2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Memurlar normal maaşlarını alıyor diye biliyorum ama memur olan arkadaşlar daha hakimdir konuya
arkadaşlar bizde öyle toplu yatırma ya da paranın 3/2 falan yok.Sadece aynı maaşını almaya devam ediyorsun.Öğretmenlerde öyle yani diğerleri de öyledir.Ama sizde artık devlete geçtiniz dimi (haberlerde devlet himayesine alındı diye duymuştum,hatalıysam aydınlatın kusuruma bakmayın:oops:)eğer öyleyse size de bizim gibi yatırabilirler.

arkadaşlar bizde öyle toplu yatırma ya da paranın 3/2 falan yok.Sadece aynı maaşını almaya devam ediyorsun.Öğretmenlerde öyle yani diğerleri de öyledir.Ama sizde artık devlete geçtiniz dimi (haberlerde devlet himayesine alındı diye duymuştum,hatalıysam aydınlatın kusuruma bakmayın:oops:)eğer öyleyse size de bizim gibi yatırabilirler.
Ah keşke oyleolsa ama iş verenin insiyatifinde herşey o yüzden her yer kafaya göre.
En son ablam.dogum yaptı ve toplu aldi

A Arya92 yani aslında dediğim gibi olmalı.Yani sırf devlete laf olsun diye mi geçtiniz.Yani ne bileyim devlete geçme istemenizin nedeni iş güvencesi,daha ılımlı koşullarda çalışmanızı sağlamak ve hakettiğiniz maaşı almak değilmi.Uyuz oluyorum ben şu özel sektöre,aslında zenginlere anca paralarını katlasınlar,belki zamanla devlet ona da müdahale eder.Ya inşallah istediğin gibi olur ne diyeyim arkadaşım

Ya benim çok önceden kalma var çatlağım dolu yani ama geriliyor yine de vücut olmasın devamı bari
Ya bu konuda arkadaşlar benimde ergenlik dönemine ait çatlaklarım var,ben o dönemdede ünlü bir bebe yağını kullandım ama çatladım yine.Şuan vazelin kullanıyorum arada arko krem çok memnunum.Hatta o çatlaklarımın içinde kırzımsı noktalar olur gibi oluyor hemen sürüyorum,o günler günde 2 kere sürüyorum sabah-akşam,hemen geçiyor.Yoksa çatlayacak biliyorum ama vazelin özellikle rosese'in süper.Bu arada arifoğluna soğuk pres hamilelik için özel karışım yaptırdım hemde 2 yıl önce 100 lira vermiştim(içinde kakao ,gül yağı...yağlar var-5-6 çeşit yağ var içinde) onuda kullanıyım dedim ama o pek etkili değil sanki cildim onu çabuk çekiyor.Vazelin tek geçerim,bilgi vereyim dedim ama vazelin değil onda dikkat edin bu 3. vazelinim diğerleri çok kalitesiz çıktı

Kizzzzz ayniymisiz ya. Ben de hamiellikten once hep 57 58 tim. Doktorum 6 haftalikken olan kilomu baz aldi yani 60la basladim saydi. Şuan dedigin gibi 73.600 filanim.kendime inanamiyorum ama dogumdan sonra insaALLAH verebilirim diyorum. Yoksa halimiz:skandal:senin doktorun birsey diyor mu yavas ol hizli alıyosun diye
aaa evet aynıyız ya kız.Bana doktor simitmi yiyorsun dedi,bingo dedim.Kes dedi kestim ama yine alıyorum.ekmeği pilavı makarnayı kes yada azalt dedi.Azalttım ama işe yaramıyor.Doymak için diğerlerine saldırıyorum.Eşim beynirimi çorbamı görünce "öksüz doyuran" tabağı hazırlamışsın diyor dalga geçiyor.Kız ben AÇIM AÇÇÇÇÇÇ. Aç geziyorum ama yine bu kilo ama burada milletin yediklerini duyunca şok oldum tabi öyle kilo alınmazki,acıkmıyor demekki milet.Düşün ilk 3 ayda ben okula kahvaltıya dürüm götürüyordum :oops:Sen napıyorsun bu konuda??

