2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ben uyyamiyorum gece uyumadan hiçbirşey yemememe rağmen reflu oluyor ne yesem uzanınca sanki çıkıcak çok kötü 1 haftadır. Böyle olan var mı aranızda
bende de var akşam resmen kıvrandım hatta girip buraya yazacaktım ama o sırada uykuya dalmışım , akşam çok aşırı yemekte yemedim ama hep ağzıma geldi geldi, şişkinliği de cabası... şimdi de açlıktan uyuyamıyorum uzun zamandır geceleri acıkmıyordum ben yine başa sardım. Bastırmak amaçlı su içtim yine midemden dışarı kaynamaya başladı.. reflünün çözümü var mı bilmiyorum ama yastığı yükseltmek rahatlatıyor çoğu kez

Kizlar ben uyyamiyorum gece uyumadan hiçbirşey yemememe rağmen reflu oluyor ne yesem uzanınca sanki çıkıcak çok kötü 1 haftadır. Böyle olan var mı aranızda
bunda o kadar olmuyor ama ilk hamilelikte çok fena olurdum yemeği erken yiyip üzerine çok fazla sıvı tuketmemeye çalış canım yastığını biraz diklestirebilirsin
bide en son çare rennie duo veya benzer bi ilaç kullanılabilir bi dr na danış bence
çok kötüdür ben ıyi bilirim onun sıkıntısını

Günaydınn .:KK25:
Hafif bi boğaz ağrısı , yutkunmakta zorlukla uyandım .
Ihlamur içiyorum zencefilli .
Inşallah şifayı kapmamışımdır .:dua:

Dün gece (geç saat) baktım bizimkinden hiiiiç hareket yok 3-4 saattir ... bi tedirgin oldum . Kalktım biraz şekerli bi şeyler tükettim , su içtim ııı ıhhh . Gittim epey bi yedimm :KK72:, sonra eşim geldi konuşmaya başladı ... hadi kızım bak annen panik kadındır , bi ses et ... sabaha kadar yazar durur şimdi kafasında :confused:... seni de beni de kendini de uyutmaz derken 7.4 şiddetinde iki tekme yedim:emir_bebek::KK200: ... muhtemelen yahu bi susun da uyuyalım şurda dedi :KK48:

Ama cidden endişelendim .
Bu sabahta mesele evet uyandı , günaydınlaştık ana kız :anne: ama o deli gibi dönmeler yok . Net 2-3 tekme :) yerinin daralması için henüz erken sanki ...

Herkese günaydın kızlar, Bugün ben bebeğimi göreceğim Insallah cinsiyeti öğreneceğiz hayırlısıyla. Topigin en son öğrenecek insanı :emir_bebek::halay:heyecanlıyım, hayırlısıyla bir görsek, Onun dışında baya bi hareketlendi maşallah , bazen erkek mi acaba diyorum çünkü oğlum da aynıydı maşallah hiç durmazdı :nazar:

Bulantısı hala devam eden benim gibi antikalar varmı ? Sabah lavaboya yetişemeseydim personelin üzerine çıkarmama ramak kalmıştı. Vitamin içmiştim aç karna yarım saat önce muhtemelen oda işe yaramaz artık tekrar almayacağım yarına nasip

Bulantısı hala devam eden benim gibi antikalar varmı ? Sabah lavaboya yetişemeseydim personelin üzerine çıkarmama ramak kalmıştı. Vitamin içmiştim aç karna yarım saat önce muhtemelen oda işe yaramaz artık tekrar almayacağım yarına nasip
Ben ne zaman vitamini aç karna içsem o zaman bulantı yapıyor, o yüzden artık akşam saatlerinde alıyorum

Günaydın herkese ne güzel herkes ufak tefek hissedenler depremler yaratanlar :KK70:varmış ya ben yahu benim minik kızım neden hissettirmiyor bana kendisini anası gibi uslu bir kız olucak sanırım biz de bu haftasonu detaylıya gidicez önce kontrol sonra detaylı bakalım bizde nasıl çıkacak rabbim herşeyin hayırlısını versin

