• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Vallahi canım bende çaresizim, humana still tea, promalt içiyorum. Bebelak damla, imom vitamin kullanıyorum. Elimden su komposto düşmüyor. Hurma iyi gelir dediler hurma yiyorum sürekli sıcak suyla masaj yapıyorum. Mümkün olduğunca emziriyorum. Mamayı emzirme destek sistemiyle vermeye başladım. Sağım yapıyorum. Bunca şeye rağmen 20 ml bile çıkmadı biberonun dibinde kaldı çıldıracağım

Lütfen sağım ile bebeğin emdiği arasındaki farkı unutmayın. Bebek her zaman sağdığında fazlasını emer şuan kücük oldukları için yeterince sütünüz var bence bebek için. Bebek büyüdükçe ihtiyaca göre süt artar. Ben de ilk bebeğimde hemen şarıl şarıl akacak zannetmiştim gördüğüm kadarıyla ama öyle olmuyor bebek emdiköe süt miktarı çoğalıyor ve beyazlaşıyor süt şuan sarımtırak az ama altın değerinde

Bebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz
Bugün 3. Günümüz ve ilk defa memeyi aldı ama silikon meme ucu kullanıyorum ben anca öyle. Baya baya emiyor onunla Bugün. Doğduğunda falan sagdim iki meme 30 çıktı hep onu verdim, doktor bebeği uyandırma kendi uyansın dedi zaten en fazla 4 saat uyuyor .Şimdi uyanıkken emiyor ben de uyuduğu an sagiyorum kalanı .uyanınca da önce meme sonra sagdigimi veriyorum. Hafif sarılık vardı ama bugün daha iyiye gittiğini gördük şükür. Sabırla devam etmek lazım , Bugün doktor gerçek anlamda nasıl emzirirken tutacagimi gösterdi .baya yanlış tutuyormusum önceden.

Aranızda sezaryan sonrası korse kullanan var mı? Doktorum bana bel korsesi önerdi. Ablam da aynı şekilde. İlkinde de kullandım. Daha rahat hareket ediliyor ve karnı güzel toparlıyor Dikişler in üstüne gelemeyecek şekilde sarıyorum

Aranızda sezaryan sonrası korse kullanan var mı? Doktorum bana bel korsesi önerdi. Ablam da aynı şekilde. İlkinde de kullandım. Daha rahat hareket ediliyor ve karnı güzel toparlıyor Dikişler in üstüne gelemeyecek şekilde sarıyorum
Ben henüz kullanmadım 6.gunum ama dün kontrildesordum çok sıkı olmayacak şekilde kullanabilirsin dedi
Dikişler için jel yazdi iz için kozmetik dedi tamamen henüz almadım ve iki ay deniz havuz cinsel ilişki yasak dedi
Korse ne kullanacaksiniz

H
Bugün 3. Günümüz ve ilk defa memeyi aldı ama silikon meme ucu kullanıyorum ben anca öyle. Baya baya emiyor onunla Bugün. Doğduğunda falan sagdim iki meme 30 çıktı hep onu verdim, doktor bebeği uyandırma kendi uyansın dedi zaten en fazla 4 saat uyuyor .Şimdi uyanıkken emiyor ben de uyuduğu an sagiyorum kalanı .uyanınca da önce meme sonra sagdigimi veriyorum. Hafif sarılık vardı ama bugün daha iyiye gittiğini gördük şükür. Sabırla devam etmek lazım , Bugün doktor gerçek anlamda nasıl emzirirken tutacagimi gösterdi .baya yanlış tutuyormusum önceden.
Peki silikon üç için doktor birşey dedi mi

Ben henüz kullanmadım 6.gunum ama dün kontrildesordum çok sıkı olmayacak şekilde kullanabilirsin dedi
Dikişler için jel yazdi iz için kozmetik dedi tamamen henüz almadım ve iki ay deniz havuz cinsel ilişki yasak dedi
Korse ne kullanacaksiniz

Benim ilk bebekte kullandığım bel korsem var eczaneden almıştık resimdeki e benziyor ve 3.gün den itibaren kullanıyorum ben. Çok daha rahat yürüyorum onu takınca. Diğer türlü çok kilolu olmama rağmen karnım sallam süllem gibi geliyor bana 40 çıkınca incelten bel korse leri var baya Bi kopçalı onu takmaya başlıycam içine girebilirsem

Eklentiler

• Screenshot_20180630-124454.webp
    Screenshot_20180630-124454.webp
    10 KB · Görüntüleme: 76

Bebeğiniz kaç günlük ve sarılık değeri kaçtı biz hastenden 10.6 ile çıktık iki saate mutlaka uyandır emzir dedi ertesi gün kontrole gittik 10.3 düşmüş getirmeyin tehlikeli değil ama sık sık emsin yine uyandırın dedi . Kilosu d 3060 doğdu 100 gr falan almış .

