2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende bugün minnağımı hissettim herhalde oydu böyle karnımın solunda pıt pıt atıyodu o mu net bilmiyorum ama oydu galiba ya böyle nabız dan daha hızlı atıyodu dışardan görülüyordu bebişim mi ki tam emin değilim
Bebegin cnm. Ben ilk oyle hissedince doktora sormuştum :) bebek hareketi dedi

Amin inşalalh geç olsun da güç olmasın büyüdüler artık. :emir_bebek:
Şöyle bi bakıyorum da zaman nasıl geçiyor en son cinsiyetleri ne diye tahminler ediyorduk zaman su gibi akıyor senin doğum hayırlısıyla Mayıs sonu galiba canım bize de11 haziran dedi doktor

Aynen canım.. Gaz ile karışıyor en başlarda.. Bende de ard arda balon patlıyor gibiydi, gaz dedim.. 1-2 hafta sonra bebek olduğu kesinleşti çok şükür.. U Umutt19

İnşallah canım, üzücü haberler moral bozuyor maalesef.. Streste direk kasılma yapıyor..
Aynen, rahim ağzı ölçümü diye geçiyor ve karından muayene ile gayet rahat ölçülüyor.. Detaylıda ölçtüler.. Bakalım normal zamanda doktorumda ölçer herhalde, hiçbirşey yok zaten.. Rahmi görüntüleyip, bebek boyu ölçer gibi, iki nokta belirleyip ölçüyorlar..
hımmm kolaymış. alttan mı dedim bende

Şöyle bi bakıyorum da zaman nasıl geçiyor en son cinsiyetleri ne diye tahminler ediyorduk zaman su gibi akıyor senin doğum hayırlısıyla Mayıs sonu galiba canım bize de11 haziran dedi doktor
Normalde tahmini doğumum 3 haziran. Yani 1 hafta var aramizda. ama sanırım mayıs sonu olur eğer bebek çıkmam da çıkmam diye inat etmezse içimden mayıs geçiyor:)

Kızlar bazen böyle minik bir yumruk şeklinde karnımdan dışarı bir baskı oluyor bebeğimin olduğunu biliyorum, genelde önce hareketleniyor sonra böyle toparlanıyor herhalde. Normal mi bu durum yoksa kasılıyor felan mı acaba ?
Kasılınca sert oluyor cnm.

Kızlar okuyorum da ne sık kontrole gidiliyomus.acaba bende mi problem.en son 1 ay önce gitmiştim.bide cuma gittim oda kanama oldu diye.acaba az mi kontrole gidiyorum icime şüphe düştü simdi
Ben de ayda 1 gidiyorum burda herkesin haftası farklı olduğu için belki size öyle gelmiştir. Bazı arkadaşlar 2 doktora gidip bi özel bi devlet 15 günde bir kontrole gitmiş oluyorlar. Riskli bir gebelik değilse ayda bir normal. Son ay haftada 1 çağıracaklar sanırsam.

Normalde tahmini doğumum 3 haziran. Yani 1 hafta var aramizda. ama sanırım mayıs sonu olur eğer bebek çıkmam da çıkmam diye inat etmezse içimden mayıs geçiyor:)
Hayırlısı olsun kuzum Hakkınızda ilk ya hc bsy bilmiyoruz doğumla ilgilibenim ağrı eşiğimde çok düşük nolur acaba biraz korku var bende de

Hayırlısı olsun kuzum Hakkınızda ilk ya hc bsy bilmiyoruz doğumla ilgilibenim ağrı eşiğimde çok düşük nolur acaba biraz korku var bende de
Aynen canim benim de hicbir fikrim yok
Ben şimdilik korkmuyorum. Normal doğumdan tabiki. Ama Ben de sezaryenden korkuyorum neden bilmiyorum ama ameliyat gibi daha zor geliyor. :KK43: hemen iyileşip kendi çocuğuma kendim rahatca bakmak istiyorum..
Dünyaya bir evlat getiriyorsun rabbim bi kolaylığını verecektir inşallah

Ben şimdilik korkmuyorum. Normal doğumdan tabiki. Ama Ben de sezaryenden korkuyorum neden bilmiyorum ama ameliyat gibi daha zor geliyor. :KK43: hemen iyileşip kendi çocuğuma kendim rahatca bakmak istiyorum..
Aynen ben de sezaryenden korkuyorum. Normal doğumu destekliyor diye evimin yakınında değilde başka semtte bi dr a gidiyorum hatta. İnşallah doğumlarımız herkesin gönlüne göre ve kolay olur...

Kızlar bazen böyle minik bir yumruk şeklinde karnımdan dışarı bir baskı oluyor bebeğimin olduğunu biliyorum, genelde önce hareketleniyor sonra böyle toparlanıyor herhalde. Normal mi bu durum yoksa kasılıyor felan mı acaba ?
Aynı şey 2 gündür var bende de. Tarif edemiyorum ama karnımın sağ tarafına anlık bişey oluyor. Özellikle oturup kalkarken. bir iki kez oldu, aynı tarif ettiğin gibi karnımdan dışarı baskı şeklinde ama 1-2 saniyelik bişey. Bebek hareketi bu kadar sert hissedilir mi acaba? Ben de rahimde kasılmaya bağladım bu akşam randevum var doktoruma soracağım.

Dünyaya bir evlat getiriyorsun rabbim bi kolaylığını verecektir inşallah
Ben de sezeryandan korkanlardanım :) Narkozundan ayrı korkuyorum, kesilip dikilmesinden ayrı. Ameliyat sonuçta :/ Allah kalbimize göre versin :)

Aynı şey 2 gündür var bende de. Tarif edemiyorum ama karnımın sağ tarafına anlık bişey oluyor. Özellikle oturup kalkarken. bir iki kez oldu, aynı tarif ettiğin gibi karnımdan dışarı baskı şeklinde ama 1-2 saniyelik bişey. Bebek hareketi bu kadar sert hissedilir mi acaba? Ben de rahimde kasılmaya bağladım bu akşam randevum var doktoruma soracağım.

Ben bebek hareketi olduğundan eminim çünkü öncesinde ve sonrasında hareket etmeye devam ediyor.. ama neden böyle oluyor bilmiyorum, benimde çarşamba var sorayım bi..

Ben 21de gittim..

20de olmaz mı ?

Ben bebek hareketi olduğundan eminim çünkü öncesinde ve sonrasında hareket etmeye devam ediyor.. ama neden böyle oluyor bilmiyorum, benimde çarşamba var sorayım bi..

20de olmaz mı ?
Ben 20 de randevu alacaktım, dr um bir hafta daha bekle biraz daha gelişince daha rahat ve ayrıntılı görünür dedi.. olmaz değil ama diğeri daha iyi sanırım

Back
X