2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah Blackbluee1 Blackbluee1 'cigim ben de kötü birsey hissetmiyorum iyi olacak ama doktorları görünce panikliyorlar insan. Yemek yedirmemelerinin sebebi de olur da sezeryanla bebeği alirlarsa diyeymis :KK57:
Direkt ona odaklanmislar yani düşün

Canım onlar herşeyi, en ufak bir ihtimali bile düşünmek zorundalar. Sen içini ferah tut :KK200:

Anneler çok evhamlı oluyor :) benim annemin çatısı darmış ve ilk olarak abimi doğururken az daha canım çıkıyordu der 32 dikiş atmışlar filan diye anlatır ben oğlumu doğurana kadar annem dokuz doğurdu, telefonda bana moral vereceğine hep korkuturdu, ben ona moral vermeye çalışırdım :)) sonuç olarak ben çok kolay bi doğum yaptım ve sadece 5tane dikişim vardı belki o bile olmazdı ama ben ıkınamayı beceremeyince mecbur kesi attılar :)

Şimdi hastanede doğum kursu varmış dr git faydalı olur dedi ona kayıt yaptırıcam, nefes tekniklerini filan öğretiyorlarmış, inşallah bir aksilik çıkmaz da bu da normal olur :)
Aynı benim annem de öyle olmuş dört doğumu var hepsi de zor olmuş . Bi de bizim ailede genetik mi ne hiç kolay doğum yapan kadın yok . Hatta üçüncü doğumunu yapan kuzenim sezeryan istedi o acıyı bi daha çekemem diye . O yüzden gözümü çok korkuttular . Bakalım hayırlısı olsun inşallah

İnşallah Blackbluee1 Blackbluee1 'cigim ben de kötü birsey hissetmiyorum iyi olacak ama doktorları görünce panikliyorlar insan. Yemek yedirmemelerinin sebebi de olur da sezeryanla bebeği alirlarsa diyeymis :KK57:
Ama malum doktorların işi o her durumu düşünmek zorundalar senin iyiliğin için aslında, böyle olacak anlamına gelmiyor tedbir alıyorlar sadece.Haklısın insan hastaneye bile kontrole giderken panikliyor

canım öyle bişey yok,sen özeldemiydin.(bende ivf ile hamile kaldım çok şükür ama doktorum hiç böyle birşey demedi bana ve bir keresinde tvde bu konuda bir doktorun açıklamasını dinlemiştim bu işin neyle hamile kaldığınla ilgisi olmadığını söyledi)Başka bir doktora daha git bence ben şuan 2 doktorla devam ediyorum, tabi benim nedenim bu değil.
Evet ozeldeyim . Bakalım normal korkum çok fazla hayırlısı

Canm cok tatlismis :KK200:bunu mu aldi annen:anne:

Benimkine de benziyo ebatları aynı 2 3 yasina kadar kullanır
Şaka gibi almayın dedikçe almışlar(evet bu internetten gösterdiğimi ) yazık çok hevesliler.Canım sen başka bir yatak daha almayı düşünüyormusun Blackbluee1 Blackbluee1 kisi de hoşuma gitmişti.İnsan ne zor karar veriyor ya.Evet seninkine benziyor seninki biraz daha afilli.Sence bebek yatabilir gerçekten 3 yaşına kadar.15 kilo taşıyabiliyormuş

Evet ozeldeyim . Bakalım normal korkum çok fazla hayırlısı
korkma diyemem bende çok korkuyorum ama sezeryan daha çok korkutuyor,Normal yapan arkadaşlar hep kesinlikle mümkünse normal diyorlar.Hatta bir arkadaşım birini normal birini sezeryan yaptı kesinlikle normal diyor.Belkide doktorun marifetine,ya da doğum yapan kişiye değişiyor bu konu

Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam. :KK43:
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim :dua:
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey
Çok geçmiş olsun İnş hersey yoluna girer zamanında alırsın kucağına dualarımız seninle canım

Canim doktorlar hastane ortami panikletiyor insan agzinin icine bakiyor ne diyecekler diye insallah sag salim.cikarsiniz

