpürge orada. Ama bosalticam. Ne var ne yok..
Ee park beşik al yanına ufak. Odasını da al esyalarini koy. Gece yanında gündüz odasında uyur.. Ben öyle yapicam

Benimde öyle çalışma masası iki çekyat bi şifonyer hali ütü masası ütü süpürge orada. Ama bosalticam. Ne var ne yok..
Ee park beşik al yanına ufak. Odasını da al esyalarini koy. Gece yanında gündüz odasında uyur.. Ben öyle yapicam

Oo senin daha kalabalikmis.. ;) wala ben nereye koycam die dusunuyom sen nereye koycan bukadar esyayi.ya ne bilim cnm herkes park yatak al dio ya buyuyen besik alanlar cok pisman..ole yapcana genc osasi alirsin diyen cok

aynen hiç sorun değil evvelAllah veririz :halay: ama itiraf et rekor bende değil mi ? :KK48:

bende 40 kiloya yakın verdim . iradem sağlam şükür metam hızlı yaşıma göre

1 kilo fazla almışsın bende ama benim haftamm 11 canım seni gecerim ben ki;) ben zor veriyorum maalesef kilo sporla desteklemedigim içinde birde eşim diyet yapmamdan nefret ediyor:) hep diyetimi bozduruyor 11 ayda anca vermiştim baya bir zaman aldı ilk doğumda 7 yada 8 ayda vermiştim kilolarımı bebek yaşına girmeden zayıflasam yeter:)

Oo senin daha kalabalikmis.. :KK66: wala ben nereye koycam die dusunuyom sen nereye koycan bukadar esyayi.ya ne bilim cnm herkes park yatak al dio ya buyuyen besik alanlar cok pisman..ole yapcana genc osasi alirsin diyen cok

Benim cekyatlar zaten eşinin bekarlık cekyatları atarım yada balkona falan koymak isteyen olabilir veririm. Halıyı direk çöp... eski bekar halısı.. yani o odadaki her şey bekar eşyalarıydı.. öylece çöp yani ise yarar bişey yok.. ..
Beşik konusuna gelince canım nen allah nasip ederse ikinci bebeği düşünüyorum o yüzden beşik alıp 4 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. Zaten 4 sene içinde bir daha olur biz biraz hızlıyız :KK70:
Sonra ona güzel bir yatak alırım dolabı ile uyumlu o artık yatağında yatabilir.. bu sefer ikinci bebiş beşikte yatar oda büyüyünce beşiği büyültürüz. vercegimiz en fazla 1500 oda iki cocugu çıkarır zaten bence deger.. ikincinin akli ne zaman yeter de benim yatağım kötü abimin/ablamınki güzel derse ona da bir yatak alırım daha da çocuk yapmam heralde :KK70:
Genç odası da zaten bir dolap bir yatak yani birde masası oluyor genel de onu tekte alabiliriz. Takım olmasına gerek yok bebeksi bişey almadıkça kullanılır gider.
Park tı beşik ti derken destan yazdırdım kız bana sonunda :D

Kuşku fena ...
Benim 8 sene önce doğu yaptığım ve çokta memnun olduğum dr um hala görevde ..sadece buna göre bir 20 dk daha uzakta diye bu sefer bu dr a gittim .
Ölümle sonuçlanmış doğum hikayesi duyulan ... ama ve yerel gazete arşivlerinde ne başka bir mecrada bulamadım bu tarz bir haber .
Ama anlatılan bu
Ausencia Ausencia
20 dk uzaklik çok bir sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Yani sonucta doguda Karadenizde yollari dogru duzgun olmayanlar hastaneye belki 20 dk fazla uzun yolculuk yapiyorlaedir. Ama dogumda birden baslar kusukusu varsa tabi bilemem ama bu doktorun tek basina ameliyata girme yetkisi olmamasi bile degistirmen icin yeterli bir sebep. yerel gazetede cikmamis olsa bile aklina kurt düştü artik. Peki baska doktor varmi daha yakin olan seninde kafani karistirmak istemem ama doktorunun hakkindaki seylerde rahatsiz edici

Back
X