2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kasıklarinda gerginlik hissi olan var mi benim gibi ? son günlerde özellikle var ama bugün çok gergin . Korkmam gerekir mi bilmiyorum
Benim 16 hafta bitiyor 4 5 gündür bebeği resmen kasılma ve sertleşme şeklinde hissediyorum karnım birden çekiliyor ve sertleşiyor bu Normal mi bilmiyorum strrestenmi oldu onuda bilmiyorum dr muayeneme daha var sizdede oluyormu

ay evet bendede hafif cikinti seklinde seninki kadar belli degil.hala normal kiyafetlerimi giyip ayakta gezebiliyorum.oturunca dugmesi birax oturuyor pantolonumun okadar

Benim de o şekilde çoğu zaman anlaşılmaz bile hamile oldugum. Iç karnımız geniş demekki

Ay masallah size çok tatlisiniz :KK200: benim bu kadar belli olmuyor ya hafif göbek cikintisi gibi hâlâ :KK64:
Normalde de göbeğim vardı o yüzden büyük gözüküyor benimki :anneadayı: eskiden saklar içime çekerdim şimdi hamileyim nasılsa diye göğsümü gere gere dolaşıyorum dünya varmış :halay:

ay evet bendede hafif cikinti seklinde seninki kadar belli degil.hala normal kiyafetlerimi giyip ayakta gezebiliyorum.oturunca dugmesi birax oturuyor pantolonumun okadar
Ayy ne güzel tadını çıkarın ne güzel kıyafet derdiniz başlamamış daha. Bir de sanırım bu karın yapısıyla falan alakalı. Benim göbeğim hep vardı zaten bebek üstüne tuz biber oldu

Ayy ne güzel tadını çıkarın ne güzel kıyafet derdiniz başlamamış daha. Bir de sanırım bu karın yapısıyla falan alakalı. Benim göbeğim hep vardı zaten bebek üstüne tuz biber oldu
olsun bosver bebisler var icerde.ben kilolu hamile kaldim gobegimde vardi ama bebekle ekstra olmadi yani ne biliyim buyuyordur heralde saglikli olsubda

Selamlar:KK200:

Bu ara evdeyiz maaile ... okul tatili + eşim izne çıktı ... kafa tatili yapıyoruz resmen .

Karnımdaki yaramazda eşlik ediyor sürekli bize :emir_bebek: hamd olsun .

Bizde bi yaramazlık yok ... burda da herkes iyidir umarım :KK68:

Salı gününe az kaldı.
Myhsa Myhsa canım ayrıntılıya girdiğin ay dr una randevu aldın mı ?
Ohh tatil gibisi yok :) Biz de tatile çıktık 15 gün..
Canım ayrintilidan sonra kendi doktoruma gitmedim sadece watsaptan durumu yazdım ve raporu gönderdim. Çok şükür diye mesaj attı o da :KK200::KK200: Şubat 15 bidahaki randevu,nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Benim detaylı ultrasonda resim vermediler:63:

Ohh tatil gibisi yok :) Biz de tatile çıktık 15 gün..
Canım ayrintilidan sonra kendi doktoruma gitmedim sadece watsaptan durumu yazdım ve raporu gönderdim. Çok şükür diye mesaj attı o da :KK200::KK200: Şubat 15 bidahaki randevu,nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Benim detaylı ultrasonda resim vermediler:63:

Benimde şubat 15 :(

Bizde şimdiden yaptık tatil programını Eylül ortasına. Sigorta yaptırdık henüz uçak biletlerini almadık ama.
Süper, yalnız değiliz yani.. İnşallah yavrular üzmez bizi de ilk aile tatilimizi yapmış oluruz..

C

Cabmm bende hissedemiyorum dert etme :halay:
Sabırsızlanıyorum yaa.. Erkek erken hareket eder derler bide.. Doğum sonrasına güç topluyor herhalde.

Benim 16 hafta bitiyor 4 5 gündür bebeği resmen kasılma ve sertleşme şeklinde hissediyorum karnım birden çekiliyor ve sertleşiyor bu Normal mi bilmiyorum strrestenmi oldu onuda bilmiyorum dr muayeneme daha var sizdede oluyormu
Canım o iki hafta önce bende de başladı.. Özellikle akşamları sırt üstü yatınca göbeğimde toparlanma oluyor.. Ben ne güzel bebeğim diyordum.. Sağolsun mi-nick arkadaşımız onun kasılma olduğunu söyledi.. İki doktora gidiyorum. Devletteki bol dinlen, kanama veya su gelmezse sıkıntı etme,sol tarafına yatmaya çalış, rahim büyümesindendir dedi.. Özeldeki doktorum, bol dinlen, suyu ihmal etme dedi ve rapor verdi. Senin dediğin gibi farkettim ki ne zaman üzülsem, karnım sertleşiyor hemen.. Normal zamanda da üzüldüğüm anda saçımda saçkıran, bacaklarımda kasılma yaşamışımdır.. Şimdi daha çok dikkat etmeliyiz. İnşallah sorunsuz hallederiz.. Sende o eşini de ailesini de takma.. Bana da vakti zamanında bir tahta kaşık vermişlerdi.. Şüphelendim, attım çöpe.. Eşime nazardan kırıldı herhalde dedim.. Sende bu tip bahanelerle atlat.. Birde tv de bu konu hakkında yorum yapan kişileri izlet bence.. Umarım düzelirler..

@Sm2014 canım inşallah sizde seneye ilk aile tatilinizi yaparsınız inşallah.. Hoş bı senede belki iki üç gün yakın yerlere kaçarsınız.. Eşlerimizden ayrı kalarak hakettiğimizi düşünüyorum..

sıkıntı, stres ve az su tüketimi kasılmaya sebep oluyor canım. Bi de dinlenirken sağ yada sola özellikle de soluna yatarak dinlenmeye çalış. Gün içinde çok sık tekrarlarsa doktorunla görüş

Back
X