- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #38.881
Vallahi canım bende çaresizim, humana still tea, promalt içiyorum. Bebelak damla, imom vitamin kullanıyorum. Elimden su komposto düşmüyor. Hurma iyi gelir dediler hurma yiyorum sürekli sıcak suyla masaj yapıyorum. Mümkün olduğunca emziriyorum. Mamayı emzirme destek sistemiyle vermeye başladım. Sağım yapıyorum. Bunca şeye rağmen 20 ml bile çıkmadı biberonun dibinde kaldı çıldıracağım
Lütfen sağım ile bebeğin emdiği arasındaki farkı unutmayın. Bebek her zaman sağdığında fazlasını emer şuan kücük oldukları için yeterince sütünüz var bence bebek için. Bebek büyüdükçe ihtiyaca göre süt artar. Ben de ilk bebeğimde hemen şarıl şarıl akacak zannetmiştim gördüğüm kadarıyla ama öyle olmuyor bebek emdiköe süt miktarı çoğalıyor ve beyazlaşıyor süt şuan sarımtırak az ama altın değerinde
artık emmesini çok istiyordum ama duanın dozunu kaçırmışım 1 1.5 saatten az durmuyor ne zaman normale döner bi saatten sonra sinirlerim geriliyor silikon kullanmama rağmen çök acıyor birde kaka durumları nasıl benimki sürekli kaka yapıyor bu kadar sık normal mi ve bez açıkken köpüklü çıkarıyor basınçtan hatta kaç kere üstümüze fışkırttı. Son olarak altı çok fena pişik sık sık sulu kakadan mı sllepy den huggies e geçtim ondan mı bilemedim