- 11 Ocak 2017
- 4.511
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.621
O zaman benımkisi hıçkırıyor ara ara oluyor cunku ama ben hareketidir diyordum.
Bende öyle saniyordum da ayırt edebiliyorum artık büyüyor bebişlerimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman benımkisi hıçkırıyor ara ara oluyor cunku ama ben hareketidir diyordum.
Benim öyle değil. Onun sebebini merak ediyorum. Siz 4000 tl aldığınızı söylüyorsunuz. Bense 130 tl. Niye böyle bir fark var? Bu parayı kimler alabiliyor?Soyle dusun 3 4 ay daha Maas aliyorsun gibi aya bolunce maasin kadar falan oluyor
Canım sen neden bu kadar telaş yaptın? Aslında arkadaşlar çok yazdılar sana, alınacakları.. İnternete hastane çantasında neler olmalı yaz.. Oradakileri kaydet.. Onların dışında bir kaç kıyafet daha alırsın, yatağı hazır olur.. Banyo malzemeleri hazır olur tamam.. Gerisini bebeğinin büyümesine ve ihtiyaçlarına göre ya eşine aldırırsın ya netten sipariş verirsiniz.. Hemen ayaklanan insanlar var zaten.. En geç iki haftaya bizde dışarı çıkabiliriz gibi, inşallah çıkarız yani..Kizlar biri bana yazsin yaz bebegi icin alinacaklari daha dogrusu yetecekleri.herkes bise diyo wala kafam karisti ayyyy :/
Canım acaba sen doğum izninde iken maaşını almaya devam ettin mi? Sana yatan süt parası olabilir.. Anladığım kadarıyla ; analık parası, süt parası ve ilk çocuk parası var.. Bunların hepsi ayrı..Benim öyle değil. Onun sebebini merak ediyorum. Siz 4000 tl aldığınızı söylüyorsunuz. Bense 130 tl. Niye böyle bir fark var? Bu parayı kimler alabiliyor?
Maaşımı aldım canım. Bu bahsedilen şey farklı öyleyse. Sağ ol.Canım sen neden bu kadar telaş yaptın? Aslında arkadaşlar çok yazdılar sana, alınacakları.. İnternete hastane çantasında neler olmalı yaz.. Oradakileri kaydet.. Onların dışında bir kaç kıyafet daha alırsın, yatağı hazır olur.. Banyo malzemeleri hazır olur tamam.. Gerisini bebeğinin büyümesine ve ihtiyaçlarına göre ya eşine aldırırsın ya netten sipariş verirsiniz.. Hemen ayaklanan insanlar var zaten.. En geç iki haftaya bizde dışarı çıkabiliriz gibi, inşallah çıkarız yani..
Hiç kafana takma.. Mesela ben 12 tane çıtçıtlı body aldım, çorap ve bir battaniye.. Daha bu kadar.. İki tane hastane çıkışı alırız.. Evde giymek için 2-3 pijama, 2 tulum, ağız bezi, havlusu, bebek bezi tamamdır..
Canım acaba sen doğum izninde iken maaşını almaya devam ettin mi? Sana yatan süt parası olabilir.. Anladığım kadarıyla ; analık parası, süt parası ve ilk çocuk parası var.. Bunların hepsi ayrı..
69 tl ye buldum gittigidiyordaBakim seti olarak nekadar cnim sebamed?bende chicco yada uni baby alalim diodum
vuhuuuuu :)Benimde yeme içme programım bu ama bir eksikle. Abur cubur da ekle üstüne![]()
anladım canım tabi bebiş gıdasız kalmasınKeşke yiyebilsem ama olmuyor :) Doktorum o yüzden günde 4 tane progeny f ve 1 ferro sanol verdi takviye olarak
Memurlar alamıyor toplu olanı kurum sen doğum öncesi ve sonrası yasal izindeyken maaşını yatırdığı için. Sgk lı işçi anneler alabiliyor. Bize sözleşmeli olarak atanan arkadaşlar vardı. Hem kurum maaş yatırdığı hemde sgk yatırdığı için sgk ya iade etmişlerdiBenim öyle değil. Onun sebebini merak ediyorum. Siz 4000 tl aldığınızı söylüyorsunuz. Bense 130 tl. Niye böyle bir fark var? Bu parayı kimler alabiliyor?
Ben böyle olacağını bilsem yıllık izin alırdım. Servis yarım saat gecikti taksi cagiracaktim en erken yarım saat dediler. Damarımda kanım dondu. Inşallah hasta olmamGünaydın kızlar buz gibi bir hava var yavaş yavaş karda atıştırıyor üşüdüm valla
Aynen.. Bazı sgk lı çalışanlar maaşlarını alamıyormuş birkaç ay.. Doğumdan sonra devlet o alamadıkları parayı toplu yatırıyormuş.. Maaşını alanlara sadece süt parası ve çocuk parası veriliyor.. Senin aldığında o, süt parası..Maaşımı aldım canım. Bu bahsedilen şey farklı öyleyse. Sağ ol.
The lifeco markasinin hindistan cevizi yağını kullanıyorum Watsons'ta Shiffa home markasının da var ama diğeri daha orjinale yakın geldiNerden temin edebiliriz cnm bu hindistan cevizi yagini???
Günaydın tatlım.. Bunlara ek bende işe gidiyorumGünaydın kızlar buz gibi bir hava var yavaş yavaş karda atıştırıyor üşüdüm valla
Bekleyeceklerden biri de benim özel sektörde çalışıyorum nisan sonu gibi izine ayrılacağım ve o günden doğum zamanına kadar da para almayacağım dört ay yani sonra toplu olarak verecekler maaşımız aslında ama doğum parası diye geçiyorAynen.. Bazı sgk lı çalışanlar maaşlarını alamıyormuş birkaç ay.. Doğumdan sonra devlet o alamadıkları parayı toplu yatırıyormuş.. Maaşını alanlara sadece süt parası ve çocuk parası veriliyor.. Senin aldığında o, süt parası..
İnşallah maaşımızı almaya devam ederiz.. Sonradan alınsa da, o birkaç ay beklemek zor olur..
Ben de bende yataktan çıkasım yok yeminle offf doğursak ta evde olsakGünaydın tatlım.. Bunlara ek bende işe gidiyorumne hoş..
Günaydın inşallah canımGünaydın mutlu haberler alacağımız bir gün olur inşallah![]()
Aynen.. Bazı sgk lı çalışanlar maaşlarını alamıyormuş birkaç ay.. Doğumdan sonra devlet o alamadıkları parayı toplu yatırıyormuş.. Maaşını alanlara sadece süt parası ve çocuk parası veriliyor.. Senin aldığında o, süt parası..
İnşallah maaşımızı almaya devam ederiz.. Sonradan alınsa da, o birkaç ay beklemek zor olur..