- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.601
Kizlar bende henuz bise surmuyorum gobegime :/ ama yavastan kasinmaya basladi sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm e bebekte indirimden aldım 500 luk iki şişe şampuan 1 tane bebek yağı 1 tane vucut sampuani 2 tane pisik kremi aldım 3 -4 ay yeter diye dusunuyorumBakim seti olarak nekadar cnim sebamed?bende chicco yada uni baby alalim diodum
Devlette oyle oluyor bizim maaslarda sskdan yatiyor ya Aylik aliyorsun ya topluBu para kime veriliyor çözemedim gitti.. Devlette çalışan kişiler için; 16haftalık yasal izin süremizde zaten maaşımız yatmıyor mu?
Cnm e bebekte indirimden aldım 500 luk iki şişe şampuan 1 tane bebek yağı 1 tane vucut sampuani 2 tane pisik kremi aldım 3 -4 ay yeter diye dusunuyorum
Ben her banyodan sonra suruyorum memnunumKızlaaar çatlatlıklar için Hindistan cevizi yağı diyorlar var bilen yada kullanan
Hastanede hijyenik koşullarda doğum yapacağım için gerek olmadığını söyledi bana birisi prof. Tüp bebek doktorum diğerine de çok güveniyorum. İkinciyi yaptırmayacağım o yüzdentetanoz aşısı mi,benim doktorum da yaptırmayın dedi ama neden diye soramadım size açıkladı mi doktorunuz, bir de forumda anladığım kadarıyla yarısının doktoru yaptır yarısınınki yaptırma diyormuş,bu da kafa karışıklığı oluyor bizim icin
Önümüzdeki ay yapılacak ama emin değilim doktor bana bıraktı,rutin tarama dedi 50 Gr ile baslaniyormus aslında merak ettiğim sonucunda bebekte olup olmayacağı anlaşılıyor mu yoksa sadece anne için mi yapılıyorKizlar seker yuklemesi yaptrdinzmi
Ben de sürüyorum,nemlendirmesi diğer kremlere göre daha uzun oluyorBen her banyodan sonra suruyorum memnunum
Kizlar seker yuklemesi yaptrdinzmi
Ben iki üç gün öncesi tam sağ göğüs altın da öyle hissettim daha çok böyle hızlı kalp atışı gibiydi bendekiBebeğin hıçkırıkları sanırım bebeğin ard arda tekme atıyor gibi his yaşatması
Hıçkırıgıdır belki :) Ben hiç anlamıyorum vAllah hareket etti diyorum her yaptıgı şeye :)Ben iki üç gün öncesi tam sağ göğüs altın da öyle hissettim daha çok böyle hızlı kalp atışı gibiydi bendeki
O zaman benımkisi hıçkırıyor ara ara oluyor cunku ama ben hareketidir diyordum.Hıçkırıkları belli oluyor kızlar. Oynarken içinde geziyor ama hıçkırığı daha şiddetli ve ard arda oluyor tekme atar gibi hatta bazen uzun sürebiliyor.
Kizlar seker yuklemesi yaptrdinzmi
Ben de sürüyorum,nemlendirmesi diğer kremlere göre daha uzun oluyor
A101, şokta satılıyor. Gratis,watsons,rossman gibi kozmetik magazalarındada satılıyor aktarlardada vardırNerden temin edebiliriz cnm bu hindistan cevizi yagini???