Bn yaptirmak istemiyormmm :KK43:insallah doktor zorlamaz konustm yaptirmak istemiyorm diye ama bilemiyorm
bana doktorum(sağlık ocağı) gerek yok dedi yükleme yapmaya onun yerine bir iki test var dedi kanla bakacağız ona dedi.O bize ipucu verecek şekerle ilgili dedi.Ben sadece kan verdim sonuçta temiz dedi.
Bu arada çok yazmışım özür dilerim her zaman giremiyorum geçmişi okuyunca cevap vermek istediğim eklemek zorunda kaldım

22hafta rutin kontrol olabilir.ben 21in sonunda gitmiştim bana şeker trsti için randevu vermişti ve tam kan tam idrar testi istemişti 24-25 haftalarda bunları istedi.
Devlet Hastanesi'ne gidersen yine sana gün verir şeker için tahlillerin de orda yaptırmış olursun
Şeker yüklemesi için randevumu gerekli direk gittigimiz gün yaptıramazmiyiz?

Kizlar ya size bisey sorcam. Benim gun icinde agzimda kotu bi tat olusuyor agiz kokusu var surekli. Hani dis fircalamayla gecen bsey degil midemden geliyor sanki. Acaba kullandigimiz ilaclardan mi bu durumu yasayan var mi?

İyiki söyledin yaa ben kolanya şişesi düşünüyodum bunlar çok daha güzel. Bende bunlardan yaptırırım heralde. 3,5 a kütüklü mum var ben onları beğendim.

Bisi sorcam biz hastaneye gelenler icin(ki bize gelen olmaz gurbetteyiz ve bulundugum ilde degil bi ilçede dogum yapicam gbi duruyor) bunlardan yaptirsak mevlutte ne yaptircaz.cikolata alcam tabiki ve bisey magnet fln yaptirmak istiyorum ama cok heves ettigim bi seyi dogumda mi mevlutte mi yaptirayim bilemiyorum.dogumda yaptirrsam otekine ne kalıyor.ben cozemedm bu isi sizler nasi yapcaksnz kizlar

Kızlar hastanedeyim şu an şeker yüklemesi için 50'lik dektroz içtim. Bildiğiniz elmalı gazoz ve şekeri sandigimdan çok daha az, kola çok daha şekerli. İçimi çok kolay ve mide bulantısı falan hicbirsey yok çok rahatım.
Yaptırmakta tereddüt eden arkadaşlarım varsa etmesin kesinlikle, gözü kapalı yaptırabilirsiniz.
Anne karnında ve doğumdan sonraki süreçte bebeğin sağlığı için hamilelik diyabeti olup olmadığını öğrenmek ve ona göre önlem almak çok önemli.

Bisi sorcam biz hastaneye gelenler icin(ki bize gelen olmaz gurbetteyiz ve bulundugum ilde degil bi ilçede dogum yapicam gbi duruyor) bunlardan yaptirsak mevlutte ne yaptircaz.cikolata alcam tabiki ve bisey magnet fln yaptirmak istiyorum ama cok heves ettigim bi seyi dogumda mi mevlutte mi yaptirayim bilemiyorum.dogumda yaptirrsam otekine ne kalıyor.ben cozemedm bu isi sizler nasi yapcaksnz kizlar

Gurbettesin madem çikolata hastane için yeter mevlütte yaptırırsın

Günaydin kizlar
Ya bisey sorcam bebis dün geceden beri hic durmadi kipit kipir hep. Bu saat oldu hala durmuyor. Normal mi aceba. Bugünlerde devamli bi pimpiriklik var üzerimde. Saliya doktor randevum var.
Ha birde ben bu güne kadat sadece 1.3 kg almisim. Gerci kiloluydum 90 kg ile hamile kalmistim. Ama bebek gelisiyormu aceba? Devamli da cikariyorum. Belli oldugu gibi kafamda deli sorular :kızgın:

Günaydin kizlar
Ya bisey sorcam bebis dün geceden beri hic durmadi kipit kipir hep. Bu saat oldu hala durmuyor. Normal mi aceba. Bugünlerde devamli bi pimpiriklik var üzerimde. Saliya doktor randevum var.
Ha birde ben bu güne kadat sadece 1.3 kg almisim. Gerci kiloluydum 90 kg ile hamile kalmistim. Ama bebek gelisiyormu aceba? Devamli da cikariyorum. Belli oldugu gibi kafamda deli sorular :kızgın:
Normal cok kıpırdaması bazen olur hiç kıpırdamaz. Bebeginin kilosu hakkında doktorun bilgi verir zaten . Herşey normal diyorsa bi sorun yoktur Allah'ın izniyle❣

Kızlar doktordan geldim 25 hafta olduk bugün.:dondurma:.

