- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.201
Sen de açlık kan sekerine de bakılmıştır canım, ama 50 grlik da acken alınmadan da yapılıyor.
Anladim cnim olabilir.benim acliknkan sekerim 71 sekerden sorasi 129 ckti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de açlık kan sekerine de bakılmıştır canım, ama 50 grlik da acken alınmadan da yapılıyor.
Hamilelik şekerinden bahsettiğini anladım canım. Benim anlatmak istediğim tip1 diyabet olmama rağmen çok üzülmediğim ve sağlıklı bir bebeğim olduğu. Şimdiden canını sıkma. Hem şeker sorunu olsa bile gebelik şekeri daha kolay. İnsüline bile gerek kalmayabilir. Sadece diyetle ve sporla halledebilirsin belki.Ben hamile kalmadan önce şeker hastalığı yoktu canım.
Aç karnına 50 gr yükleme sonucu 164 çıktı sonuç .
Doktor 100 gr lik testi yaptırmami ve diyetisyen ile görüşmemi istedi.
Olumsuz konisanlardan ben de nefret ediuorum.
İnsan moral verir hamile kadina
Sutunuz hemen geldi mi acaba,?Hastahane çıkışı bir tane aldım çünkü onun içinde bir sürü gereksiz parça var. Mesela zıbın giydirmedim çünkü düğmesi çıtçıtı yok. Ben bir hastahane çantası hazırladım, sezaryen oldu, 3 gün kaldım hastahanede. Her gün için bebeğe iki alt-üst, eldiven, kolsuz body(atlet niyetine) Müslin bol bol ve battaniye aldım.
Bebeğe bakım yapılırken, kan alınırken filan inanılmaz üst baş kirleniyor. Yanınıza alın kıyafetleri. Olmazsa gelince giydirirsiniz.
Rune nasıl gidiyo canım ? Sınava girdin mi ? Doğumu normal mi sezaryen mi düşünüyorsunaaa ben de 17 martta istanbuldayım. çok güzel olur
Neden kendi doktorunda doğum yapamıyorsun canım bir şey mi olduSelam kızlar mesai bitti ama evime gidemedim. Vitaminimi bulamadım bir sürü eczane gezdim. En son biri depodan getirtelim 1 saat dedi bekliyorum bende. Başım ağrıyor midem yanıyor uyuyasim var. Evde yemek yok bi yandan depresyondayım. Yarın 50 lik seker yüklemem var. Sonrasında işe geçeceğim. Sanırım çalışmaktan yoruldum. Doktorumda doğum yapamayacağım. Yeni doktor araştırıyorum karar vermek cok zormuş
çatı ağrısı değilde sızlama şeklinde 5-10 saniyelik bişeydi canım baya canım acıdı ne olduğunu tam çözemedimBenim iki haftadır on bölgedeki kemikler ağrıyor. Pubik ağrı deniyormuş yani çatı ağrısı sanırım. Oradaki bağlar gevşedigi için. Onu hissediyorsundur belki
ben iki tane seyahat çantası aldım biri küçük biri büyük boy, küçük boy olana bebeğin kiyafetlerini,battaniye, bez, ıslak mendil emzik ve biberonu koyucam büyük çantaya da gecelik, pijama, kağıt havlu, ped, kendime yedek kıyafet ve ihtiyacım olabilcek çay, şeker bardak vb ıvır zıvır doldurucam :) inşallah görürüz o günleri hayırlısıylaKızlar, bu hastane çantası nasıl birşey olacak ya? Bu kadar eşyayı neye koyacağız?![]()
Seyahat çantası dediğin şey ne bez bavul mu? Ben öyle düşünüyorum da çok mu absürt olur yaçatı ağrısı değilde sızlama şeklinde 5-10 saniyelik bişeydi canım baya canım acıdı ne olduğunu tam çözemedim
ben iki tane seyahat çantası aldım biri küçük biri büyük boy, küçük boy olana bebeğin kiyafetlerini,battaniye, bez, ıslak mendil emzik ve biberonu koyucam büyük çantaya da gecelik, pijama, kağıt havlu, ped, kendime yedek kıyafet ve ihtiyacım olabilcek çay, şeker bardak vb ıvır zıvır doldurucam :) inşallah görürüz o günleri hayırlısıyla
Aynen canım, neden absürt olsun ki gösterişli bişeye gerek yok zaten ihtiyacını görsün yeter, ilerde de bebekle ufak tefek gezmelerde çok işe yarıyor. Ben geçen hastanede bi bayan gördüm doğuma gelmiş, bildiğin tekerlekli büyük valizle :)Seyahat çantası dediğin şey ne bez bavul mu? Ben öyle düşünüyorum da çok mu absürt olur ya
Florance nightingale de doğum yaptırıyor. Birde ekstra ücret alıyormuş hem hastane bana çok uzak hem pahalıdır altından kalkamam gibi geliyor. Hastalarından duyduğum rakam çok uçuktu. Kendisine bu ay sonu soracağız ama muhtemelen yapamam. Yeni açılan medicalpark pendik doktorlarını araştırıyorum. Yarın açilacak dogum icin fiyatlarida bi ara alacağımNeden kendi doktorunda doğum yapamıyorsun canım bir şey mi oldu
O valizlerden çok var süslüyorlar birde :)Aynen canım, neden absürt olsun ki gösterişli bişeye gerek yok zaten ihtiyacını görsün yeter, ilerde de bebekle ufak tefek gezmelerde çok işe yarıyor. Ben geçen hastanede bi bayan gördüm doğuma gelmiş, bildiğin tekerlekli büyük valizle :)
çatı ağrısı değilde sızlama şeklinde 5-10 saniyelik bişeydi canım baya canım acıdı ne olduğunu tam çözemedim
ben iki tane seyahat çantası aldım biri küçük biri büyük boy, küçük boy olana bebeğin kiyafetlerini,battaniye, bez, ıslak mendil emzik ve biberonu koyucam büyük çantaya da gecelik, pijama, kağıt havlu, ped, kendime yedek kıyafet ve ihtiyacım olabilcek çay, şeker bardak vb ıvır zıvır doldurucam :) inşallah görürüz o günleri hayırlısıyla
Teoride Çanta geçer ama pratikte valiz olurKızlar, bu hastane çantası nasıl birşey olacak ya? Bu kadar eşyayı neye koyacağız?![]()
Komik geliyor öyle şeyler bana :))O valizlerden çok var süslüyorlar birde :)
Teoride Çanta geçer ama pratikte valiz olur![]()
Bende nette baya gezdim bakındım ama beğendiğim çantaların fiyatları çok uçuktu çarşı içerisinde denk geldim bi çantacıda, iki seyahat cantasına 60 lira verdim aldım çıktım :))Valla bende valize mi koysam dedim.. Anca çünkü.. Aslında bebek çantasını güzel alayım doğumdan sonrada bebeğin ihtiyaçları için kullanırım diyorum ama çanta bulmak zor ya..
Aynen bende internetten bakıyorum, baya pahalılar.. Dediğin gibi çarşıya çıkmak en iyisi..Bende nette baya gezdim bakındım ama beğendiğim çantaların fiyatları çok uçuktu çarşı içerisinde denk geldim bi çantacıda, iki seyahat cantasına 60 lira verdim aldım çıktım :))
Ben daha doğurmadan önce göğsümden süt geliyordu. Hamileliğimde 7.aydan itibaren, duş sonrasında ya da uykuda kıyafetlerim süt oluyordu.Sutunuz hemen geldi mi acaba,?