Ayni durumdayim midem acayip yaniyo sanarsin alev topu var. Hem bu yuzden uyiyamiyorum hem artik rahat uyiyamiyorum durmadan uyaniyorum. Bazen sol kasigimda agri oluyo sende de oluyo mu

Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar

Birde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan

Günaydınn .:KK25:
Hafif bi boğaz ağrısı , yutkunmakta zorlukla uyandım .
Ihlamur içiyorum zencefilli .
Inşallah şifayı kapmamışımdır .:dua:

Dün gece (geç saat) baktım bizimkinden hiiiiç hareket yok 3-4 saattir ... bi tedirgin oldum . Kalktım biraz şekerli bi şeyler tükettim , su içtim ııı ıhhh . Gittim epey bi yedimm :KK72:, sonra eşim geldi konuşmaya başladı ... hadi kızım bak annen panik kadındır , bi ses et ... sabaha kadar yazar durur şimdi kafasında :confused:... seni de beni de kendini de uyutmaz derken 7.4 şiddetinde iki tekme yedim:emir_bebek::KK200: ... muhtemelen yahu bi susun da uyuyalım şurda dedi :KK48:

Ama cidden endişelendim .
Bu sabahta mesele evet uyandı , günaydınlaştık ana kız :anne: ama o deli gibi dönmeler yok . Net 2-3 tekme :) yerinin daralması için henüz erken sanki ...
Geçmiş olsun canım inşallah hastalığa cevirmez ..

Kısçene de maşallah, kafa dinlemek istedi galiba biraz :) bende dün ilk kez o güçlü tekmelerden yedim, kv kp yanımdaydı az daha sıçrayıp kalkıcaktım yerimden zor tuttum kendimi :)

Birde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan
Ben de de var canım hasta olduğum dönemden kaldı geçmiyor hiçbişey yapmıyorum

Evet canım ilk hamileliğimin üzerinden 5sene geçmediği için gerek yok demişti iki doktorda bugün ki gittiğim hatırlatma dozu istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum temmuzda tam 5 yıl olacak ben haziranda doğurmuş olucam ucu ucuna kurtarıyorum
Benim 8 yıl oldu tetanoz aşıların tüm dozunu vurdurdum.gerek yok dedi doktorum

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo hamislik.. ben ogluşumun tekmelerini de hissetmeye başladım Rabbime binlerce şükür bize bu duyguyu yaşattığı için :) isteyen herkese nasip olsun insallahh.. o benim mucizemmm:KK200: alışverişe falan başladınız mı her konuda kararsız kalıyorum:KK51:

kızlar merhaba dunden berı kasıklarda vbe belımın tek bır yerıne bıcak gırıp cıktı baska tarfta yok agrı bır nokta belımdekı kızlar 20 gundur falan yazıyla nasıl ıfade edecem bılemden yazıyorum eger benım gıbı bunu yasayanlar varsa yada neden oldugunu bılemıyorum rahımımde hep agrı var sancı kasık agrısı degıl bahsettıgım sankı orası hamlamıs hanı spor yaparsın agrı olur ya rahımde yatarken donerken saga sola yuruklen hep agrı oluyor sankı oraya bırı tekme atmıs oyle bır agrı sızce neden oluyor

selam kızlar, son 4 gündür foruma giremedim umarım herkes iyidir.. sabah maalesef eşimle azcık bir gerginlik yaşadık ki 4,5 senelik evliyiz ağzımızdan kötü bişi çıkmamıştır birbirimize ama bu sabah ilk defa benim ağzımdan çıktı nasıl olduysa kendimi çok kötü hissediyorum sonra geri vites alıp o an özür de dilemedim şimdi de onun gerginliğiyle akşam olmasını bekliyorum bugün geçmez artık bana :(

Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye

Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar

bizim hastane broşüründe 18-23 haftalar arası yapıldığı yazıyor

Back
X