Ne zaman devlete gitsem moralim bozuluyor zaten özellerde bebeğimin kilosu iyi çıkarken devlette 1 hafta geri çıkıyor kafayı yicem artık hiç gidesim gelmiyor yaa.:KK12:

İş gibi takip için her hafta gitmem gerekiyor birde perinatoloji ye yönlendirdi.. Pazartesi için randevu aldım mecbur sonra cuma gibi özele gidip moralimi düzeltmek istiyorum sonra ne zaman gel deselerde 1 aydan önce gitmek istemiyorum yaa.. Oğlumda preeklampsi oldum ama en azında aylık oluyordu ve strese girmiyordum:KK43:

Ben de anakucagi da var ama babynest ı İlk zamanlar aramıza falan da yatirirsak diye aldım ve gündüz koltukta yerde vs. Almadım hatta anam alacak ama kesin istiyorum :))
Biz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta bence

Biz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta bence

bebekle aynı yatakta yatmak çok zor ve tehlikeli canım ilk zamanlar uykusuzluk çok oluyor bu yüzden uyuyakaldığın zaman derin bir uyku oluyor Allah korusun bebeğin üzerine yatma durumu vs olabilir bigün yine uykusuz gecelerde bir dalmışım uyandım yatağın içinde deli gibi bebeğimi arıyorum eşimi de panikle kaldırdım kalk diyorum çocuk yok battaniyeyi aldık elimizde sirkeliyoruz bebeği bulcaz güya :) o an kabus gibiydi ama bebek beşikte uyuyormuş kafa kalmıyor insanda o dönemlerde...

Ya bu konuda arkadaşlar benimde ergenlik dönemine ait çatlaklarım var,ben o dönemdede ünlü bir bebe yağını kullandım ama çatladım yine.Şuan vazelin kullanıyorum arada arko krem çok memnunum.Hatta o çatlaklarımın içinde kırzımsı noktalar olur gibi oluyor hemen sürüyorum,o günler günde 2 kere sürüyorum sabah-akşam,hemen geçiyor.Yoksa çatlayacak biliyorum ama vazelin özellikle rosese'in süper.Bu arada arifoğluna soğuk pres hamilelik için özel karışım yaptırdım hemde 2 yıl önce 100 lira vermiştim(içinde kakao ,gül yağı...yağlar var-5-6 çeşit yağ var içinde) onuda kullanıyım dedim ama o pek etkili değil sanki cildim onu çabuk çekiyor.Vazelin tek geçerim,bilgi vereyim dedim ama vazelin değil onda dikkat edin bu 3. vazelinim diğerleri çok kalitesiz çıktı

aaa evet aynıyız ya kız.Bana doktor simitmi yiyorsun dedi,bingo dedim.Kes dedi kestim ama yine alıyorum.ekmeği pilavı makarnayı kes yada azalt dedi.Azalttım ama işe yaramıyor.Doymak için diğerlerine saldırıyorum.Eşim beynirimi çorbamı görünce "öksüz doyuran" tabağı hazırlamışsın diyor dalga geçiyor.Kız ben AÇIM AÇÇÇÇÇÇ. Aç geziyorum ama yine bu kilo ama burada milletin yediklerini duyunca şok oldum tabi öyle kilo alınmazki,acıkmıyor demekki milet.Düşün ilk 3 ayda ben okula kahvaltıya dürüm götürüyordum :oops:Sen napıyorsun bu konuda??

bana doktorum(sağlık ocağı) gerek yok dedi yükleme yapmaya onun yerine bir iki test var dedi kanla bakacağız ona dedi.O bize ipucu verecek şekerle ilgili dedi.Ben sadece kan verdim sonuçta temiz dedi.
Bu arada çok yazmışım özür dilerim her zaman giremiyorum geçmişi okuyunca cevap vermek istediğim eklemek zorunda kaldım
Hahhahaha bunkadar olur vallahi. Ilk 3 ay okula yarim ekmek arasi domates peynir tostu hazirlayio yiyodum sabahki yediklerim de cabasiydi. Eve gelince aksama kadsr ye. Ekmegi o kadsr cok yedim ki ilk 3 ay o yuzden cok kilo aldim galiba.simdi deidgin gibi azaltmaya çalışıyorum ama nafile fayda etmiyo:) daha dun makarna yedim bi tabak.kocam da bana diyo kiz askim sen boyle degildin inanamiyorum sana diyo. Galiba nazarlara geldim ama iki haftadir ishalle kusmayla ugrasiyorum cok sukur iki hafyadir 73 kilodayim yoksa iki haftada iki kilo daha alirdim kesin:skandal:herkes nasil almıyor imreniyorum valla

Back
X