2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kız bebek bekleyenler , esleriniz nasıl hissediyor kendilerini ? Benim eşim bu ara baya kıskanç tavırlar sergiliyor şimdiden :)) Her seferinde Insallah erkek gibi çirkin bir kızım olur diyor ciddi ciddi :))) içimden tövbe estağfurullah demekten çatladım artık :)) ben bakalım kime benzeyecek bana benzerse yandın dedim :) peşinde koşan çok olur dedim tabi şaka maksatlı yani , Sonra adam Insallah bana benzebenzer erkek gibi kız olur diyip duruyor:)))

Benim eşim normalde de çok kıskanç değil o yüzden kız bebek olması onu etkilemedi.bizim ilk bebeğimiz kız erkek fark etmez

Kız bebek bekleyenler , esleriniz nasıl hissediyor kendilerini ? Benim eşim bu ara baya kıskanç tavırlar sergiliyor şimdiden :)) Her seferinde Insallah erkek gibi çirkin bir kızım olur diyor ciddi ciddi :))) içimden tövbe estağfurullah demekten çatladım artık :)) ben bakalım kime benzeyecek bana benzerse yandın dedim :) peşinde koşan çok olur dedim tabi şaka maksatlı yani , Sonra adam Insallah bana benzebenzer erkek gibi kız olur diyip duruyor:)))
Kız babası anlamında bir kıskançlığı var gibi gelmiyor bana, çok seviyor gelip gidip kızım diye yada adıyla sesleniyor :) hiç oyle bir konu geçmedi simdiye kadar ama genel olarak kıskanç yapıda değildir.

Bunu alan kullanan bilen var mı kızlar.
Benim hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum da.

Benim eşimde kıskanç biri . Şimdiden kızını da kıskanıyor . Nasıl evlendirecem diye şimdiden yaşta sayılır :/

Of ya gece gece içim daraldı. Şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Haftalardır zaten çok sinirliyim . İşte kendimi tutuyorum ama eve gelince eşime bağırıp çağırıyorum. Eşim 2.5 aydır çalışmıyor, pozisyonuna uygun iş bulamadı. Destek olamıyorum ve ona laf söyleyip duruyorum. Sonra pişman oluyorum. Kendimden nefret ediyorum. Offfff!
Sanırım bu ara sabırsızlık üstümüzde oluyor. Bende esime patlıyorum sonra pişman oluyorum. Ama sizin konunuz başka erkeklerin özellikle iş konusunda çok üstüne gitmemek lazım. Eminim o da evde oturmaktan hoşlanmıyordur. Inşaallah en yakın zamanda bulur. Bebeğinizin uğuru olur

Bizim oğlumuz olacak inşaallah. Eşim elini karnıma koyunca hemen onun elinin altına toplanıp tekme atıyor. Konuşunca tepki veriyor. Ben eşimi bir tek babası öldüğünde ağlarken görmüştüm oğlunun her hareketinde gözleri doluyor:KK200::olamaz: sonra da beni ağlatıyorlar :KK61:

Bizim de erkek ama eşim cinsiyet belli olmadan önce acaba kız mı dedim ne diyecek diye. Eğer kızsa ben onun saçlarını tararım ellerine oje sürerim neler neler diyo hayallere bak.
Ee hadi erkekse dedim ooo o zaman anlatmakla bitmez diyo :D ama baba kız olayı çok başka..

Kizlar bugun izmirde bi e bebek magazasina gttim cokta uygun degil yani fiyatlar 3lu zibin takimlari felan pahali baya.uygun diye duymustum oysaki:63:ama tabi pasama aldim gene biseler:KK200:
can8m indirimleri takip etmek gerekiyor.ben o takimlari tam olarak yari fiyatina ocak ayinda aldim.burdanda hep yazdim.

Bunu alan kullanan bilen var mı kızlar.
Benim hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum da.

Biz ablamın bebeğine bu tarz birşey aldık ama 3aylik
Daha yeni yeni dikkatimi çekiyor bebeğin.sonra da alınabilir canım.gittigidiyordan almıştık markasi
Babies sevimli orman oyun hakisi

Kızlar oglusum hasta dünden beri ateşini dusuremiyorum şimdide hastanedeyiz dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun. Nesi var kuzucuğun? Hastaneden çıktınız mı?
Bebek battaniyesi için kadife ip peria baby chanel dı benimki. Ayıcığı bir günde ördüm. Bebeği akşamları 1 2 saat yaparak 1 haftada bitirdim. Yarn arts jeans ti ipi %100 pamuktu içine boncuk elyaf dolduruyorum. Bence yapabilirsin çok kolay
Doğum iznine çıkınca bir deneyeyim öyleyse.
Sanırım bu ara sabırsızlık üstümüzde oluyor. Bende esime patlıyorum sonra pişman oluyorum. Ama sizin konunuz başka erkeklerin özellikle iş konusunda çok üstüne gitmemek lazım. Eminim o da evde oturmaktan hoşlanmıyordur. Inşaallah en yakın zamanda bulur. Bebeğinizin uğuru olur
İnşallah. Bu hamilelikte biraz sinirli ve huzursuzum. Bunu da eşime yansıtıyorum maalesef. Nisanın ikinci veya üçüncü haftası izne çıkacağım. Bir yandan da işleri yetiştirme telaşındayım. Sonra daha rahat olurum inşallah.

Bizim de erkek ama eşim cinsiyet belli olmadan önce acaba kız mı dedim ne diyecek diye. Eğer kızsa ben onun saçlarını tararım ellerine oje sürerim neler neler diyo hayallere bak.
Ee hadi erkekse dedim ooo o zaman anlatmakla bitmez diyo :KK70: ama baba kız olayı çok başka..
Ben de hiç eşimi hayal edemiyorum kiz babası olarak :) bir de güzel olmasın kızımız çirkin olsun erkek gibi deyince :)))) şimdiden kızımın başı dertte babasıyla :) yada benim başım dertte olacak kocamla kızım arasında kalırsam :))

Kizlar selam.gecenlerde bim markete bebek urunleri geldi varmi bilen veya alan urunlerden?bime gittik bugun markete 2li cam biberon kalmis aliwerdim bende ;)))
Cam rende kalmis onu aldim bide mavi pike kalmis onuda aldim oglusa.

Nasil takip edicezz peki?
ben aldikca hep paylastim burdan.arada postlar kayboluyor tabii.gecmisi okuyamiyoruz herzaman bende aplikasyonu yuklu sik sik girip bakiyorum.tekstil indirime girince magazasina gidiyorum burda birkac yerde var yakinindan gectikce ziyaret ediyorum hergun bi urunde indirim oluyor .en avantajli indirimleri ocak ayinda yakaladim.

Kizlar selam.gecenlerde bim markete bebek urunleri geldi varmi bilen veya alan urunlerden?bime gittik bugun markete 2li cam biberon kalmis aliwerdim bende :KK66:))
Cam rende kalmis onu aldim bide mavi pike kalmis onuda aldim oglusa.
Bende uğramıştır unibaby min çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı vardı ıslak mendili vardı ve bebek bakım örtüsü vardı onu aldım ben 7.90 TL 10 adet çok iyiydi.sampuanda vardı 9.90 TL 200 ml şampuan unibaby min yine

Back
X