- Konu Sahibi Blackbluee1
- #38.801
Kızlar merhaba nasılsınız
Pişik kremi kullaniyor musunuz
Pişik yok ama popo bana kırmızı geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım benim de bildiğim herşeyi uygulamışsın ileri sevşyedeyse ilaç verir doktor dağılsın diye muhtemelenAnneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?
Evet canım 3.sezeryan şükür sıkıntı olmadı benim ameliyat yerim dikişli Dr yapıştırma yapmamisti bu arada bizim çocukların arası hep 2 yaş var inşallah sende tekrar sıkıntı yasamazsin bebeğine sağ salim bir kardeş nasip etsin rabbim
Dusta sıcak duş baslıgını her iki gögsunede 15 dk tut masaj yap, bastıra bastıra yap acıycak mecburen dayan, sagarkende masaja devam. Açılırlar. Bende cok cektim. Ucu yara oldugundan ellerimle sağdımAnneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?
kendileri daha tam cikaramiyolar sindirim sistemleri kuwetli degilya canim. Zamanla yawas yawas atlatcaz galba. ama herseyleri guzel wallaBnimkininde gazi cok canm emerkn ikiniyor memeyi birakip agliyo Napicaz bilmiyorm ne zamana kadar surer bu gaz
Çok teşekkür ederim canım amin bana iyi beslenmemişsin dedi protein yönünden özellikle ki ben et çök yerim yumurta sadece bu hamileliğimde zor yedim normalde yerim tavuk pek sevmiyorum ama benim muhtemelen ilk yavrumda hiç dinlenemeden sıkıntı stres o yüzden oldu, inşallah bunda çabuk iyileşir de yavruma birde kardeş gelir sağ Salim çok ara olmadanEvet canım 3.sezeryan şükür sıkıntı olmadı benim ameliyat yerim dikişli Dr yapıştırma yapmamisti bu arada bizim çocukların arası hep 2 yaş var inşallah sende tekrar sıkıntı yasamazsin bebeğine sağ salim bir kardeş nasip etsin rabbim
Dikişler dokulunce sizliyor. Kurulama .Kızlar ya, normal doğum sonrası dikişler için baticon ve jel vermişti doktorum.. İkisinide her lavabo sonrası kullanıyorum.. Ama bunları sürdükten sonra siz kuruluyor musunuz? Ben hiç kurulamıyorum, doktor söylemedi.. Birde geçmeyen bir sızım var.. Sizde de öyle mi? Ben biraz açıldı ondan galiba diye düşünmeye başladım.. Ayna ile baktım bir açıklık var gibi o sızı yerinde.. Ama ilk halini bilmediğim için anlayamıyorum da.. Estetik dikiş attım filan dedi de o ne demek onu da anlamadım zaten
Bizimki 15.5 oldu doktor yatirmadi 17.5 olmadan gerek yok dedi sonra 9a düştü emzirerek çok şükür doktor artık ölçmeye gerek yok düşer dediTaze anneler...
Ben de 25 haziran da kızıma kavuştum bugün sabah sarılık için kan alındı 10.6 çıktı. Evde emzirmeye devam ama çekemiyosa mama vereceksin dedi 30 cc memeden sonra.
Mamaya alışacak diye korkuyorum sütümü sağı yorum onu veriyorum ama 30 etmiyor. Emiyor ama ne kadar çektiği belli değil 30 60 gr dogdu zayıf ve cenesi yoruluyor.
Siz sarılık değeri kaç olunca hastanede yatıyor. 14 de yatar ama 18 e kadar yolu var dedi doktor.
Aynada belli değil, elimle dokununca belli ama zamanla azalıyor bugün 28 günlük olduk artık. 40 çıkınca iyice toplanır heralde
Ya hiç sorma canım, benim makat ile vajina arasında bir nokta da açıklık var.. İçi kırmızı görünüyor.. Doktora gittim, orayı bir güzel sıktı.. Şimdi daha beter oldum.. İki ilaca ilaveten yara iyileştirici krem verdi, o da cayır cayır yakıyor.. O tarafa oturma dedi ama nasıl emzireceksem çocuğu.. İnşallah geçer yaaDikişler dokulunce sizliyor. Kurulama .
Ben slepyy kullanıyorum hiç taşmadi su an memnunuzKizlar bbek bezi olarak ne kullaniyosnz.Bn canbebe aldm ilk cok memnun kaldm.Tekrar esime aldirirken 1 numarasi bitti dedi bnde sleepy al dedim.Dmez olaydim surekli disari cikariyo cisini gunde 4 5 defa kiyafet degistiriyorm Carsaf yikiyorm ya Alicak olan arkadaslar bn begenmedm Almayin
Ciltleri çok hassas ya o yüzden kırmızı gibi biraz silinecektir biraz hafif krem sürün ben sürüyorum ara siraKızlar merhaba nasılsınız
4. Aya kadar devam ediyor sonra geciyorBnimkininde gazi cok canm emerkn ikiniyor memeyi birakip agliyo Napicaz bilmiyorm ne zamana kadar surer bu gaz
Yarısını bana gönder ikimizinde işi görülsünAnneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?
Bence onunla ilgisi yok çünkü ben et yemem o biraz bünye ile alakalı yada doktor hatası olabilir mi ben hiçbir doğumda yatamadım çünkü bana bakan annem yada akrabam olmadi buna rağmen iyi durumdayım sadece ağır kaldırma dikişlere dikkat et akıntı koku vs olursa Dr git 40. Gün muayene ol,tekrar hamile kalmak istediğinde Dr git canım ihmal etme dikişlere baksın inşallah bu sefer sorun yasamazsin Allah yardımcın olsunReyyan hanım. Maşallah 3. Sezeryaninızmış. Benim bu ikinci ve ilkine göre çok ağrıdı gb hissediyorum . İlkiyle arasında 2.5 yaş var. Aslında daha çok evde cocular arası dengeyi nasıl sağladığınızı bilmeye ihtiyacım var . Oğlum yavaş yavaş değişiyor sanki. Herkes onla ilgileniyor. Bebeğe zarar vermedi henüz ama sebebebsiz mıkırdnıyor . Ben haliyle çok ilgilenemiyorum.
Siz bu süreci nasıl yönetti iz? Yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim canım amin bana iyi beslenmemişsin dedi protein yönünden özellikle ki ben et çök yerim yumurta sadece bu hamileliğimde zor yedim normalde yerim tavuk pek sevmiyorum ama benim muhtemelen ilk yavrumda hiç dinlenemeden sıkıntı stres o yüzden oldu, inşallah bunda çabuk iyileşir de yavruma birde kardeş gelir sağ Salim çok ara olmadan
Benim de en büyük korkum oAynen amin canim beninde oyle simdi kontrole gitcez öğrencem bide 4 kilo oldu nasıl dogurcam onu düşünüyorum durdukcada kilo aliyir