2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
reoc reoc biliyormusun annemde kesinlikle cibinlik olmalı diyordu.Hatta ben tam alarak anlayamadım niye bu kadar önemli diye ama demek gerekiyor kıdemli annelerden öğrenecek çok şey var.Teşekkür ederim.Şuan indirimde ebebekte aklında olsun.Kaçırsanda indirime yine girecektir

tatlım ya içimi rahatlattın o zaman başka birşey almam.Masraf yapmayalım yok yere yazık

Walla aynen bende hep oyle düşünüyorum hersey ihtiyaca gore alinmali abartiya gerek yok sonra istersek odasini yapariz buyyunce simdi ne acelesi var zaten bi suru ihtiyaci war. Biz aldiklarimizi taksitlendirdik mecbur aydan aya odücez

Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam. :KK43:
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim :dua:
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
Canim benim iyi dusunelim ki iyi olsun. Hayirlisiyla atlatacaksın, atlatacagiz hepimiz. Evlatlarimizi kucagimiza aldigimizda hepsini unutacagiz. Bir arkadasimda da olmustu 32.haftasinda dogum sancilari baslayinca nst.den sonra acilen ciger gelistirici igne vuruldu ve 1 gece hastanee kaldi. Ilaclar serumlarla onlediler evine çıktı.. sonrasinda dogumuna kadar duzenli olarak nst.ye girdi, 38.haftasinda da sezeryan ile bebegini kucagina aldi. Hayirlisiyla sen de atlatacaksin insallah, inaniyorum.

O

Öyle düşunme canım.benim arkadaşımın da erken doğum riski vardı.detauli ultrasonda çıkmıştı.rahim ağzıyla ilgili birşey sanırım.her hafta iğne vuruldu ilaçlar kullandı ve evde istirahat etti doktoru sürekli rapor verdi ve bebeğini 38.haftada dünyaya getirdi.onemli olan erken farkedip önlem almak.cok şükür Özge de erken davranmış insallahbir sorun olmadan zamanında bebeğini kucağına alacaktır
İnşallah cnm ya ne biliyim kafaya takıyorum işte kötü bişey duyunca benimde erken doğum riskim var rabbim bebişlerimizı korusün

Kizlar akinti durumunuz nasil? Bende bugun renksiz akinti yogun.. dun kontrolde de dr.suyun fazla deyince paranoyalar basladi.. su mu akinti mi diye kendi kendimi yiyorum ya :( bu hamilelik benim psikolojimi cok kotu yapti..

Kızlar alıntı yapamadım ama hepinizden tek tek Allah razı olsun desteginiz dualariniz için. İnanın bu benim için o kadar önemli ki..
Şimdi hastanedeyim hâlâ, en son 6 saat önce Nst ölçüldü kasılmalar devam ediyor malesef, onun için 24 saat daha gozlememiz lazım sizi dediler yani bugün de burdayım.
Üstüme bişey alamadan çıktım, hicbirsey yedirmiyorlar, sürekli serum takılı berbat durumdayim psikolojik yönü de cabası.
Gece ilk geldiğimde bebek icin ciğer geliştiri iğne yaptılar önlem olarak erken doğarsa diye, 2.dozu da yine gece olacak, 5 doz kasılmalari önleyici hap, 4 tane de serum şimdilik tedavi şekli. Rahim ağzı uzunluğu 39 mm açılma yok neyse ki en büyük tesellim bu. Ama alttan muayenelerden öyle canım yandı ve tiksindim ki yani anlatamam. :KK43:
Bundn sonrasi yine durumuma gore degisecek. Bebegin iyi olmasi ve zamaninda doğması en büyük dileğim :dua:
Simdilik durum böyle. Umarim kasılmalar geçer de taburcu olabilirim bebişime bişey olmadan
canm çok geçmiş olsun.neden böyle oldu çokmu yordun buara kendini kasılmaların niye durmuyor bişey dedimi doktorlar?

Böyle düşünme canım herkes her şeyini aldı çoğumuz yani.
Insan o hevesle alıyor ve asla konduramıyoruz. Bisey olur diye. Ve olmicakta asla böyle düşünmeyin. Bol bol dua edelim birbirimiz için. Inşallah ozgede sıkıntısız çıkar hastanesinden evine doner.
Amin canım inşallah

Kizlar akinti durumunuz nasil? Bende bugun renksiz akinti yogun.. dun kontrolde de dr.suyun fazla deyince paranoyalar basladi.. su mu akinti mi diye kendi kendimi yiyorum ya :KK43: bu hamilelik benim psikolojimi cok kotu yapti..

Ya resmen bugun benden akinti su gibi geldi bebek hic hareket etmedi daha az oncr yeni hateket etti bende bazen korkmuyor degilim :KK43::sus:

Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
Herseyin en büyüğü nü alın.
Doğumdan sonrada bir süre hamile gibi kalıyorsunuz

Unutmadan yazayım kızlar.doğumdan sonr artık ne zaman olursunuz bilmem ama inanılmaz regl oluyorsunuz. Yani sular seller gibi. İlk dört regl im o şeşekilde oldu.herkesin öyleymiş.o zaman da dependler işinize çok yarıycak
Bence kişiye göre değişir hiç öyle olmadı bende

Bugun disardayken sol kolumla sag omzumdaki cantami duzeltmek icin hamle yaptim, karnimin sol kenarinda bi anlik gerilmeyle birlikte acı oldu. Rahimle mi alakali kasla mı anlayamadım o_O eve gelincede camasirdaki pecetede su gibi islaklik gorunce.. gel de rahat ol ya..

canm çok geçmiş olsun.neden böyle oldu çokmu yordun buara kendini kasılmaların niye durmuyor bişey dedimi doktorlar?
Çok teşekkür ederim. Cuma günü bir meseleye daha doğrusu bir kişinin yaptığına çok canım sıkıldı inanılmaz sinirlendim. Kasılmaların yanına sancı da eklendi bıçak saplanir gibi girip çıkıyordu sanci. Sonraki gün sancı geçti. Geçen hafta da yemekli misafir almıştım çok yotulmustum onun da yansıması oldu mu bilmiyorum.
Yorulmak neyse de bazı şeylere davranislara sinirlenmemek mumkun değil :sinirli:
Doktorlar kasılmalarla ilgili şundandir bundandir gibi kesin birsey söylemekten kaciniyorlar. Erken doğum riski diyor başka birşey demiyor, peki onun sebebi ne yani demi?
Braxton hicks diye yalancı kasılmalar da olabilir ama seninki düzenli kasılma diyorlar ben de anlamadım. Ee yani diyesim geliyor.

Son düzenleme:
Back
X