- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.481
Ay Maşallah kuzucuğa ya.Bide doktorlar sana benziyor ya da babasına benziyor diyorlar nasıl anlıyorlar çözemedimEki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dediAy parcasi benim kizim minik prensesim
![]()

Canım ben 1.77 yim en son öyleydim hastanede ölçüldüğümde(her yerde farklı çıkıyor :)) ) ama o dediğin ağrılar 3. ayımdan beri var bende boyum uzun ondan mı diyordum.Demek tüm hamileler aynı şeyi yaşıyor :)Evet benim de yemekten sonra daha çokçok erken başladık bu şikayetlere ya Allah hayır etsin sonumuzu. Sen de mi minyonsun? Sanırım kısa olduğum için rahim çabuk tırmandı kaburgalara doğru. Belki tam oraya kadar çıkmamıştır ama mideyi yukarı itiyo iste
Sorma bizimki de öyle ama ne yalan söyliyeyim bende biraz tırsağım 2.5 3 aydır tık yok bizde de bundan sonrada olmaz zaten sanırsam(aslında kadının ne istekli olduğu dönem bu dönemler ama işte korkularAy benim hamilelik günlüğümde neler yazıyor aynen babamız çok hassas korkuyor birşey olacak diye yaklaşmıyor 5 aydır askerlik arkadaşı gibi takılıyoruz daha bunun 4 ayı var lohusa zamanı var üzülüyorum valla onun adına![]()