2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bu 2. Yapışı. Ilkinde çok özür diledi. Yeminler etti.ben de affettim.ama bir daha yaparsan bil ki bile bile ayırıyorsun bizi geri dönüşü olmaz dedim.
Gidecek yerim yok canım. Aile kavramı pek yok bizde annem de yurtdışında. O gelene kadar Otele gitmeyi düşünüyorum

Allah yardımcın olsun canım...karnında bebek var fazla yıpratmadan kendini çözüm yolu bul.her ne karar vereceksen Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.keşkeeee hamileyken bu başina gelmeseydi en azindan 2 yaşinda bile olsaydi bebisin senin icin daha kolay olurdu çalişan biriymişsin krese koyardin kafan rahat olurdu.Ama şunu unutma sen ve karnindaki bebekten daha değerli değil o eşin olacak kişi.ikinciyi yapan üçüncüyü dördüncüyu de yapar...Düzelebileceğini bilsen bir şans daha ver derimm hiç olmasa bebek dogana kadar zaman geçmiş olur

:) belki de normali sık gitmektir canım ben kendimden şüpheleniyorum:) gerçi doğudayım pek isteyince gidilmiyo burda doktora.zaten minigim de tekmeliyo gitmene gerek yok diyo sanirim:) kv zamanındaki gibi olsa doğana kadar kontrol falan yok o zamnla bir mi :)
Bi sıkıntı yoksa ayda bir gitmen yeterli canım ben özele gidiyorum eltim devlete gidiyor hadi o gitmişken bende gideyim diyorum bi de tahlilleri orda yaptırıp özele gidiyorum bi de acil bi durumda devlete gidersem doktorun kim diye soruyorlar öyle bir duruma hazırlık olsun diye devlette de bi doktorum bulunsun istiyorum o sebepten ayda iki defa, bi devlete bi özele gitmiş bulunuyorum :)
Su icitorum canim 2 litre gunde.idrara bakildi ama enfeksiyon filan cikmadi temizdi.proteine ayrimi bakiliyor??
idrar tahlilinde protein gözükür canım genelde rutin bakılıyor çünkü

Maşallah size canım :KK200::emir_bebek:

:KK48::KK48::KK48: bende en son ayrıntılıya girdiğimde , adam bakıyor ... içimden cinsiyeti de söylese diyorum (3 kez hep kesin duydum :) ) doktorunuz söylemiştir herhalde cinsiyetini bir kızınız olacak dedi :rapci: artık bende inandım :KK48:

Maşallah bu arada canım boyuna posuna :emir_bebek::KK200:
hihihih aynı ben şu ana kadar 3kez kesin kız dediler ama ilk erkek olunca sanki hiç kızım olmaz hissine kapılmışım inanamıyorum bi türlü :D

selamlar herkese :KK54::KK54:

biz iyiyiz , önümüzdeki hafta devlet hastanesinde yaptıracağım sanırım şeker yüklemesini + tahlileri de isteyeceğim .... hem kan hem idrar ...

şöyle bi bakılsın ne var ne yok :KK53:

sonra da sonuçlarla kendi doktoruma giderim diye planladım , bakalım kısmet
Bende aynı şekilde yapacağım devlette yaptırıp kendi doktoruma gösteririm

Bilmiyorum canım şu an görünmez olup bir yerlere kaçmak istiyorum. Çok zor bir süreç. Ağzı olanın bilip bilmeden konuşacağı benim de yıpranacağım bir dönem. Maddi beklentim olmadığı için kanıt da toplamadım. Kariyerim iyi çok şükür. Muhtaç değilim kimseye.tek sıkıntım ağırlaştım bu aralar. Tek başıma zor olacak herşey.
Bence eşinizle açık açık konuşun bazen hiç yoktan o sayfalar açılıyor biz yazın Karadeniz'e gittik turizm bölgesi yazıyor tak tikladim tuhaf tuhaf kadın resimleri çıktı hatta esim de yanında oturuyordu nasıl kapattım bilmiyorum Allah bu süreçte yardımcın olsun yuvayi yıkmak kolay zor olan beraber bir tutmak.

selamlar herkese :KK54::KK54:

biz iyiyiz , önümüzdeki hafta devlet hastanesinde yaptıracağım sanırım şeker yüklemesini + tahlileri de isteyeceğim .... hem kan hem idrar ...

şöyle bi bakılsın ne var ne yok :KK53:

sonra da sonuçlarla kendi doktoruma giderim diye planladım , bakalım kısmet
Şeker yükleme bende hala soru işareti ama özelde ki doktorum yaptır derse yaptırıcam sanırım çünkü gerek olmayan herşeye karşı çıkan bir doktor yaptır derse de mutlaka bi bildiği olacaktır :) yalnız bugün gittiğim doktor geçen muayene de bana tetanoza gerek yok dedi bugün de bi doz yaptır dedi kafamı karıştırdı onu yaptırmıycam inşallah evde filan doğurmam :))

Bilmiyorum canım şu an görünmez olup bir yerlere kaçmak istiyorum. Çok zor bir süreç. Ağzı olanın bilip bilmeden konuşacağı benim de yıpranacağım bir dönem. Maddi beklentim olmadığı için kanıt da toplamadım. Kariyerim iyi çok şükür. Muhtaç değilim kimseye.tek sıkıntım ağırlaştım bu aralar. Tek başıma zor olacak herşey.
Canım bence evli bir erkeğin yapmaması gereken bir hareket bende arada telefonu kurcalarim öyle bir şey görmedim ama bebeğin var onun için hemen karar verme surundur ama anlasın vazgecilmez olmadığını

Ben ayda 1 kez gidiyorum canım bir sıkıntım olmadığı sürece ayda 1 kontrollerimm
Kızlar okuyorum da ne sık kontrole gidiliyomus.acaba bende mi problem.en son 1 ay önce gitmiştim.bide cuma gittim oda kanama oldu diye.acaba az mi kontrole gidiyorum icime şüphe düştü simdi

Kocaman bitter yedim bir kıpırtı birşey hissedeyim diye yok banamısın demiyor nazlı kızım, muhtemelen adını inci koyacağım. Aslında inci sare ye daha yakınım ama kimse iki isimli istemiyor
Çikolatali dondurma da işe yarıyor canım.yada çok yemedigin birseyi yiyince de hareketleniyo:) meselâ ben nohut hiç yemem geçen yedim yerinde durmadı hic:)

Canim çukurambar hekimcenceter da Reyyan Özcan Temizkan.
Kesinlikle arastir. Mukemmel bir insan :) Kendisini whatsappdan aklima takilan her konuda rahatsz edyorm sagolsun hemen donus yapar. Muaynelerde bi okadar ilgili ve herseyden onemlisi insanligi, insana deger verişi vs vs vs sabaha kadar övebilirim onu. :)
Yaaa ilk kez duyuyorum adını tamamdır canım aklımda hemen araştırayım saol:)

Back
X