• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sadece emziriyorum günde neredeyse 5 litre su içiyorum ama mecburiyetten degilde agzim kuruyor. Oda süt yapiyor.sutum ilk oglmda cok yagliydi.suan oldukca sulu gibi ama almıs kilosunu cok sukur. Ilk hafta 2 saatte bir emziriyordm smdi ne zamn isterse .bazen 3 saat oluyor bazen yarim saat .
Bende suyu çok aZ içiyorum hiç bir zaman suyu çok içmedim hayatımda.bir türlü sevemedim su içmeyi.bu sıcakta bile çok içtiğim soylenemez.masallh siz iyi içiyorsunuz.insalh bende içmeyi artiririm

Anneler mastit için çözüm önerileriniz var mı iki gündür herşeyi yaptım sıcak havlu sıcak duş masaj ama geçmiyor sürekli de sağıyorum ama içinde ki yumru yumuşamıyor bugün dr a gidicem ama sizin bi öneriniz var mı ?
Canım gecmis olsun ateş yaptı mi
Sıcak duş başlığıyla duşta masaj bana çocuk doktoru dedi yapıyorum ama az ihmal edince taslasti ve çocuk tutamıyor az emiyor mesajım hiç bitmiyor

Karbonatlı su ve temiz bir bez ile hem bebeğin ağzını içeriden dışarıya doğru silin ilerlemeden gulayengin gulayengin

Kendi göğsünüzü de başka bir karbonatlı su ile hazırladığınız sıktığınız bez ile her emzirme den önce silin. Direk durulama dan verin sonra memeyi

Benim bugün 40+4 oldu. Hala su,sancı veya nişan Yok. Üstelik bebeğim çok hareketli. Yarın kontrolüm var. Pazartesi günü yatışım yapılacak. Suni sancı deneyeceğim olmazsa sezaryen artık :KK43:
Canım inşallah kendi sancın gelir ama gelmezse sezaryen yerine epidurali düşün bi

Selam anneler biz bugun 1.ay aşimizi olduk.goz muaynesi yaptrdk artik saglik bakanligi istiyorms kalca ultrasonu cektrdik.kizim 3 haftada 1600 gr almis ve 5 kiloya ulasti cok sukur 7 cm uzamis.gözlerinde hafif sarilik varmis ama zamanka gecermis. Sizde durumlar nasil.ayrica gaz problemi bizdede var ama ilac kullanilacak kadar degil dedi doktor.kimyonlu su ve rezene demleyip veriorum bi kaç kaşik ☺
Maşallah canım.. Allah güzel ömürler versin inşallah.. Kimyonu nasıl yapıyorsun? Toz kimyon baharat mı kullanıyorsun?

Kızlar uzun süredir giremiyorum siteye. Bal kızımla uğraşmaktan zaman olmuyor. Dogumlar olmuş. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu arada biz 2 aylık oluyoruz 2 gün sonra. Tırnakları uzadı kızımın. Kesersek sert olur diyorlar. Bebeğinin tırnaklarını kesen var mı? Ne zaman kesecez yüzünü çiziyor. Eldiven takıyoruz devamli.

Selam kızlar biz iki günlük olduk bugün, kızım hep uyuyor gündüz . Mama ve sagdigim sütü veriyorum. Kontrol vardı bugün kızım sarılık ama tehlikeli seviyede değil dedi doktor. Iyice sagmaya verdim kendimi memeyi tutmadığı ve uyuduğu için .Bugün emzirme silikonu aldım biraz kendi başladı çekmeye , benim de daha 2.gün olmasına rağmen göğüs problemi başladı , sanırım fazla sagdim ve süt şişliği var , tas gibi oluyor kızım icmedigi zaman , umarım mastit olmaz :(

Okudum bunu hergün pozitif dogum hikayesi okuyorum ki olsun öyle diye inşallah rahatca normal dogum olur dr perşembeye kadar beklicek gelmezse suni şancı başlatırız dedi
Rahat olacak Allah'ın izniyle, ben birincisi rahattı derken, Bu dogumum ondan da rahat oldu şükürler olsun Rabbime. Pozitif olmak gerçekten insana kuvvet veriyor.

Arkadaşlar merhaba, bebeği yıkamak için Sebamed yenidoğan şampuanı aldım ama saçında kullanmak istiyorum vücudunda kullanmak istemiyorum pek. Kafama takıldı. Sizler vücudunu ne ile yıkıyorsunuz? Bir de rezene çayı aktardan mı temin ediliyor yoksa poşet çay olarak mı tüketiliyor?

Canım inşallah kendi sancın gelir ama gelmezse sezaryen yerine epidurali düşün bi

Maşallah canım.. Allah güzel ömürler versin inşallah.. Kimyonu nasıl yapıyorsun? Toz kimyon baharat mı kullanıyorsun?

Merhaba. . Evet toz kimyonu bir bardak kaynayan suya 1 çay kasigi koyup 5 dakika kaynatiyorum.sonra suzup 1 -2 çay kasigi veriorum . Doktorda zarari yok dedi

Arkadaşlar merhaba, bebeği yıkamak için Sebamed yenidoğan şampuanı aldım ama saçında kullanmak istiyorum vücudunda kullanmak istemiyorum pek. Kafama takıldı. Sizler vücudunu ne ile yıkıyorsunuz? Bir de rezene çayı aktardan mı temin ediliyor yoksa poşet çay olarak mı tüketiliyor?

Rezeneyi aktardan aldim.vucudunu dalinin sabununu kullaniyoruz

Bebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz

Ya hiç sorma canım, benim makat ile vajina arasında bir nokta da açıklık var.. İçi kırmızı görünüyor.. Doktora gittim, orayı bir güzel sıktı.. Şimdi daha beter oldum.. İki ilaca ilaveten yara iyileştirici krem verdi, o da cayır cayır yakıyor.. O tarafa oturma dedi ama nasıl emzireceksem çocuğu.. İnşallah geçer yaa
Ben o yüzden ememiyorum uzanarak sağıp veriyorum. Evde yalniziz acilen iyileşmem lazimki ona da bakayim .4 gün gecti dogumdan hala oturamiyorum

Bebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz
Iki satte bir 60 miligram. Ama sutum yetmeyince mama veriyorum 40 miligram .arasından en az 1 saat gecmeli

Back
X