Ya bu konuda arkadaşlar benimde ergenlik dönemine ait çatlaklarım var,ben o dönemdede ünlü bir bebe yağını kullandım ama çatladım yine.Şuan vazelin kullanıyorum arada arko krem çok memnunum.Hatta o çatlaklarımın içinde kırzımsı noktalar olur gibi oluyor hemen sürüyorum,o günler günde 2 kere sürüyorum sabah-akşam,hemen geçiyor.Yoksa çatlayacak biliyorum ama vazelin özellikle rosese'in süper.Bu arada arifoğluna soğuk pres hamilelik için özel karışım yaptırdım hemde 2 yıl önce 100 lira vermiştim(içinde kakao ,gül yağı...yağlar var-5-6 çeşit yağ var içinde) onuda kullanıyım dedim ama o pek etkili değil sanki cildim onu çabuk çekiyor.Vazelin tek geçerim,bilgi vereyim dedim ama vazelin değil onda dikkat edin bu 3. vazelinim diğerleri çok kalitesiz çıktı
aaa evet aynıyız ya kız.Bana doktor simitmi yiyorsun dedi,bingo dedim.Kes dedi kestim ama yine alıyorum.ekmeği pilavı makarnayı kes yada azalt dedi.Azalttım ama işe yaramıyor.Doymak için diğerlerine saldırıyorum.Eşim beynirimi çorbamı görünce "öksüz doyuran" tabağı hazırlamışsın diyor dalga geçiyor.Kız ben AÇIM AÇÇÇÇÇÇ. Aç geziyorum ama yine bu kilo ama burada milletin yediklerini duyunca şok oldum tabi öyle kilo alınmazki,acıkmıyor demekki milet.Düşün ilk 3 ayda ben okula kahvaltıya dürüm götürüyordum

Sen napıyorsun bu konuda??
bana doktorum(sağlık ocağı) gerek yok dedi yükleme yapmaya onun yerine bir iki test var dedi kanla bakacağız ona dedi.O bize ipucu verecek şekerle ilgili dedi.Ben sadece kan verdim sonuçta temiz dedi.
Bu arada çok yazmışım özür dilerim her zaman giremiyorum geçmişi okuyunca cevap vermek istediğim eklemek zorunda kaldım