2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim öyle değil. Onun sebebini merak ediyorum. Siz 4000 tl aldığınızı söylüyorsunuz. Bense 130 tl. Niye böyle bir fark var? Bu parayı kimler alabiliyor?
Sizin o dediğiniz farklı birşey sanırımı Doğum parası çalışan çalışmayan herkese benim dediğim ssklı çalışana Doğum iznine çıktığında SSK’dan ödenen para şu an çalışmadığım için onu almayacağım sadece Doğum parası alıcam o da ufak bi Mevla ne kadar hatırlamıyorum

Evet canım yazdı uromisin.
Idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma kadar götürür 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Bunu suya karıştırıp uyumadan önce içicem işte geçer inşalla..
5-6 lökosit yazıyor canım
Hımm hafifmiş seninki tamam, geçer diye umuyorum tek dozda. Geçmiş olsun tekrar

Süt parası ve çocuk parasi çalışan çalışmayan annelere bir kereye mahsus zaten süt parasi 133 TL
Çocuk parasi 1.cocuk 300
2.cocuk 400
3.cocuk 600 TL

Yani.aslinda o yüksek meblağ çalisan annenin maaşı rapor parası olarak geciyor
Nasıl yani cnm ben şimdi çalışmıyorum bende süt ve çocuk parasi alabiliyomuyum ne iyi olur alsam

Kızlar şimdi komşumdan geliyorum 2 buçuk aylık bebeği var hastaneye gitmesi gerekti annesinin de eli alçıda olduğu için benden rica etti gidip bakarmısım diye bugüne kdr hiç başkasının bebeğini kucağıma bile almadım çok zorlandım anneannesi altına bakabilirmsn dedi onda bile bi yerine bişey olcak diye çok korktum kucağıma almam gerekti nasıl tutucağımı bilemedim kundak yapalım dedi onu bile zor yaptım şuan ben kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakıcam diye çok korktum ya kursa falan mı gitsem annem gelcek yanıma ama oda kaç senedir bebek falan bakmamış inşlah annem yardımcı olur yoksa ben oturup ağlarım heralde
Cnm bebegin doğduğunda o da genlerine otomotikmen yüklenmiş oluyor sanki kırk yıllık anne gibi oluyorsun başkasının bebeğini tutamazKen rabbimin mucizesi işte o yüzden hiç merak etme allah kolaylık veriyor

Kuzum geldim. Telefonum yok ya eskı telden de gırilmiyor. Sizleri cok merak edıyodum bende inşallah hepiniz ıyısınızdır Sizleri cook özledim. Bugun annemlerdeyim onun telefonundan girdim. Sizi cook seviyorum yarın ikinci aşı var cumartesı de kontrol heyecanlıyım bı ay oldu miniği görmiyeli:KK200::KK200::KK200:

Kızlar şimdi komşumdan geliyorum 2 buçuk aylık bebeği var hastaneye gitmesi gerekti annesinin de eli alçıda olduğu için benden rica etti gidip bakarmısım diye bugüne kdr hiç başkasının bebeğini kucağıma bile almadım çok zorlandım anneannesi altına bakabilirmsn dedi onda bile bi yerine bişey olcak diye çok korktum kucağıma almam gerekti nasıl tutucağımı bilemedim kundak yapalım dedi onu bile zor yaptım şuan ben kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakıcam diye çok korktum ya kursa falan mı gitsem annem gelcek yanıma ama oda kaç senedir bebek falan bakmamış inşlah annem yardımcı olur yoksa ben oturup ağlarım heralde
Korkma canim bende aynen oyle hicbir sey bilmiyordum hatta hastanede hemsirilere soruyordum nasil alayim.kucagima bezini nasil.degistircem gösterirmisin diye rica ettim hemsireden yani alisirsin hic stres yapma

Kuzum geldim. Telefonum yok ya eskı telden de gırilmiyor. Sizleri cok merak edıyodum bende inşallah hepiniz ıyısınızdır Sizleri cook özledim. Bugun annemlerdeyim onun telefonundan girdim. Sizi cook seviyorum yarın ikinci aşı var cumartesı de kontrol heyecanlıyım bı ay oldu miniği görmiyeli:KK200::KK200::KK200:
Anladim canim sen iyi olda bizde seni ozledik. Merak ettim iyi olmana sevindim. Minigindende guzel haberler alırsin insallah:KK200::KK200::KK200:

Arkadaşlar günaydın.. nasıl tarif etsem tam bikini bölgesi karın alt bölgem ara ara semsert oluyor.. ağrı yada sızı yok.. Bebek toplanırken farketmiştim ama toplanmadanda oluyor.. doktoruma mesajla anlattım normal dedi ama içim hiç rahat değil.. normal mi sizce kafayı yicem :110::eek::kızgın:

Arkadaşlar günaydın.. nasıl tarif etsem tam bikini bölgesi karın alt bölgem ara ara semsert oluyor.. ağrı yada sızı yok.. Bebek toplanırken farketmiştim ama toplanmadanda oluyor.. doktoruma mesajla anlattım normal dedi ama içim hiç rahat değil.. normal mi sizce kafayı yicem :110::eek::kızgın:
Sanırım kasılma oluyor benimde öyle olmuştu geçen hafta,bekle geçmezse ve sıklaşırsa doktora git derim canım,benim 4 dakkada bir oluyodu en son acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o sebep oluyormuş ama bunun harici bi çok şey sebep olabilirmiş.

genelde bebek tek bir yerde top gibi toplanıveriyor bende ilk hamileliğimdeçok olmuştu şimdi de zaman zaman sertleşme oluyor dr da normal demiş içini ferah tut canım

merak etme 1-2 haftaya her şeye alışıyorsun :) ben de ilk zamanlar ne tutabiliyordum ne giydirebiliyordum bir süre sonra alışılıyor. 1 haftalıkken doktor kontrolüne gitmiştik dr kaka yapmış anneis temizler misin dedi bi baktım bütün kıyafetleri batmış haliyle komple üstünü çıkarmak gerekti nsl panik olmuştum zaten çok yavaştım sonra hemşire allahtan ben size yardımcı olayım diyip o giydirmişti çocuğu :)

Back
X