Evet öyle canım. Bir de bizim ailedeki kadınların doğumu çok zor oluyor. Alttan anneme 27 dikiş atmışlar hepsi baya bi dikişli uzun süre oturamamış . Annem kesinlikle normal doğum yapma diyor . Bilemiyorum şimdilik kararsızım :/
Bence şimdiden kasma kendini herşey bir anda gelişiyor zaten benim komşum korkuyorum dedi gün aldı sezeryan için gece kalkıyor suyu geliyor altına kaçırdı sanıyor sonra evde dolanıyor iş yapıyor yalancı sancı sanıyor en son sabah dayanamıyor acile gidiyor ebeler bakmış acil doğum odasına bu bizim kız bağırıyor mus sezeryana alın diye çok sürmeden normal doğum yapıyor açılması varmış üstüne bebek kanala inmiş ebe çok tatlıydi diyor ben sezeryan dedikçe bir daha bağır bebeğin basi geldi diyormuş yani böyle kolay doğumlarda var

Şaka gibi almayın dedikçe almışlar(evet bu internetten gösterdiğimi ) yazık çok hevesliler.Canım sen başka bir yatak daha almayı düşünüyormusun Blackbluee1 Blackbluee1 kisi de hoşuma gitmişti.İnsan ne zor karar veriyor ya.Evet seninkine benziyor seninki biraz daha afilli.Sence bebek yatabilir gerçekten 3 yaşına kadar.15 kilo taşıyabiliyormuş

Evet canm gorumcemin oglu 4 yasina kadar yattı

Aynı benim annem de öyle olmuş dört doğumu var hepsi de zor olmuş . Bi de bizim ailede genetik mi ne hiç kolay doğum yapan kadın yok . Hatta üçüncü doğumunu yapan kuzenim sezeryan istedi o acıyı bi daha çekemem diye . O yüzden gözümü çok korkuttular . Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah yine de kendini zor olacak diye şartlama sağlıcakla doğsun hepsi :)

korkma diyemem bende çok korkuyorum ama sezeryan daha çok korkutuyor,Normal yapan arkadaşlar hep kesinlikle mümkünse normal diyorlar.Hatta bir arkadaşım birini normal birini sezeryan yaptı kesinlikle normal diyor.Belkide doktorun marifetine,ya da doğum yapan kişiye değişiyor bu konu
Bende etrafımdakiler yüzünden normalden daha çok korkuyorum.sen kaç haftaliksin canım ?

Bence şimdiden kasma kendini herşey bir anda gelişiyor zaten benim komşum korkuyorum dedi gün aldı sezeryan için gece kalkıyor suyu geliyor altına kaçırdı sanıyor sonra evde dolanıyor iş yapıyor yalancı sancı sanıyor en son sabah dayanamıyor acile gidiyor ebeler bakmış acil doğum odasına bu bizim kız bağırıyor mus sezeryana alın diye çok sürmeden normal doğum yapıyor açılması varmış üstüne bebek kanala inmiş ebe çok tatlıydi diyor ben sezeryan dedikçe bir daha bağır bebeğin basi geldi diyormuş yani böyle kolay doğumlarda var
Evet canım kolay yapan bi iki duyduğum var . Bakalım zaman ne gösterecek.

Canm maddi imkanın varsa al iyi dusmus fiyati
Sağ ol karar vermeme yardım ettiğin için. Yarın bir bakayım o zaman.
annem az önce aradı almışlar onlar az önce park yatar haber verdi,almayın biz aldık,biz şok :rolleyes:internetten buldum sizde bi bakın iyimi nasıl sizce??Fiyatı 700 tl den 400e düşmüş ebebekte. sizce bundan başka bir yatağa gerek varmıdır.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-lux-park-yatak-p-byp-ap610bl02/
Güle güle kullanın. Bizim almak istediğimiz model de bu :) Cibinlikli olması eşimi cezbetti. Kızımdayken sinekler ısırıyordu ve ısırılan yer şişiyordu. Bunda en azından o sorun pek olmaz. İçine bir yatak alacağız biz. Bunun harici yatağa bence gerek yok.

Back
X