• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A aeengineer doktor alkollü bi mendil verdi en son günde 1 kez sil dedi göbeğini, düşeceğine dair bir belirtisi yok henüz. Sadece anne sütümü veriyorsun. Ben sağım yapınca bile bir kaç damla geliyor. Emzirmeyi deniyorum ama mama destekli gidiyorum hatta doktor 90 cc geçmesin dedi ama geçtiği oluyor. Anneyi emsin dedi ama olmayan seyi emmek için perisan oluyor yavrum:KK61:
Canım vazgeçme o süt gelecek çok zor meme ucu yaraları dayanılacak gibi değil hepimizin başında o ağrı bi tek evlat için çekilir

B
Gobek bagi icin bakım kiti var canim doktorun yazmis olmasi gerekirdi, biz de eczaneden aldik. Sabah ve aksam solusyonu sıkıp, gazli beziyle de kuruluyosun. Bizim gobek bagimiz 5.gununde düstü. Dustukten sonra da kurumasi gerektigi icin kendi haline biraktik.
bize birşey verilmedi ya göbek için artık verilmiyormuş niye her dr farklı

Kızlar birde süt sağma makinası var yarın sütüm gelmezse sürekli onla sağım mı yapsam gelirim acaba bgn ilk kez denedim hiçbirşey gelmedi göğüsümden acaba Doğumdan sonra hemen geliyor mu
2 saat te bi sağ benim ilk bebeğim küvezde olmasına rağmen bu şekilde bir gün sonra geldi

Doktoruna yalan söylemek zorunda kaldım bugün, kadın 90 cc yi geçmeyin diyor. 120 dedim ama daha fazla evde yardımcı olan annemle akrabam var cok ağlayınca mama verelim diyorlar bende kıyamıyorum ağlamasına. Ben uyurken bile veriyorlar takip edemiyorum bu sabah sadece 90 cc mama verildi. Gecede başımın etini yerler bu çocuk aç diye sarılık olmasın diye ses edemiyorum
Niye 90 cc geçmesin diyor ki memeden emince onun hesabını nasıl yapacağız benimki en az 2 saat kalıyor memede

Sağım sütü kesinlikle artırıyor kızlar medelanın küçük eöetriklisi var bende . Uzun uzun sağ mayın ama sık sağın. Özellikle geceleri sıklığı artırın .

Tomrisin emzirme notlarını okumanızı tavsiye ederim mutlaka. Sütü az olduğunu düşünen anneler için.

Bebek bizim sağdığımızdn fazlasını içiyor hep bunu da unutmayın.

Inşallah kacıncı günde geçti. Arkadaşıma doktor madecassol diye bir krem vermiş
Canım ben zeytinyağı sürdüm sürekli acıdı ama en azından çatlayıp kanamadi şükür sonra da lansinoh aldım onunla da düzeldi simdi ilk ağzına aldığında sizliyo sonra hemen geçiyo ama çok zor bisey dislermi sikiyodum acisina

Merhabalar kızlar giremedim önceki yazılarıda okuyamadım özür 25 haziranda doğum yaptım çok şükür ama normal değil maalesef 40+5teydim vede bebiğim hala kanala girmemişti artık beklemeyelim dedi doktorum ve pazartesi doğumum oldu kucağıma meleğimi sağ salim aldım ama sonrasında epidural yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirdim hatta şuanda da pek rahat yazı yazamıyorum sadece sizlere haber vermek için girdim nete.Doğum henüz yapmamış arkadaşlara güzel doğumlar nasip etsin Allahım. Bir sürede daha maalesef kendinize iyi bakın arkadaşlar.

Kardeşimde de olmuştu ilaçlar alerji yapmıştı senin gibi hiçbirsey yyememişti o bence doktora git ilaçla geçiyor
Inan kasimaktan yara olacak ya :( doktorum da antibiyotik yapmis olabilir dedi. Urtiker bu :( 4 sene once de uzunca bir donem yasamistim bu durumu. Simdi emzirirken olmasi cok kotu oldu :(

Dikislrrin dustu mu peko cnm bizim aramizda 1 hafta var dogum yapali

yanibdusmek derken iç çamaşırımıza mi düşecek dikis bende acemi olduğum için bilmiyorum. Eğer öyle ipler düşecekse, düşmedi. Ama aynayla baktığımda bişey görünmüyor dıştan

Merhabalar kızlar giremedim önceki yazılarıda okuyamadım özür 25 haziranda doğum yaptım çok şükür ama normal değil maalesef 40+5teydim vede bebiğim hala kanala girmemişti artık beklemeyelim dedi doktorum ve pazartesi doğumum oldu kucağıma meleğimi sağ salim aldım ama sonrasında epidural yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirdim hatta şuanda da pek rahat yazı yazamıyorum sadece sizlere haber vermek için girdim nete.Doğum henüz yapmamış arkadaşlara güzel doğumlar nasip etsin Allahım. Bir sürede daha maalesef kendinize iyi bakın arkadaşlar.

Gözünüz aydın. Aynı gün doğum yapmışız ben de hala zar zor kalkıyorum. Spinal beni çarptı. Ameliyat yerim fena acıyor

Canım ben zeytinyağı sürdüm sürekli acıdı ama en azından çatlayıp kanamadi şükür sonra da lansinoh aldım onunla da düzeldi simdi ilk ağzına aldığında sizliyo sonra hemen geçiyo ama çok zor bisey dislermi sikiyodum acisina

Yok ben sezeryan yerindeki acı ve gerilmeden bahsediyorum. Göğü için aynen ben de lansinoh kullanıyorum Bi de emzirmeden önce göğsümü sıkıp Bi damla sütle ucunu ıslatıyorum. Aynı işlemi emme bitince de yaotıyorum. Memeyi açıkta bırakıp kuruduktan sonra kapatıyorum.

yanibdusmek derken iç çamaşırımıza mi düşecek dikis bende acemi olduğum için bilmiyorum. Eğer öyle ipler düşecekse, düşmedi. Ama aynayla baktığımda bişey görünmüyor dıştan

Kendiliğinden kaybolup gidiyor iç çamaşır na ya da banyoda sen duş alırken. Bişey yapmana gerek yok yani.

AnneAslan AnneAslan kronik_unutkan kronik_unutkan kızlar benim normalde göğüsüm filan yoktur.. Süt filan da gelmemişti.. Süt için; bulgur pilavı, yeşil soğan, humana çay, hurma-gün kurusu-kuru üzüm içeren hoşaf içiyorum ve iyi geldi.. Özellikle hurmalı karışım.. Kayısı hoşafını da gaz için içiyorum..

Gözün aydın canım, bende seni etiketlemek için girmiştim :) Analı, babalı büyütün inşallah .

Maalesef benim için bitemedi canım. Hamilelikte dozu az geldiği için sağ bacağımda toplar damarda 4 cm pıhtı oluşmuş, 0.7 lik iğneyle daha sıkı bir tedaviyle devam ediyoruz.
Geçmiş olsun bu doktorlar çok acayip niye ayarlamış iğnenin dozunu
Ben ilk iğne kullanacağımı öğrenince doktora dozunu ayarlarınızı diye sordum doktor şaşırdı adam doçenti çünkü yengemi de başına senin başına gelen geldi ordan tecrübe vardı düşük doz bebeğin tutunmasına da engel cunku

Back
X