Merhaba hanimlar, ben aktif olarak sizi takip ettim fakat hic firsatim olmadi yazmaya. Verilen dogum tarihi yarin 15 haziran 2018, oglum olacak.. ben sali gununden beri sancilaniyorum, yurtdisinda yasiyorum, uc gundur uyuyamiyorum surekli 10 dakikada , 9 dakikada veya 6-7 dakikada bir geliyor sancilar, nefesim kesiliyor resmen... øyle bi aciyorki dermanim kalmadi artik.. dun gittik kontrole hastaneye, 2 cm acilma var deyip agri kesici haplari elime tutusturup gonderdiler.. sancilarin 3 dakikada bir geldiginde gel dediler... ama halen cok siddetli sanci cekiyorum fakat en kisa sure 6 dakikada bazen 5 dakikada bir geliyor sonra tekrar 10 dakikda bir.... Turkiyede olsam eminim coktan almislardi beni hastaneye.. size sorumda su ki napmaliyim ben dayanamiyorum ruh gibi oldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum sancilar varken... uyuyum diyorum ama tam dalacakken sanci giriyor... hic bøyle gunlerce sanci ceken oldumu aranizda, dayanilmaz hale geldi artik.. aci esigim yuksek olmasina ragmen bagiracak hale geldim agliyorum resmen artik sinirlerim bozuldu