2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende ilkinde ped kullanmistim ama ister istemez her seferinde camasir kirleniyor aksama kadar kac kere camasir degistiriyodum, bi haftadan sonra baya azalmisti ama nasipse bu sefer emici kulot almayi dusunuyorum hatta gecen f....kta gormustum camasir gibi beli filan da yuksek, baya rahat biseydi adini hatirlayamadim ama buldugum an alicam hemen iki dk giy kirlenince at cope oh temiz ;)

Ben şok markette gördüm depend külot ama boyutu hakkında hiçbir fikrim yok.orda görünce doguma yakın alırım dedim

Hahhahaha bunkadar olur vallahi. Ilk 3 ay okula yarim ekmek arasi domates peynir tostu hazirlayio yiyodum sabahki yediklerim de cabasiydi. Eve gelince aksama kadsr ye. Ekmegi o kadsr cok yedim ki ilk 3 ay o yuzden cok kilo aldim galiba.simdi deidgin gibi azaltmaya çalışıyorum ama nafile fayda etmiyo:) daha dun makarna yedim bi tabak.kocam da bana diyo kiz askim sen boyle degildin inanamiyorum sana diyo. Galiba nazarlara geldim ama iki haftadir ishalle kusmayla ugrasiyorum cok sukur iki hafyadir 73 kilodayim yoksa iki haftada iki kilo daha alirdim kesin:skandal:herkes nasil almıyor imreniyorum valla
Bende kendimi tek sanıyordum,lolita'da bizden çıktı.Anşlattığın herşeyiyle benim menü.Gelsin tostlar gitsin sandviçler....Bacım dur dememiz lazım.Aslında ben dur dedim 1 aydır ama sanki pek işe yaramıyor şöyleki ayda 1 kilo aldım şuan 73 üm geçen ay 72ydim.

Bu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Birde annem diyor ki senin esin sigortalı olduğu için o para sigortadan yatar ptt den sigortasi olmayanlara yatiyor diyor ama bilmiyorum ben hiç aklım karıştı:KK70:
Bu eşi çalışan SSK li her bayana veriliyor
Sizin çalışmanız gerekmez ve PTT ye yatıyor diye biliyorum bu ödemeler SSK li olsanizda:halay::KK48:

Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
Hasta bezi falan almayın bayanlar
Lohusa kilosu satılıyor ve lohusa pedi
E bebekte fiyatlarında uygun ondan alın kullan at 10 paket 8 TL
Depant falan kalın büyük olur gerek yok ona
Birde o kadar kanama olmuyor aşırı
Bir hafta biraz yoğun sonra hafifletecek günlük ped kullanacak kadar

Lohusa pedi olduğunu bilmiyordum. E bebek gidince bakayım bende. Depend sanki giy çıkar zor gb değil mi. Bir de yaza gelince sezeryan olacaklar için yüksel bel çok terletir gb geldi bana

Bende normal dogum yaptım depend kullandım bence pedden daha rahat taşma sızma sorunu yok yatıyorsunuz sonuçta bi süre özellikle hastane de baya iyi olmustu bundada koycam çantama

Hasta bezi falan almayın bayanlar
Lohusa kilosu satılıyor ve lohusa pedi
E bebekte fiyatlarında uygun ondan alın kullan at 10 paket 8 TL
Depant falan kalın büyük olur gerek yok ona
Birde o kadar kanama olmuyor aşırı
Bir hafta biraz yoğun sonra hafifletecek günlük ped kullanacak kadar

Depend de lohusa kulotu.emici kulot diye geciyor

Kızlar birde ben bişey sorucagim biz yarın köye gitmeyi düşünüyoruz başsağlığı için ve gitmişken bir gece kalalım diyoruz araçla 40 dk ama koydu kar var her yer kar ev içinde soba var yakarış sıcak sobalı odada yatarız diyoruz .kızında karla oynamak istiyor heveslendi sular sıcak akıyor sizce gitsemmi gitmesem mi nasıl olur

Lohusa pedi olduğunu bilmiyordum. E bebek gidince bakayım bende. Depend sanki giy çıkar zor gb değil mi. Bir de yaza gelince sezeryan olacaklar için yüksel bel çok terletir gb geldi bana
Aynen öyle aşırı terliyor sinüzit yanarsinz her yer ıslak gibi gelir .
Bence normal külot giyip büyük rahat hamile kilosu içine lohusa pedi koymak en iyisi

Back
X