Sizin doktor uyandırmayın demiş ya o garip geldi bana. Biz uyandıralım diye yapmadığımızı bırakmıyoruz yavruma çünkü

Canım ben pazartesi sezeryan oldum perşembe geldi sütum ama bol bol emzir ya da elinle boşalt çünkü memelerim taş gibi oldu ve memeleri tutamıyor yavrum simdi
Benimki maşallah sürekli emmek istiyor canım sende sağıp öyle ver olmadı hazıra konmak istiyor demekki

Vallahi canım bende çaresizim, humana still tea, promalt içiyorum. Bebelak damla, imom vitamin kullanıyorum. Elimden su komposto düşmüyor. Hurma iyi gelir dediler hurma yiyorum sürekli sıcak suyla masaj yapıyorum. Mümkün olduğunca emziriyorum. Mamayı emzirme destek sistemiyle vermeye başladım. Sağım yapıyorum. Bunca şeye rağmen 20 ml bile çıkmadı biberonun dibinde kaldı çıldıracağım
Bebek emzirdikçe çoğalır inşlah canım

Merhaba. . Evet toz kimyonu bir bardak kaynayan suya 1 çay kasigi koyup 5 dakika kaynatiyorum.sonra suzup 1 -2 çay kasigi veriorum . Doktorda zarari yok dedi
Teşekkür ederim canım..

Ben o yüzden ememiyorum uzanarak sağıp veriyorum. Evde yalniziz acilen iyileşmem lazimki ona da bakayim .4 gün gecti dogumdan hala oturamiyorum
Aynen benim 8. Gün hâlâ kötüyüm..

Canım gayet iyi.. Bende sağınca 20 cc anca çıkıyor.. Ve ben başka birşey vermiyorum.. Hatta tek bir emmede birini emiyor sadece.. O da 10 cc ediyordur.. Siz mama verdiğiniz için az gibi geliyordur ama değil inan.. Birde hurmayı düz yemek yerine, gün kurusu ve üzüm ile suda kaynatıp, blendırdan geçirip iç.. Bende çok işe yaradı..

Bebeği memeyi tutmayan var mı kızım tutmuyor dün biraz sorun yaratıyordu bugün hiç tutmadi süt sagmaktan yoruldum
Anne sütü veren var mı sagip bir seferde kaç ml veriyorsunuz
Canım ben hem enziriyorım hem sağıp veriyorum geceleri bir kere eşim sağdığımı veriyor en az 40 ml içiyor bazen 60 80 falan dün gece baya bi bırakmıştım ama bitirememiş birde memede çok duruyor dalamıyor genelde son bi dalması için biberonla 20 veriyoruz memede dalamıyor nedense

Merhaba kızlar göğüs uçlarım hala çok kötü silikonla emzirmeye devam ama yavrum arasıra öğürüyor kurtulmak istiyorum bu silikondan artık, birde benimki memede Çok duruyor rekor 3.5 saat sinirden ağlıyorum:kızgın: artık emmesini çok istiyordum ama duanın dozunu kaçırmışım 1 1.5 saatten az durmuyor ne zaman normale döner bi saatten sonra sinirlerim geriliyor silikon kullanmama rağmen çök acıyor birde kaka durumları nasıl benimki sürekli kaka yapıyor bu kadar sık normal mi ve bez açıkken köpüklü çıkarıyor basınçtan hatta kaç kere üstümüze fışkırttı. Son olarak altı çok fena pişik sık sık sulu kakadan mı sllepy den huggies e geçtim ondan mı bilemedim

