2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beyaz ekmek yeme canım.ben de mide bulantılarim varken peynir ekmek zeytin çok yiyordum tost mesela.ama.artik yemiyorum.ogunlerde 1dilim kepek tam.bugday ya da çavdar ekmeği yiyorum.meyvenin yanında da süt ya da ayran ya da yoğurt tüketiyorum.diger türlü şekere dönüşüyor diye biliyorum.seker.cikavak diye korkuyorum ve yeme duzenimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum.masallah bebeğin iyiymiş.benim de salı günü 620gr çıkmıştı.cok on de değil ama insan yine de tedirgin oluyor.meyve de günde iki porsiyonu geçmemeye çalışıyorum.pilav normalde de yemiyorum ben ama arada canım.makarna çekiyor onu hafta 1-2kere yiuorum
Kilosu iyi ama fazla kilolu olmasi da pek iyi degil malesef. Mesela aslinda 23+3üm ama 24+2 gorunuyor bebek.. insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi. En korktugum sey erken dogum. Umarim hersey yolunda gider. Bende dikkat edecegim bakalim sonraki kontrolumde farkedecek mi bebisin suyu.

Kızlar sanırım ben depresyona girdim vee çıkamıyorum. Öyle hissediyorum. Telefonu alıyorum elime galeriden çıkıp watsapa giriyorum ordan çıkıp buraya giriyorum ordan çıkıp internete giriyorum. Oflayıp pufluyorum. Kaç gündür başım da ağrıyor. Sonra otururken durduk yere ağlıyorum..
Annem diyor biraz balkona falan çık diye. Çıkıyorum boş boş durup geri giriyorum. Gece uyyamiyorum evin içinde dolaşıyorum. Sonra yine ağlıyorum
:KK19:insallah gecer canim hamilelikte etkiliyor bende oyle herseyden aliniyorum stres moral bozuklugu

Kilosu iyi ama fazla kilolu olmasi da pek iyi degil malesef. Mesela aslinda 23+3üm ama 24+2 gorunuyor bebek.. insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi. En korktugum sey erken dogum. Umarim hersey yolunda gider. Bende dikkat edecegim bakalim sonraki kontrolumde farkedecek mi bebisin suyu.
İnşallah canım dikkat etmek faydalı oldu diye düşünüyorum ben.

Kizlar doktoruma kontrole gittim, bebis masallah iyi, ama suyum fazla çıktı :KK43: seker yuklemesi istedi ki normalde gerek gormedikce istemez :/ 15 gun sonra yaptirabilirsin dedi. Internetten baktim suyun fazla olmasiyla alakali hic olumlu seyler okumadim :KK43:
Canım yanlış hatırlamıyorsam seninde bebeğin toplanıyordu.. aynı durum devam ediyor mu? Doktorun bu konu ile ilgili bir şey söyledi mi..

Kizlar doktoruma kontrole gittim, bebis masallah iyi, ama suyum fazla çıktı :KK43: seker yuklemesi istedi ki normalde gerek gormedikce istemez :/ 15 gun sonra yaptirabilirsin dedi. Internetten baktim suyun fazla olmasiyla alakali hic olumlu seyler okumadim :KK43:
Benim de suyum fazla canım şeker testini de erkenden yaptırmami istedi iki doktor da bişey çıkmadı normalmiş. İnternete bakma orda iyi bir şey yazdigi nerde görülmüş...

Sürekli aynaya bakıyorum ki bana benzesin diye:anneadayı: yok inaniyorumki anneye düşkün olurlar ne de olsa anneyle daha çok vakit geciriyor. Neyse aman babasinada raziyım yeterki digerlerine benzemesin:KK12:
haklısın canım ya bende dışarıda gördüğüm çocuklardan(şımartılmış) çok korkuyorum.Gerçi yetiştirme meselesi ama öğretmenlerin bile çocukları tuhaf olabiliyor.Terzi kendi söküğünü dikemez durumu :)) Bazen deniyorki huyu böyle göreceğiz bakalım Y Yamurr_ cum .Allah hayırlı evlat versin de olsun varsın babalarına benzesinler :)))

haklısın canım ya bende dışarıda gördüğüm çocuklardan(şımartılmış) çok korkuyorum.Gerçi yetiştirme meselesi ama öğretmenlerin bile çocukları tuhaf olabiliyor.Terzi kendi söküğünü dikemez durumu :)) Bazen deniyorki huyu böyle göreceğiz bakalım Y Yamurr_ cum .Allah hayırlı evlat versin de olsun varsın babalarına benzesinler :)))
Aminn canım aminnn

Canım yanlış hatırlamıyorsam seninde bebeğin toplanıyordu.. aynı durum devam ediyor mu? Doktorun bu konu ile ilgili bir şey söyledi mi..
Kasilma olmadigini soyledi yasadigim seyin canim. Yani kasilma degilmis benim sikayetim. Sırt kismindaki olusan baskının verdigi his olabilir dedi, birde cok fazla gaz varmiş bende onun verdigi rahatsizlikta olabilirmis.

Benim de suyum fazla canım şeker testini de erkenden yaptırmami istedi iki doktor da bişey çıkmadı normalmiş. İnternete bakma orda iyi bir şey yazdigi nerde görülmüş...
Ay sorma canim ya erken dogumdu, şekerdi falan.. hic iyi seyler yazmiyo okudukca paranoya oldu iyice.. yediklerime dikkat etmeliyim biraz.. tatli falan yemiyorum ama beyaz ekmek hamur işi makarna falan yiyorum kesmem lazim sanirim. Bakalim bir sonraki kontrolumde farkedecek mi.. Mart sonunda tekrar cagirdi.

Canım hemen stres ve endişeye kapılma.şekerin bir belirtisidir su fazlalığı ama yapısal da olabiliyor .ihtimali elemek için test istemiş doktorun.sen yine de basit şekerlerden uzak dur şeker çıkmasa da yapmamız gereken bu sonuçta temkinli olmalı

Bu arada burada herkes doğum konusunda bir fikir sahibi olmuş.Erken değil mi arkadaşlar daha.28. haftadan sonra kesinleşmiyormu (bebiğin pozisyonu falan) normal mi değil mi diye.Bana doktorum hiç doğumdan bahsetmedi bende sormak istemedim.Aslında korkuyorum da galiba.Şimdiye kadar bebişin karnımda olması tutunabilmesi için uraşmıştık şimdi ilk defa peki gerçekten nasıl dışarı çıkacak diye düşünerek ürküyorum işin aslı:KK17:
Normal doğum saplantım yok benim dogum fikrinden yada sezeryandan ürkmüyorum. Bugün bdv de bebeğini kaybeden birini okudum Allah sabır selamet versin. Ne zaman kalbi duran bir bebek okusam direkt 1 yıl öncesine kürtaj masasına ışınlanıyorum. Travmam nüksediyor ellerim titriyor. Hayattan kopuyorum. Kan sulandırıcı iğne beze veya şişme yapınca aklım çıkıyor acaba etki edermi diye. Her kontrolde o sedyeye kalp çarpıntısı ile uzanıyorum. Doğum o yüzden hiç aklıma gelmiyor. Sanırım baya bi tuhafım

Screenshot_20180303-234611.webp

Blackbluee1 Blackbluee1 kaju kaju buyrun canm :anne:
:emir_bebek::KK25:

Back
X