• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İl
Kızlar birde süt sağma makinası var yarın sütüm gelmezse sürekli onla sağım mı yapsam gelirim acaba bgn ilk kez denedim hiçbirşey gelmedi göğüsümden acaba Doğumdan sonra hemen geliyor mu
İkinciyi bilmem ilkte gelmiyor canım.ben manuel götürdum
Benim normal dogumdu ben 3gun sonra felan takmaya basladim.
TeseTeşekkü canım benim sezeryan sorucam doktoruma

Canım Allah yardımcın olsun bende belden uyusturma ile oğlumu doğurdum ama şiddetli baş ağrım oldu bide ciddi şekilde omuzum ağırdı sebebi doğumdan sonra herkes basima yapıştı çekti öptüler sen sakın izin verme başını çok az oynat bol su iç kahve ve çikolata al yanına pipet li bardak koy istersen bide sezeryan olunca ilk gün depend kullanmadım hastane bana hasta bezi verdi devlet hastanesi sürekli kanama kontrolü yapıldığı için diğer bez daha rahat oluyor ancak evde ve hastaneden çıkarken çok rahat bide hastanede sürekli ağrı kesici yapılıyor tansiyon kontrolü ve kan alımı yapılıyor inşallah kolaya olur sağlıkla al kucagina
Amin canım normal bardak aldım keşke daha önceden alsaydım heyacandan uykum kaçtı inşallah iyi geçer benim burda gelen kimse yok ztn bir annem ve eşim olcak başım da

A Arya92 benimde görümcem verdi elektrikli olandan yanıma rezene çayı ve galactago süt artırıcı damla koydum bakalım inşlah dua ediyorum sütüm olur gögüslerimde hiç büyüme olmadı birde annem ve annanemin de hiç sütü olmazmış inşlah benimki onlara çekmemiştir

Sezeryan den ne kadar sonra göbeğinizin Şişi geçti Ilk iki gün hiç doğum yapmamış gibiydim Hastanede iki teyze doğum yakın galiba dedi bana hatta

Şuan 3.gün biraz indi gb. Sizlerde durum nasıl

A Arya92 benimde görümcem verdi elektrikli olandan yanıma rezene çayı ve galactago süt artırıcı damla koydum bakalım inşlah dua ediyorum sütüm olur gögüslerimde hiç büyüme olmadı birde annem ve annanemin de hiç sütü olmazmış inşlah benimki onlara çekmemiştir
Olur canım yeni yeni gelmeye başlıyor benimde damla damla moralini bozma sakin yavaş yavaş gekirdiye düşünüyorum bende bir mememi daha iyi kavrıyor şimdilik ama sldaha ilk ağız suyu sarı damla damla o gelmeye çalışıyor.
Sezeryanda inşallah güzel geçecek sskin olmaya çalis benim son anda işler değişti apar topar girdim anlayamadım ama iyi geçti sakin olmaya çalış hemen bitiyor zaten .Allah yardımcın olsun canim

Sezeryan den ne kadar sonra göbeğinizin Şişi geçti Ilk iki gün hiç doğum yapmamış gibiydim Hastanede iki teyze doğum yakın galiba dedi bana hatta

Şuan 3.gün biraz indi gb. Sizlerde durum nasıl
6aylik hamile gibiyim doğumdan bir önceki halim daha az sis:KK47:
Ama geçecek insallah:dua:
Benimde 4.gunum

6aylik hamile gibiyim doğumdan bir önceki halim daha az sis:KK47:
Ama geçecek insallah:dua:
Benimde 4.gunum

Aynı durumdayız desene ki bu benim çok kilo almamış halim göbek aynı duruyor Bebeği almayı mı unuttular dedi teyze. Lohusa ya yapılacak şaka mı bu... Rahmin toparlanması sürüyor galiba ilk bebekte de aynı şakalara maruz kalmıştım ama ne zaman düzeldi hatırlamıyorum

Aynı durumdayız desene ki bu benim çok kilo almamış halim göbek aynı duruyor Bebeği almayı mı unuttular dedi teyze. Lohusa ya yapılacak şaka mı bu... Rahmin toparlanması sürüyor galiba ilk bebekte de aynı şakalara maruz kalmıştım ama ne zaman düzeldi hatırlamıyorum
Evet canım ben de 10kg aldım.sezeryandan önce ayaklarım hiç sis değildi bacaklarım.hamileligimde çalışırken bile böyle değildim.suan bomba gibi.taniyamiyorum bacaklari ayakları.ben serumlara veriyorum ondan sistim.10-15gund geçer insallah

kızlarrr acil yardiminiza ihtiyacim war bi arkadasin sütü cok azmis size sorum dedim ezaneden mi bi cay soyluyodunuz adi neydi onun sut yaptigini soyluyodunuz. hemen diyim alsin bebeginin sariligi yuksekmis

kızlarrr acil yardiminiza ihtiyacim war bi arkadasin sütü cok azmis size sorum dedim ezaneden mi bi cay soyluyodunuz adi neydi onun sut yaptigini soyluyodunuz. hemen diyim alsin bebeginin sariligi yuksekmis
Humana still tea, promalt, bebelak damla kullanıyorum. Bende işe yaramadı inşallah arkadaşına faydası olur

Evet canım ben de 10kg aldım.sezeryandan önce ayaklarım hiç sis değildi bacaklarım.hamileligimde çalışırken bile böyle değildim.suan bomba gibi.taniyamiyorum bacaklari ayakları.ben serumlara veriyorum ondan sistim.10-15gund geçer insallah
Hamilelik ödemi diyerek geçme bence doktorunla görüş , özellikle kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğum sonrası kontrollerinizi aksatmayın. Sağ ayağım şişti diye doktora gittim başıma gelmeyen kalmadı şu an tedavi sürecindeyim

Canım ben hastane çıkışı verdim kutuda zıbın,patikli alt ve üst takım vardı çorap, şapka,eldiven çok sürmedi bebeği alıp götürdüler kan aldılar üstü kirlenmiş geldi tulum giydirdiler bide penye battaniye ve peluş battaniye al yanına bebek ilk çıktığı gün üşür dediler ebe kalın giydirdi sonra normal ince battaniye yeterli sağlıkla kucağına al inşallah
Çok teşekkür ederim.

Hamilelik ödemi diyerek geçme bence doktorunla görüş , özellikle kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğum sonrası kontrollerinizi aksatmayın. Sağ ayağım şişti diye doktora gittim başıma gelmeyen kalmadı şu an tedavi sürecindeyim
Teşekkür ederim canım yarın gideceğim valla nolcak bu halimiz sana da çok geçmiş olsun

18haziranda dogum yapanlar bebeginiz gobegi dustumu benim bebegin hala dusmedi ya nezaman duser aceba :/

Kizlar gogus pedi kullanip gogsu enfeksiyon olan yada baska olumsuzlukla karsilasan warmi aranizda?yoksa herkes memnun mu

:KK43: of doktoruma sordum ne diyecek bakalim. Olmadi bi cildiyeye falan gidecegim cok sikinti yapiyor. Hava da sicak terledikce daha da kasiniyor. Heryerim kabardi kipkirmizi oldum. Sezeryandan sonra kullanilan ilaclar da sebep olmus olabilir mi acaba.
Kardeşimde de olmuştu ilaçlar alerji yapmıştı senin gibi hiçbirsey yyememişti o bence doktora git ilaçla geçiyor

Back
X