- Konu Sahibi Blackbluee1
- #20.101
Ben şuan almayı düşünmuyorum ilerde odasını ayirdugim zaman alırım ozaman gerekli olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arasında fiyat farkı epey vardı o zaman bile işimi fazlasıyla gördüBence görüntülü olması daha iyi çünkü ben hiç durmadan odasina gider bakarım üstünümü açtı naoti diye o yüzden kesinlikle almışken görüntülü alırım
Beni pazartesi çağırdılar pazartesi yaptiracagimBen yaptıracağım
Odası ayrı olmayacaksa ilk etapta bencede ekstra bişey ama bizim mecburiyettendiBen şuan almayı düşünmuyorum ilerde odasını ayirdugim zaman alırım ozaman gerekli olacak
Kısmetse aynı gün yatırıcaz cnm :)Ben yaptırıcam canım randevum 13 şubatta
Canım zaten bebek küçük olduğu için yanında yatıracakain aynı odada beşikteBence görüntülü olması daha iyi çünkü ben hiç durmadan odasina gider bakarım üstünümü açtı naoti diye o yüzden kesinlikle almışken görüntülü alırım
Ben almayı düşünmüyorum cnm zaten aglasa mahalle duyuyor :)Kızlar telsiz almayı düşünüyormusunuz?
Kaç haftalıksın 24 hafta uygundur benim daha zamanım var önce detaylıya gireceğimBeni pazartesi çağırdılar pazartesi yaptiracagim
Allah Allah bende sizle aynıyım 2o. Haftada tüm beni 5 Şubat'ta çağırdı sağlık ocagiKaç haftalıksın 24 hafta uygundur benim daha zamanım var önce detaylıya gireceğim
Allah Allah bende sizle aynıyım 2o. Haftada tüm beni 5 Şubat'ta çağırdı sağlık ocagi
Belki seni asi için çagırmışlardırŞeker yükleme testi 24 ve 28. Haftalar arasinda yapılır canım
Erken cnm detaylıya girdin miAllah Allah bende sizle aynıyım 2o. Haftada tüm beni 5 Şubat'ta çağırdı sağlık ocagi
Aynen öyle hatta kızım ilk doğduğunda her bebekle gibi ağlarsın üst komşumun karşısı düşünün kadın bir gün indi zilime bastı açtım kadın ne dese beğenirsiniz.bebegin rahatsız heralde hep ağlıyor surup elinde bende surup var icirirsen demez mi kafamdan dumanlar çıktı.ne akılsız insanlar var.ben hiç aglayinca panik olmazsın sizlerde ilk bebeği olanlar sakın panik yapmayın hemen kucağınıza almayın sürekli önü pispislamayin benim kızım Allah'ıma bin sukurBen almayı düşünmüyorum cnm zaten aglasa mahalle duyuyor :)
Yok daha gitmedimErken cnm detaylıya girdin mi
Aynen bende görüntülü almayı planlıyorum yoksa sapık gibi başından ayrılmam ben çocuğun.Hem ağladığını duymak hem gece ikide bir odasına gidip acaba üstünü mu açtı naptı diye bakmak zorunda kalmayiz
Ben tetanoz aşılarımin tum dozunu yaptırdım.ikinci bebegimBelki seni asi için çagırmışlardır
Hiç bişey olmaz operaya bile gidebilirsinKızlar bu haftalardan sonra sinemaya gidilebiliyor mu ses bebeğe zarar verir mi ? Neden aklımdaki tüm sorular doktora gidince siliniyor beynimden yaaa :/
Kaç doz yapıldı 5 miBen tetanoz aşılarımin tum dozunu yaptırdım.ikinci bebegim