Canım sağda ve solda dikiş vardı orta kısım estetik dikiş 10. Gün gittim Dr aldı bir kenardan çekip çıkartıyor baya uzun ip ama görünmüyor birde yapıştırma yöntemi varmış özel hastaneler yapıyormuş seninki hangisi bilmiyorum Dr ara sıra istersen,bizim Dr en fazla 2 saat uyuyacak dedi her doktor farklı anlamıyorum burda sarılık deyince gözü dönüyor çok mu uyuttunuz diye orda 4 saat diyorlar anlamıyorum valla.
Canım benim de kenarda dikiş var ama alınacak demedi doktor. Sana söyledi mi özellikle ? İnşallah iyi oluruz Bir an önce hepimiz
Bu arada ben korse kullanıyorum ama ara ara her zaman değil Dr izin verdi resimdeki korsenin aynısı benimki bel korsesi diye geçiyor
Maşallah canım ne güzel benim oğlum çok kaka yapmıyor demek ki tam doymuyor diyorum bebekler ilk günler çok kaka yapar normal bizim Dr 15 dakikada memeyi boşaltır demişti ama inanmıyorum ilk oğlum 1 saat emerdi bu süte bağlı birde bebeğin poposuna zeytin yağı sür bir pamukla hiçbir şey kalmaz nasıl düzelir ben hep öyle yaptım çocuklarıma inanılmaz ise yarıyor hiçbir ilaç bu kadar etkili degil
Merhaba kızlar göğüs uçlarım hala çok kötü silikonla emzirmeye devam ama yavrum arasıra öğürüyor kurtulmak istiyorum bu silikondan artık, birde benimki memede Çok duruyor rekor 3.5 saat sinirden ağlıyorum:kızgın: artık emmesini çok istiyordum ama duanın dozunu kaçırmışım 1 1.5 saatten az durmuyor ne zaman normale döner bi saatten sonra sinirlerim geriliyor silikon kullanmama rağmen çök acıyor birde kaka durumları nasıl benimki sürekli kaka yapıyor bu kadar sık normal mi ve bez açıkken köpüklü çıkarıyor basınçtan hatta kaç kere üstümüze fışkırttı. Son olarak altı çok fena pişik sık sık sulu kakadan mı sllepy den huggies e geçtim ondan mı bilemedim

Canım malesef çatlağın tedavisi yok bir ara lazer gündemdeydi netten bak istersen bir müddet sonra beyaz renk oluyor benim biraz bacağım çatladi senin ki çok mu
Karnım çatladı aslında 15 kilo aldım 30 kilo alan kuzenim de hiç yok yapı meselesi sanırım çok sinir bozucular aynaya bakasım gelmiyor :( çok evet . Cilt soyucular biraz azaltabiliyormus ama o da emzirirken kullanılmıyor.

Canım sağda ve solda dikiş vardı orta kısım estetik dikiş 10. Gün gittim Dr aldı bir kenardan çekip çıkartıyor baya uzun ip ama görünmüyor birde yapıştırma yöntemi varmış özel hastaneler yapıyormuş seninki hangisi bilmiyorum Dr ara sıra istersen,bizim Dr en fazla 2 saat uyuyacak dedi her doktor farklı anlamıyorum burda sarılık deyince gözü dönüyor çok mu uyuttunuz diye orda 4 saat diyorlar anlamıyorum valla.

Bu arada ben korse kullanıyorum ama ara ara her zaman değil Dr izin verdi resimdeki korsenin aynısı benimki bel korsesi diye geçiyor

Maşallah canım ne güzel benim oğlum çok kaka yapmıyor demek ki tam doymuyor diyorum bebekler ilk günler çok kaka yapar normal bizim Dr 15 dakikada memeyi boşaltır demişti ama inanmıyorum ilk oğlum 1 saat emerdi bu süte bağlı birde bebeğin poposuna zeytin yağı sür bir pamukla hiçbir şey kalmaz nasıl düzelir ben hep öyle yaptım çocuklarıma inanılmaz ise yarıyor hiçbir ilaç bu kadar etkili degil
Sağol canım onu da deneyeyim zeytin yağını hafif ısıtın asiti gitsin öyle sürün diyorlar bi Bilgin var mı yoksa direkt mi süreyim

Kizlar sezeryandan sonra kanamalariniz ne durumda? Az az mi gelmeli yoksa adet olur gibi mi? Benim ilk 3 gun falan daha fazlaydi adet olur gibi, sonra azalmaya basladi. Hatta bazen bitti zannediyorum, bakiyorum yine kanama olmus. Kanamanin rengi kirmizi kan gibi degil ama. Visne curugu, bordo - kahverengi arasi koyu bir kan rengi. Sizde de boyle mi?

Kizlar sezeryandan sonra kanamalariniz ne durumda? Az az mi gelmeli yoksa adet olur gibi mi? Benim ilk 3 gun falan daha fazlaydi adet olur gibi, sonra azalmaya basladi. Hatta bazen bitti zannediyorum, bakiyorum yine kanama olmus. Kanamanin rengi kirmizi kan gibi degil ama. Visne curugu, bordo - kahverengi arasi koyu bir kan rengi. Sizde de boyle mi?
Evet böyle olması normal bende kontrole gittim kanamam bitmişti ama rahme baktı doktor ve içerde pıhtı var birden boşalır korkma dedi o birden gelen içerdeki pıhtılarmış ve benimkide dediğin gibi çok koyu renkte benimde sezeryan

Back
X